delqnski47 написа:Я ми коментирай сега вашия ''нападателен футбол'' последните дербита?Че аз май нещо не съм ги гледал...
Ами победата ви на Г. Аспарухов дойде след контра-атакуваща игра ...
Тази, миналата есен - също.
Съгласен ?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
delqnski47 написа:Я ми коментирай сега вашия ''нападателен футбол'' последните дербита?Че аз май нещо не съм ги гледал...
шивача написа:веднага ти посочвам и то при Стойчо онова 3-0!
THE G.A.M.E написа:шивача написа:веднага ти посочвам и то при Стойчо онова 3-0!
Това не беше ли мачът, дето Мукаси вкара 2 гола ?
Та в този мач ли сте атакували неспирно ?![]()
Точно този мач, имахте към 4-5 положения, от които вкарахте три.
През останалото време си стояхте в половината, изчаквайки грешка на Левски.
THE G.A.M.E написа:delqnski47 написа:Беше ли АБОСЛЮТНО УВЕРЕН в титлата?Беше!
Е, к'во - човек неможе да бъде уверен в нещо, към даденият момент ли ?
Значи, като казвам, че повечето пишете по-инерция, не се сърдете ...
Многократно посочвах, когато Левски си вземаше мачовете с лекота, че- ако не се случи нещо извънредно, няма начин Левски да не приключат на 1-во място.
А това си беше логично в онзи момент ...
Всъщност, не е важно, какво смяташ ...
Въпросът е, че ако твоите хора играят по-начинът който предвиждам, с цел да излъжат Левски, а не да го надиграят, какво ще пишеш после ?
Неискам признание ... То остава да искам признание от фенове на ЦСКА.
onegavon написа:Гейм, успокой малко топката! Хората са прави ти най- много цяла зима превъзнасяше Хари Потър вместо да видиш , че още на мача в Търговище се разбра , че той не е подходящия човек за Левски. Контролите ви бяха ужасни. И "гугутките " край базар " Поли" знаят ,че Иво му уреди мачовете с Враца и Монтана и като му каза " Сега си ти , не мога да ти уредя всички мачове" се насра с Миньоро.Сега с Ясен - Безгласен сте същите смешници и дали ще ви бием с атакуващ футбол или на контри няма никакво значение. Важното е да не допуснем да се класирате за евротурнирите за да ви отсвирят спонсорите и да не направите добра селекция за следващия сезон.Трябва да се мисли в переспектива!
THE G.A.M.E написа:delqnski47 написа:Я ми коментирай сега вашия ''нападателен футбол'' последните дербита?Че аз май нещо не съм ги гледал...
Ами победата ви на Г. Аспарухов дойде след контра-атакуваща игра ...
Тази, миналата есен - също.
Съгласен ?
THE G.A.M.E написа:шивача написа:веднага ти посочвам и то при Стойчо онова 3-0!
Това не беше ли мачът, дето Мукаси вкара 2 гола ?
Та в този мач ли сте атакували неспирно ?![]()
Точно този мач, имахте към 4-5 положения, от които вкарахте три.
През останалото време си стояхте в половината, изчаквайки грешка на Левски.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта