Левски София - ЦСКА София - 1:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

THE G.A.M.E

Re: Левски София - ЦСКА София (29.04.12) 17:45ч.

Мнениеот THE G.A.M.E » 23 апр 2012 18:27

Според мен ЦСКА ще паркират поне 2 автобуса пред вратата си, търсейки да излъжат Левски с някоя контра ...
Ако мине, щото и 0-0 ще си е солиден успех.

А, ако направят грешката да тръгнат да се надиграват ( нещо, което е абсурдно да стане, просто щото Стойчо може да е всякакъв, но не и наивен ) ... То със сигурност "Червените" ще отнесът много тежка загуба. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 23 апр 2012 18:56

Ако ви победим, обещавам ви, горните 2 мнения ще седят дълго в подписа ми.

Иначе честито, вече сте шести. Ако този кръг победите и отидете на 4то място, то следващата седмица ще останете разочаровани, защото отново няма да сте в топ 5.

AVE_CEZAR

Мнениеот AVE_CEZAR » 23 апр 2012 18:59

Янис Зику написа:Ако ви победим, обещавам ви, горните 2 мнения ще седят дълго в подписа ми.

Иначе честито, вече сте шести. Ако този кръг победите и отидете на 4то място, то следващата седмица ще останете разочаровани, защото отново няма да сте в топ 5.

ЛЕВСКИ вече е в Европа, тъй като със сигурност един измежду Черноморец и ЦСКА няма да получи лиценз :mrgreen: ..кой от двата- незнам, зависи на Батков накъде ше му се навири мустака-ако е наляво-гори ЦСКА, ако е надясно- сори Херо :mrgreen:

Потребителски аватар
Morgause
Контакти:

Мнениеот Morgause » 23 апр 2012 19:15

AVE_CEZAR написа:
Янис Зику написа:Ако ви победим, обещавам ви, горните 2 мнения ще седят дълго в подписа ми.

ЛЕВСКИ вече е в Европа, тъй като със сигурност един измежду Черноморец и ЦСКА няма да получи лиценз :mrgreen: ..кой от двата- незнам, зависи на Батков накъде ше му се навири мустака-ако е наляво-гори ЦСКА, ако е надясно- сори Херо :mrgreen:

А бе лиценца на ЦСКА няма да бъде отнет, а Вие и в топ 4 няма да отидете, така че нека си им дават лицензите на отбора, 6-тото място е мнооого далеч от Европата :lol: :lol: Само да не стане 7 - 8, щот т'ва ще е супер смешно :lol: :lol: :lol: .
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА

Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:

ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!

ОРИГИНАЛЪТ!

AVE_CEZAR

Мнениеот AVE_CEZAR » 23 апр 2012 19:35

Morgause написа:
AVE_CEZAR написа:

А бе лиценца на ЦСКА няма да бъде отнет, а Вие и в топ 4 няма да отидете, така че нека си им дават лицензите на отбора, 6-тото място е мнооого далеч от Европата :lol: :lol: Само да не стане 7 - 8, щот т'ва ще е супер смешно :lol: :lol:

:lol: .

пак ти казвам- ти в наш'то канче недей да гледаш, ние сме си опекли работата за ЕКТ тоя сезон, и за три поредни титли следващите три сезона :twisted: . Вие гледайте сега да не напрайте некой сакатлък последните 5 мача,щото това ви е последен шанс за титла...от следващия сезон, синята хегемония се завръща по-грозна от всякога, и някъде чааак къде 2017-18 година ще имате шанс пак за титла...мдам :mrgreen:

Потребителски аватар
Брабиняка
Контакти:

Мнениеот Брабиняка » 23 апр 2012 20:30

Нормално "сините" да са се превъзбудили, какво им остава тоя сезон?... нито титла, нито купа, бихме ги есента, треперят за европа... Единствения им успех тоя сезон е някакси да ни бият...
Процентите за влизането им в ЛЕ драстично ще намалеят, ако не ни бият. Напрежението ще е при тях..

[offtopic]Римлянино :lol: Цезаре (AVE_CEZAR)
виждам, че Батков ти е идола в живота. По стил на писането/говоренето го докарваш като него. Само дано и не изгеждаш по същия начин :!: :lol: :lol:[/offtopic]

Потребителски аватар
bezpanika
Контакти:

Мнениеот bezpanika » 23 апр 2012 20:51

AVE_CEZAR написа:
gacobacov написа:Стойчо в ЦСКА е равно на 16 точки разлика с Подуене, а дано да повтори и онова 0:3 8-)

и също е равно на взимане на лиценза, и неучастие в ЕКТ :mrgreen:

За лиценза сте ЦАРЕ. Отнемате лицензите на ЦСКА щото са ЦСКА , на Бургас за лоши екипи , на Лудогорец , за това , че са в Делиормана и........честито шампиони!!!! Август , "достойно" отпадане от ....... /ще го видим новото географско откритие , отбор дето никой не го е чувал/

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 23 апр 2012 22:18

THE G.A.M.E написа:Според мен ЦСКА ще паркират поне 2 автобуса пред вратата си, търсейки да излъжат Левски с някоя контра ...
Ако мине, щото и 0-0 ще си е солиден успех.

А, ако направят грешката да тръгнат да се надиграват ( нещо, което е абсурдно да стане, просто щото Стойчо може да е всякакъв, но не и наивен ) ... То със сигурност "Червените" ще отнесът много тежка загуба. ;)

Ти не беше ли тоя дет разправяше през паузата как щели да сте шампиони! :lol: :lol: :lol:
Като гледам продължаваш с умните си коментари! :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 23 апр 2012 22:22

delqnski47 написа:Ти не беше ли тоя дет разправяше през паузата как щели да сте шампиони! :lol: :lol: :lol:

Много плитка памет имате ...
То не се и очудвам де ...

Какво важно събитие се случи в Левски, предшестващо този срив ?
Жокер трябвали ти ?

И какво е на коментара ми ?
Ако играете така, както предвиждам, къде ще се скриеш, момче ?

Да предположа ли, къде ще се свреш ? ... :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 23 апр 2012 22:27

THE G.A.M.E написа:
delqnski47 написа:Ти не беше ли тоя дет разправяше през паузата как щели да сте шампиони! :lol: :lol: :lol:

Много плитка памет имате ...
То не се и очудвам де ...

Какво важно събитие се случи в Левски, предшестващо този срив ?
Жокер трябвали ти ?

И какво е на коментара ми ?
Ако играете така, както предвиждам, къде ще се скриеш, момче ?

Да предположа ли, къде ще се свреш ? ... :lol:

Не се ли ''Очудваш''....жалко за тебе :lol:
Много си ми е бистра паметта на мене!Помня точно ТИ как разправяше как щяхте да ''мачкате'',как ''шампиони'' щяхте да ставате!Нещо се опитваш да се оправдаваш сега с някви ''събития'',но ''казана дума-хвърлен камък'' мой човек!Сега,явно превъзбуден от историческата ви победа тая вечер,продължаваш в същия дух...нЕма лошо,но да знаеш,че съм се нагледал до втръсване как такива като тебе с големите усти,после се крият като плъхове! ;)
П.П.Ние може и да не играем кой знае какво,но ще ви видим ''извънземния'' футбол срещу нас!!!Не че не го видяхме досега де,но все пак 1 в 1 е съвсем друго!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “ЦСКА”