kartago написа:hai написа:Стана добър мач и за двата отбора със страхотна атмосфера на трибуните.Бургас започна да се събужда.
Личеше си,че отбора играе за публиката,което е и целта на занятието.Получиха се много добри положения за гол и
4 изработени,упражнявани,тренирани,....,гола-радост за очите и душата.
Положението за дузпата мисля,че съдията свири засада при поемането на топката.Поне с такова впечатление останах вчера,но този картон на Боли не ми се връзва изобщо.
Тц, пич, свири си дузпа!!!
Знам,че в началото свири дузпа.Седя в 15 сектор,така че бях близо до ситуацията.Мисълта ми,че след като говори със страничния съдия отиде до мястото където Боли пое топката и си вдигна ръката нагоре.Ботев също заложиха топката там,но истината е че не съм компетентен да коментирам всички знаци на съдиите и т.н.Затова помислих,че отсъдиха нарушение при поемането на топката.Видях също,че Траян Дянков поздрави страничия след това.
Съжалявам много,но не мога да бъда концетриран през целия мач както ми се иска,не винаги имам поглед над
цялата игра.Разсейвам се,гледам публиката и т.н.,затова чета коментарите ви .....,за което ви благодаря.