изненадата ще е ловеч

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Re: изненадата ще е ловеч

Мнениеот JimBeam » 16 авг 2009 18:49

Офф айде стига с вашите глупости, че пак ще станете за смях както след финала за купата на България.
То не бяха закани, то не бяха че ще сте най-добрият отбор в Европа и куп глупости.
Литекс има достатъчно добри футболисти дори и със контузените им.
Не си мислете, че ще постигнете нещо в Ловеч тази вечер, а Литекс в момента имат стимул да ви бият, защото може да минат на първо място ;)
Имали били проблеми, а вие не виждате, че имате по големи от тях, а феновете ви не искат и треньора, който е пълен смешник !
Още повече че Литекс имат да си връщат на Пирин заради заканите след финала на този смешник Шансой ли е какъв е не го знам, ама тази вече ще паднете, а дали ще е с малко или много зависи от вас :)
Все си мисля, че Литекс няма да се напъва много заради важният мач след 4 дена срещу БАТЕ и ще ви бие с 2:0.

Потребителски аватар
metal1111

Мнениеот metal1111 » 16 авг 2009 18:52

има много провинционални отбори дали много за българският футбол един от тях е пирин но за футболист от ловеч не съм чувал
OFK PIRIN

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 16 авг 2009 18:55

metal1111 написа:да не забравяме че всяка година ви даваме по 3 играчи половината отбор миналата година беше съставен от бивши футболисти от благоевград

Защо тези футболисти не останат да играят за Пирин, какво е виновен за това отбора на Литекс?

Относно школата същата е само на 4 години, но това не пречи в "А" отбора да играят вече 5 футболисти от нея.

Днес две от момчетата няма да са в групата /Диего и Илия Миланов/, защото са на турнира "Юлиян Манзаров" в Свищов, където жънат успехи с юношеският отбора
Литекс удари 2:0 ЦСКА в Свищов
Изображение

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 16 авг 2009 18:56

Определено не ми се вярва резултата да падне под 2:0 Моята прогноза е 3:0 за Литекс

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 16 авг 2009 18:57

Стартов състав:
1. Голубович
2. Барт
22. Николов
6. Петков
3. Занев
10. Сандриньо
25. Кишишев - к
9. Тодоров
7. Янев
15. Дока
19. Нифлор

За пръв път излизаме с двама чисти нападатели, вероятно ще се тества нова схема на игра.
Изображение

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 16 авг 2009 18:59

metal1111 написа:има много провинционални отбори дали много за българският футбол един от тях е пирин но за футболист от ловеч не съм чувал

Има време ще чуеш и това, все пак школата им е едва от преди 5 години и вече започват да дават първите плодове.
Има няколко момчета, които вече играят в А отбора,а единият даже вкара гол предният кръг ;)
Може да изкарват Пирин добри футболисти, но пък същите не принасят нищо за клуба си !
Пирин се издържа само и единствено от школата си.
Ако не се вземат във ръце играчите им тази година ще изпаднат в Б група, защото миналата година се спасиха и бяха на около 10 точки от изпадащите, но тази година не се знае как ще е, защото има доста добри отбори, а виждаме, че един като Спортист играе доста добре и за два кръга затрудни два Софийски отбора като взема на единият точка, а на другият беше на косъм ако не беше съдията.
Последна промяна от JimBeam на 16 авг 2009 19:00, променено общо 1 път.

wiseman

Мнениеот wiseman » 16 авг 2009 18:59

Като гледам стартовия състав на Литекс се поправям. Изненада ще е ако паднат с по-малко от 5 гола Пирин.

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 16 авг 2009 19:04

metal1111 написа:има много провинционални отбори дали много за българският футбол един от тях е пирин но за футболист от ловеч не съм чувал

Да се поправя само - Петър Хубчев е юноша на Литекс тогавашният Лекс, Осъм и т.н.
Георги Денев - Изображение

Легендарният български национал от 70-те години започва футболната си кариера в Ловеч като невръстен юноша. Големите си успехи той постига с ЦСКА София, където е част от най-големите успехи на армейския тим по това време. Участва на две световни първенства, а със своите качества предизвиква интереса на европейските грандове Байерн (Мюнхен) и Реал Мадрид, но тогава трансферите в чуждестранни отбори не са позволени. Избиран е и за футболист №1 на България, а през 1995 г. поема ловешкия тим като наставник.

Пламен Линков - Целият футболен живот на нападателя преминава край река Осъм. Отдава седемнадесет години от кариерата си на ловешкия футбол, като състезател, през които се превръща в легенда и рекордьор на “Б” група за всички времена.Активът му е ненадминат и до днес – 541 мача и 161 гола, с които е едноличен водач във вечната ранглиста на втория ешалон. В момента предава богатия си спортен опит на подрастващите поколения в ПФК Литекс.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 16 авг 2009 19:14

Да си призная въобще не ми дреме футболистите на Литекс от къде идват. За мен е важно отбора да побеждава и да играе приятен за гледане футбол.

То елитните западноевропейски грандове се пръскат по шевовете от футболисти продукция на школите им, нали?
Изображение

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 16 авг 2009 19:18

PFC Litex написа:Да си призная въобще не ми дреме футболистите на Литекс от къде идват. За мен е важно отбора да побеждава и да играе приятен за гледане футбол.

То елитните западноевропейски грандове се пръскат по шевовете от футболисти продукция на школите им, нали?

Хайде успех! Дано отбора ти, да не е толкова сериозен колкото тебе, че иначе няма да са добре нещата! ;)

Върни се в “Пирин”