Сбърка ли състава за мача с ЦСКА Стефан Генов?

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Re: Сбърка ли състава за мача с ЦСКА Стефан Генов?

Мнениеот Beck's » 23 апр 2012 14:49

Mourinio написа:Е ние да можехме да откраднем някой и друг талант от Пирин примерно, като ни липсват играчи, да ги използваме, но уви :lol:

Ама вие не се виждате какво пишете бе Моряци. Мненията ви преди мача бяха от сорта, " абе с тия смешници където се помислиха за футболисти Карачанаков и Галлчев ли ще ни бият" .
Според мене наппълно закономерна победа в която не съм и имал съмнение, какво по нормално нещо 1вия да бие 7мия с разлика ?
Или според вас още не са ни дошли трудните мачове ?( последния ни мач с вас си беше протоколен )

Потребителски аватар
Adrian Monk
Контакти:

Re: ЦСКА - Черно море

Мнениеот Adrian Monk » 23 апр 2012 14:55

MORSKI написа:
Adrian Monk написа:
Patriot написа:На всички разбирачи тук във Форума.....МОМЧЕТА ПРЕДПОЧИТАМ ДА ГЛЕДАМ ЛОШАТА ИГРА КОГАТО СТАНАХМЕ 3ТИ , ОТ ТАЗИ СМЕШНА ИГРА КОЯТО НИ СЕРВИРА МОСЮ ГЕНОВ.......за мен най-големия некадърник след Попето който е водил Черно море. Това е от мен...

Стефан Генов преди известно време го бяхте обявили за "сър" в една възхваляваща го тема. ;) А конкретно за мача - толкова си можете, един отбор - средняк, който и да иска, не може да надскочи себе си. Това е положението... :)

Странно как преди 2 години не бяхме отбор средняк :lol: И сме се надскачали не един или два пъти- питай Щутгарт за справка :lol:

Няма да спорим, щом това положение те задоволява и считаш "Черно море" с четвъртото място преди 4 години за един от лидерите в българския футбол, а равния срещу "Щутгарт", пък макар и в Германия, за епохално постижение. :lol:
"... Знаете, че преди победата на деветосептемврийската революция в спорта и най-вече във футбола преобладаваха буржоазно-фашистки елементи. Народната власт не можеше да допусне това. Затова създадохме нашия ЦСКА". Д. Джуров

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 23 апр 2012 15:29

Beck's написа:
Mourinio написа:Е ние да можехме да откраднем някой и друг талант от Пирин примерно, като ни липсват играчи, да ги използваме, но уви :lol:

Ама вие не се виждате какво пишете бе Моряци. Мненията ви преди мача бяха от сорта, " абе с тия смешници където се помислиха за футболисти Карачанаков и Галлчев ли ще ни бият" .
Според мене наппълно закономерна победа в която не съм и имал съмнение, какво по нормално нещо 1вия да бие 7мия с разлика ?
Или според вас още не са ни дошли трудните мачове ?( последния ни мач с вас си беше протоколен )

Важното е, че сме много слаби и ОЩЕ СЛЕДВАЩИЯ МАЧ ЩЕ НИ РАЗКРИЯТ. Това го слушам цяла пролет.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Patriot
Контакти:

Мнениеот Patriot » 23 апр 2012 17:46

,,Morski''..не му се връзвай на Галоша. Той и без това няма връзки..)) а като е толкова отворен да ми каже кога не биха за последно като махнем финала за купата на БГ..... С мишки не спори..те никога няма да станат Котки. А че Генов е некадърник съм го казал от момента в който ни стана треньор, защото ако искате Ж.Атанасов да си ходи Генов за думите му ...„НИЕ СМЕ ПРОВИНЦИАЛЕН ОТБОР И ЗАТОВА ТАКА СВИРЯТ СРЕЩУ НАС"...какво да го правим. Кога Колю е казвал такива думи...??? питам ви капацитети от Форума...???? НИКОГА...а казваше борба до край за Морето. И всички бяха Мъже а не както сега.....мили очички на Мосю Генов.Някой футболист го плюят цял мач Публиката на Тича нашия го прегръща...още малко ще го цунка отзад...... ай у лево всички мишки от Тича.Това не е отбора на Варна...това е някакво подобие на сбор дружина от Пловдив. С най-големия Страхливец от този иначе чудесен град. Не знам какво чакат още нашите шефове....??

Потребителски аватар
piconero
Контакти:

Мнениеот piconero » 23 апр 2012 18:44

Щом треньора няма мотивация и се крие зад липсата на поставени цели,то няма как отбора да играе мотивирано.Според мен беше дадено достатъчно време, спокойствие и финансова стабилност на Мишката Генов да се докаже.Крайно време е да излезе и да поеме отговорност за сътвореното от него.Много ми е любопитно да чуя какво положително е направил за толкова време от престоя си във Варна ? С какво ще го запомнят феновете ?
Явно ръководството няма да го разкара,но като че ли вариантите са два : 1.Оттегляне / оставка / с достойнство и признаване ,че не може да се справи или 2. Играчите го махат / сценария с Велизар /, 1-2 загуби с по 3-4:0. Не ми се иска да е втория вариант,но все ще е нещо...........

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Re: ЦСКА - Черно море

Мнениеот зеления » 23 апр 2012 19:20

Adrian Monk написа:
Patriot написа:На всички разбирачи тук във Форума.....МОМЧЕТА ПРЕДПОЧИТАМ ДА ГЛЕДАМ ЛОШАТА ИГРА КОГАТО СТАНАХМЕ 3ТИ , ОТ ТАЗИ СМЕШНА ИГРА КОЯТО НИ СЕРВИРА МОСЮ ГЕНОВ.......за мен най-големия некадърник след Попето който е водил Черно море. Това е от мен...

Стефан Генов преди известно време го бяхте обявили за "сър" в една възхваляваща го тема. ;) А конкретно за мача - толкова си можете, един отбор - средняк, който и да иска, не може да надскочи себе си. Това е положението... :)

Аре у лево!!!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
piconero
Контакти:

Мнениеот piconero » 23 апр 2012 21:07

ogrizko написа:Предстои ни изключително леко гостуване в София на ЦСКА ....казвам леко предвид, че играем по-добре като гости и предвид това, че играем по-добър футбол срещу отборите горе в класирането, които се отварят. ЦСКА не са в най-добрата си форма и макар да спечелиха по-леките си мачове, вече навлизат в тежка серия и определено ще губят точки. Много е вероятно първите 3т. да бъдат загубени точно от Черно море... а ние след тази убедителна победа (надявам се за 5 мин. да не ни направят обрат де :P ) днес се надявам да влезем с повишено настроение и самочувствие в мача. Единственото, което може да ни притеснява е Ристосков, който за мен тотално подпираше Литекс във Варна ....надявам се да не бъде така и в София, но мисля, че дори въпреки него пак ще вземем мача в София. Моята прогноза е 0:2

Срам ли те е от това което си написал? Гордостта е един от седемте смъртни гряха , да не би вторият ти любим отбор да е от покрайнините на София, както и ти предполагам си от Владиславово?

Не зная дали него го е срам,но аз съм тотално разочарован от това,което видях и се срамувам.Поста на ogrizko малко го е попресилил,но ми се искаше да се получи.Все пак всички ни крепи идеята,че искаме и можем и не на последно място,че ни е по силите.
За съжаление бяхме предадени от други фактори / по мое мнение /. От отбор с претенции и невлизащ в уговорки,стигнахме на ниво страхлив и не балансиран такъв и колкото и да ми е неприятно да го кажа : Генов ни направи сбирщина от живуркащи средняци и пристан за протежетата му.
Добре,че е Жоро Илиев иначе щеше да е трагично положението.За съжаление Генов вади дивиденти точно от него.СРАМ.......
Последна промяна от piconero на 23 апр 2012 22:36, променено общо 4 пъти.

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 23 апр 2012 21:20

не е сбъркал така му наредиха господата от герб !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
piconero
Контакти:

Мнениеот piconero » 23 апр 2012 21:23

Хайде още един уби коча :) Пак влизаме в световната конспирация :mrgreen:

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 23 апр 2012 21:57

piconero написа:

Хайде още един уби коча :) Пак влизаме в световната конспирация :mrgreen:

Той тоя е един от най-Ентелегентните във форума. Нищо не трябва да те учудва от него :)
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Върни се в “Черно море”