Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

zagoramen64
Контакти:

Re: Ше ги познаете по жълтите зъби

Мнениеот zagoramen64 » 16 авг 2009 18:40

ИВО ТИ СИ ИЗРОД. МЯСТОТО ТИ Е В ЗАТВОРА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Потребителски аватар
levskarinvt
Контакти:

Мнениеот levskarinvt » 16 авг 2009 18:40

ivo_gf написа:Както казах в мач без значение предпоследния кръг бяхме над 300 на Гейарен, вярваш ли си, че ще сме по-малко от 600-700? А Гейарена ше гори але, але!!! Перник ви ПРЕЗИРА, говеда!!!

Е тука се изсили.То в цялото ви село няма толкоз народ :)

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 16 авг 2009 18:41

ivo_gf написа:Както казах в мач без значение предпоследния кръг бяхме над 300 на Гейарен, вярваш ли си, че ще сме по-малко от 600-700? А Гейарена ше гори але, але!!! Перник ви ПРЕЗИРА, говеда!!!

Няма да ви се чуят гласчетата пак ... какво значение има какъв е мача- или викаш няма смисал вмирисания ти отбор да се подкрепя, след като се е о***л а :?: Голями фенове сте :lol: :lol: :lol:
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
ivo_gf
Контакти:

Мнениеот ivo_gf » 16 авг 2009 18:41

PhoenixSuns написа:Едно нещо не мога да разбера - защо? На кого му е необходимо това насилие? От какъв зор ще се избиваме по такъв начин? Защо задължитено трябва да има побойща над фенове на ЦСКА, Левски и други отбори? Ако случайно ви се случи да замахнете към човек от друг отбор, само защото не ви изнася, че не вика за вашите любимци, си задайти тези въпроси и може би насилието ще започне да става все по-малко. В крайна сметка футболът е само една игра и не си струва да постъпваме така с живота си и този на другите. :!:

Не пишете отговор на коментара, с цел да се заяждате!

Абсолютно съм съгласен и съм за това, но всички тея действия на рогатите из цялата страна, цялата тая вандалщина е върха!!! С техните камъни по техните глави!!! Да закрият еврейското отборче и феновете по трибуните ще се помирят!!!

djonik
Контакти:

Мнениеот djonik » 16 авг 2009 18:41

ivo_gf написа:
futbolqga написа:Хахаха жалко селянче - изчакай мача в София и ще видим кой ще е със страх в мижавото си сърчице.Както по горе споменаха - Насилието ражда насилие!Тъй като нямате достатъчно акъл да го разберете елате в София и ще ви бъде разяснено по разбираем за вас начин ...

Бях и напролет, там ще съм и следващата! Но този път няма да дойдем само 300 човека на мач в предпоследния кръг без значение за нас! Мръсните селяни, лепилари и наркомани от Сектор Б в Израел!!! Перник ви ПРЕЗИРА!!!

Гледай сега, разговор може да се води с хора, ти не си такъв. Ти си подчовек. Ти си от Перник. Това е достатъчно. Цял живот ще си останеш помияр, селяндур, ти си лош човешки материал, не ставаш за нищо, загубен си за обществото. Ти си нула.

Потребителски аватар
Делибаш
Контакти:

Мнениеот Делибаш » 16 авг 2009 18:42

Кой ще сезира Прокуратурата за тази измет ivo_gf ?! Много лесно може да бъде открит, ако някой иска да прекрати подстрекателството му към насилие!!! Тази гнида трябва да си получи процеса!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
ivo_gf
Контакти:

Мнениеот ivo_gf » 16 авг 2009 18:44

zagoramen64 написа:ИВО ТИ СИ ИЗРОД. МЯСТОТО ТИ Е В ЗАТВОРА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Не си прави грешни изводи, че аз съм за това да се избиваме заради футбола, просто твърдя, че някога говедата трябва да се опомнят и да спрат с техните вандалски изпълнения из цяла БГ!!! Те идват с цел да унижават перничани, чупейки колите, прозорците има и готови да се сбият на секундата! Трябва да се научат, че така не може!!!

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 16 авг 2009 18:45

ivo_gf написа:
PhoenixSuns написа:Едно нещо не мога да разбера - защо? На кого му е необходимо това насилие? От какъв зор ще се избиваме по такъв начин? Защо задължитено трябва да има побойща над фенове на ЦСКА, Левски и други отбори? Ако случайно ви се случи да замахнете към човек от друг отбор, само защото не ви изнася, че не вика за вашите любимци, си задайти тези въпроси и може би насилието ще започне да става все по-малко. В крайна сметка футболът е само една игра и не си струва да постъпваме така с живота си и този на другите. :!:

Не пишете отговор на коментара, с цел да се заяждате!

Абсолютно съм съгласен и съм за това, но всички тея действия на рогатите из цялата страна, цялата тая вандалщина е върха!!! С техните камъни по техните глави!!! Да закрият еврейското отборче и феновете по трибуните ще се помирят!!!

Абе видях ме ви колко сте възпитани и кротки 1вия кръг бе... абе нагло парче си, спор нема ;) Нали се сещаш че Левски никога няма да бъде закрит, защото е национална институция, а твоя отбор днес го има- утре НЕ :!: 8-)
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
ivo_gf
Контакти:

Мнениеот ivo_gf » 16 авг 2009 18:47

djonik написа:
ivo_gf написа:
futbolqga написа:Хахаха жалко селянче - изчакай мача в София и ще видим кой ще е със страх в мижавото си сърчице.Както по горе споменаха - Насилието ражда насилие!Тъй като нямате достатъчно акъл да го разберете елате в София и ще ви бъде разяснено по разбираем за вас начин ...

Бях и напролет, там ще съм и следващата! Но този път няма да дойдем само 300 човека на мач в предпоследния кръг без значение за нас! Мръсните селяни, лепилари и наркомани от Сектор Б в Израел!!! Перник ви ПРЕЗИРА!!!

Гледай сега, разговор може да се води с хора, ти не си такъв. Ти си подчовек. Ти си от Перник. Това е достатъчно. Цял живот ще си останеш помияр, селяндур, ти си лош човешки материал, не ставаш за нищо, загубен си за обществото. Ти си нула.

Аз съм с 2 висши образования, съвсем нормален младеж, прекарал последните 5-6 години, живеейки точно в Сф и това което съм виждал от Лефскари не съм и няма никога да видя в Перник!!!
ПП: Съжалявам, че някои са ме разбрали погрешно, но просто ми е дошло до нз къде от това, че всички плуят нашите фенове, а не погледнат на проблемите в собствената си паница и това, което правят феновете им и защо се стигна до тук. Не се ли замисляте, дали този изстрел не е дошъл от човек, живеещ наблизо, на който вече за втора година чупят колата му и прозорците на дома му., a полицаите покрай тея така наречени фенове не хае?
Последна промяна от ivo_gf на 16 авг 2009 18:55, променено общо 2 пъти.

Hq-team
Контакти:

Re: 4 ФЕНА НА ЛЕВСКИ ПРЕБИТИ НА ГАРА ЗАХАРНА ФАБРИКА

Мнениеот Hq-team » 16 авг 2009 18:50

То тия са пълни идиоти дето са го направили това! :evil: Много са отворени винаги, когато са в численно превъзходство... Егати глупаците са тея!

Върни се в “Архив”