Всекидневна на Черноморец
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна на Черноморец
Вчера да нас и имаше един пич-много активен. Владо говори с него. Някой знае ли какво се случва там. Пича даваше тон за песен и викаше с нас. Плаче си за трансфер !!! 

[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

subzero написа:Вчера да нас и имаше един пич-много активен. Владо говори с него. Някой знае ли какво се случва там. Пича даваше тон за песен и викаше с нас. Плаче си за трансфер !!!
Да не е този, който държа факлата ? Аз обаче видях двама мъже на около 50 години, които седяха в съседния сектор и на два пъти сами подеха: "Алее, Черноморец але, Черноморец але..." Сигурен съм, че бяха хора от стария "Английски сектор". Много превъзбудени бяха и все към нас гледаха. Другия мач ще са сред нас.

Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
- Bartolomej
- Контакти:
Не знам дали разбрахте , но днес в 15:00 е било погребението на Георги Маджаров 

▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Акулите нападат само от глад или при самозащита
ntodorov написа:subzero написа:Вчера да нас и имаше един пич-много активен. Владо говори с него. Някой знае ли какво се случва там. Пича даваше тон за песен и викаше с нас. Плаче си за трансфер !!!
Да не е този, който държа факлата ? Аз обаче видях двама мъже на около 50 години, които седяха в съседния сектор и на два пъти сами подеха: "Алее, Черноморец але, Черноморец але..." Сигурен съм, че бяха хора от стария "Английски сектор". Много превъзбудени бяха и все към нас гледаха. Другия мач ще са сред нас.
Не,Нейчо..Стоеше горе прав при нас,най-вляво. Много активен. Дори повече от нас на моменти.

[center]
[/center]

subzero написа:ntodorov написа:subzero написа:Вчера да нас и имаше един пич-много активен. Владо говори с него. Някой знае ли какво се случва там. Пича даваше тон за песен и викаше с нас. Плаче си за трансфер !!!
Не,Нейчо..Стоеше горе прав при нас,най-вляво. Много активен. Дори повече от нас на моменти.
Май говориш за Груд. Той е от форума, но се появява рядко.
[center]
[/center]

Не знам ? Той би трябвало да познава Светльо ( Груд)...Предполагам, че говори за едно високо момче със светла коса, което седеше от наше ляво...
Наистина има много момчета, които ни разпознават в начин на поддръжка. Дано.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
Момци и девойко, тъй като рядко влизам във форума (доста съм навън по разни задачи последните дни) искам да ви кажа. Имаме уговорка с Бригадирите да се видим тази седмица в бирария Уест (до кортовете на ЦУРКА), за да обсъдим някои идеи относно мача с Литекс, футболистите и прочие. Отделно може би е успеем да накараме футболистите на Черноморец да дойдат на баскетболен мач в сряда в 18:00 ч. Гълъба е по-наясно, ако знае нещо, да пише. Отделно, имаме покана от господин 1878
след мача с Литекс да се съберем с футболистите на евентуално агънце и прочие, искат да се видят с нас. Който има желание, нека пише и ще му кажа къде. И ако се сетя друго, ще пиша после пак. 

[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

ntodorov написа:Не знам ? Той би трябвало да познава Светльо ( Груд)...Предполагам, че говори за едно високо момче със светла коса, което седеше от наше ляво...
Да,Нейчо за същото момче става въпрос. А с Груд се запознахме вчера..официално.

[center]
[/center]

Абе кво сте се накачулили сички във всекидневната??? Няма ли сериали за вас 

[center]
[/center]

- NEFTOCHIMIK 1962
- Контакти:
petkan написа:Абе кво сте се накачулили сички във всекидневната??? Няма ли сериали за вас
Сериали незнам-аз слушам Калиакра-Левски
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.