Прочетах купища коментари за мача. Повечето се обръщат на така познатите ни и вече адски много писнали нападки между левскари и цесекари. На мен лично ми писна...
Според мен мача беше развален от оня смешник в черното екипче. За първата дузпа претенции нямам. Втората дузпа беше абсолютно измислена, преувеличена, грозна, нагла и т.н. измислица на главния съдия на мача! Как се играе с 10 човека при 2 - 0 на Герена?????
След мача този треньор на Левски си позволява да прави коментари по адрес на гостуващия отбор вместо да черпи една бира съдията, ей така от човещина....
С други думи: много съм отвратен от това, което видях днес на този мач. И за това бях против ФК Левски, когато играеха срещу БАТЕ, и за това ще съм провив тях, когато играят с Жилина. Левски в момента не е България, както се опитват някои хора да изкарат нещата.
Левски - Черно Море
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Левски - Черно Море
А нямаш ли претенции,че не изгони Дяков още при първата дузпа?! 

БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
абе то вашето край няма то като го гледаш може и да няма ей сега в сряда когато имаше мачове от В група между Ботев (Гълабово) и Тунджа(Ямбол) съдията даде за мен чисто измислена дузпа тоя падна се едно на шега след мача отидох до съотборника ми който направи дузпата и го питах имаше ли такава той вика аз се чудя как не му счупих крака!Еми това че вие сте видяли че няма дузпа е друго то вашето е до де няма кръв няма и фал...!!!
"Хем знам, че с три жени е тъпо, ама кво да ги правя, като били приятелки и движели навсякъде заедно"
-
ebete si pi4kata maina goveda
- Nevertheless
- Контакти:
При първата дузпа :
за да даде арбитъра червен картон е нужно :
- защитника да предотврати сигурен гол - не беше така (на гол линията зад него имаше друг негов съотборник)
- умишлена игра с ръка - не беше така (шута на футболиста на Левски беше толкова от близко, че по-скоро играта с ръка си беше пълна случайност)
Дузпа имаше , защото играта с ръка промени хода на събитията ... спор няма , но не беше за червен
А втората дузпа е показателна за загубата на Левски от от БАТЕ ...
Там няма рамо ...там е .. каквото сабя покаже
Както и да е ..
Пожелавм на Левски, Литекс и Черно Море УСПЕХ в Евротурнирите . България преди всичко !!!
АРЕ МОРЯЦИ !!
за да даде арбитъра червен картон е нужно :
- защитника да предотврати сигурен гол - не беше така (на гол линията зад него имаше друг негов съотборник)
- умишлена игра с ръка - не беше така (шута на футболиста на Левски беше толкова от близко, че по-скоро играта с ръка си беше пълна случайност)
Дузпа имаше , защото играта с ръка промени хода на събитията ... спор няма , но не беше за червен
А втората дузпа е показателна за загубата на Левски от от БАТЕ ...
Там няма рамо ...там е .. каквото сабя покаже
Както и да е ..
Пожелавм на Левски, Литекс и Черно Море УСПЕХ в Евротурнирите . България преди всичко !!!
АРЕ МОРЯЦИ !!
джони,джониии,кухичак си моито момченце ! но какво да се прави това е то.. БЕЗСИЛИЕТО!!! хаиде останиси със здраве!
-
- Контакти:
Ей тоя дето коментираш Ямбол . Другата година пак ще дойдете в Безмер. А дети много филосостваш ако не беше Араванов никога нямаше да станете шанпиони. Само ми кажи колко дуспи ви свири на сезон
не съм от Ямбол мойто момче от Ботев(Гълабово)!!
"Хем знам, че с три жени е тъпо, ама кво да ги правя, като били приятелки и движели навсякъде заедно"