Когато феновете в Турция правят хореография, останалите...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Re: Когато феновете в Турция правят хореография, останалите...

Мнениеот obi4am_pirin » 23 апр 2012 16:59

gilento93 написа:
gilento93 написа:
1878 написа:Ашколсун на комшиите.

Евала,машалах,ашколсун,чок гюзел,баклава с боза. :lol: :mrgreen: :lol:

Трагедия!Не успяха да ни промият мозъците със сила за 500 години!Ще го направят за 30 със сериали и политици!

Просто се шегувах бе.Иронизирам го,че е написал една паметна година за българската история като свое потребителско име,а ми пише турски думи.Повярвай ми на мен няма начин да ми промият мозъка.Щом избягвам да употребявам думи като джам,евала,демек и други,считай колко са ми промили мозъка. ;)[/quote]

Нищо срещу теб не казвам!Просто такава е тенденцията!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 23 апр 2012 17:01

CTAHKO написа:
gilento93 написа:
1878 написа:Ашколсун на комшиите.

Евала,машалах,ашколсун,чок гюзел,баклава с боза. :lol: :mrgreen: :lol:

Трагедия!Не успяха да ни промият мозъците със сила за 500 години!Ще го направят за 30 със сериали и политици!

Както винаги,възмутен от всичко и от всички :lol: :lol: :lol:[/quote]

Хихи!Няма да се забавиш и ти да нахраниш някой!Просто не е дошъл момента ...нали ;)
damyanov1963:

Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 23 апр 2012 17:02

Пирин,аз все пак да се защитя.Малко като адвокат сам на себе си. ;)

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 23 апр 2012 17:03

Кво хеитвате бе? Ходил съм като малък на некви турнири в турция , бяхме в некво село дето беше като оазис в пустошта, Отбора им играеше в 4-тото ниво на турския футбол а имаха терен дето този на Васил Левски бледнее пред него. И тва в далечната 2002-ра година . Тогава за първи и последен път в живота си стъпих на такъв килим . Толкова години минаха и терените на отборите от Б група са под всяква критика , Дори и тези в А! Трябва да си пълен идиот да се сравняваш с турците и като бази и като стадиони и като зали и спортни писти и какво ли още не!

Пуснах си Highlights от мача , вижте каква атмосвера , каква тв продукция , и какъв късмет за фенербахче :mrgreen: тея Галатасарай се наср*ха да изпускат , изроди :lol:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=haX_ieyMJu8&feature=relmfu[/youtube]
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 23 апр 2012 17:03

gilento93 написа:Пирин,аз все пак да се защитя.Малко като адвокат сам на себе си. ;)

Няма лошо!
damyanov1963:

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 23 апр 2012 17:05

saffron написа:Кво хеитвате бе? Ходил съм като малък на некви турнири в турция , бяхме в некво село дето беше като оазис в пустошта, Отбора им играеше в 4-тото ниво на турския футбол а имаха терен дето този на Васил Левски бледнее пред него. И тва в далечната 2002-ра година . Тогава за първи и последен път в живота си стъпих на такъв килим . Толкова години минаха и терените на отборите от Б група са под всяква критика , Дори и тези в А! Трябва да си пълен идиот да се сравняваш с турците и като бази и като стадиони и като зали и спортни писти и какво ли още не!

Пуснах си Highlights от мача , вижте каква атмосвера , каква тв продукция , и какъв късмет за фенербахче :mrgreen: тея Галатасарай се наср*ха да изпускат , изроди :lol:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=haX_ieyMJu8&feature=relmfu[/youtube]

В Албания бил ли си?
damyanov1963:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 23 апр 2012 17:06

obi4am_pirin написа:Хихи!Няма да се забавиш и ти да нахраниш някой!Просто не е дошъл момента ...нали ;)

В тази тема няма за какво ;) Момчето си е пуснало тема за да ни покаже какви хореографии правят в държавите около нас,ти пак го изби на "благоевградска чест" :lol: Виж,утре вечер след мача си добре дошъл :) Все единият отбор ще е отпаднал,така че ще има поводи за хранене,колкото ти душа иска :lol: :lol: :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 23 апр 2012 17:09

CTAHKO написа:
obi4am_pirin написа:Хихи!Няма да се забавиш и ти да нахраниш някой!Просто не е дошъл момента ...нали ;)

В тази тема няма за какво ;) Момчето си е пуснало тема за да ни покаже какви хореографии правят в държавите около нас,ти пак го изби на "благоевградска чест" :lol: Виж,утре вечер след мача си добре дошъл :) Все единият отбор ще е отпаднал,така че ще има поводи за хранене,колкото ди душа иска :lol: :lol: :lol:

Ако сега не направите нещо няма кога! ;)
damyanov1963:

mirodes
Контакти:

Мнениеот mirodes » 23 апр 2012 17:09

Бях през 2003г на мача Галатасарай-ЦСКА.Мача беше на стадион "Ататюрк" в Истанбул.Стадиона беше пълен до дупка -имаше около 70 000 фена,оттях 4000 българи.Гледката от този мач няма да я забравя никога.Публиката на Галатасарай направи незабравимо шоу.Просто невероятни.Турция държи и рекорда за най-много публика на мач във Втора дивизия-70000 души публика на мача Гьозтепе-Кършияка-това е дербито на град Измир.Просто хората там си обичат футбола.Ние тук няма да напълним националния стадион на дербито.И не става въпрос за това,че стадионите ни били скапани-ето националния стадион не е чак толкова зле.Просто в България малко хора обичат футбола.Никой не може да ме убеди,че в трета дивизия на Англия се играе по-добър футбол от нашата А група.Но хората си ходят на такива мачове и пълнят стадионите.

Потребителски аватар
beroefen
Контакти:

Мнениеот beroefen » 23 апр 2012 17:33

Нищо специално не намирам. Бероец съм, ама мога да кажа, че на Левски - цска са правени в пъти по-яки хореота.
[img]http://bgshare.1gb.bg/82410/2rykkef[1].gif[/img]

Върни се в “Свободна зона”