Барселона срещу Челси или футболната логика срещу късмета
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- batmanlevski
- Контакти:
Re: Барселона срещу Челси или футболната логика срещу късмета
0-2 и финал за Челси !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
- drogba_best
- Контакти:
Bully_Blue написа:Майко мила, все повече ме убеждавате, че хора, които не са пипали топка е по-добре да не си дават мнението за тази играНито съм някакъв голям фен на Барса, нищо подобно, но толкова комплексари и завистливи фенове има тук, направо нямам думи. Колкото и да се опитвате да си го вкарате в акъла, Барселона е най-добрия отбор в света и няма място за сравнение с никой друг. Да, разбрахме, че не са извънземни и че и те грешат и могат да загубят, макар че. според мен и в двата мача незаслужено. Във вторник резултата ако е по-малко от 3 гола разлика ще е плод на голяма случайност и късмет.И единствения отбор, който може да победи Барса по някакъв начин е Реал, и то ако Моу пак измисли някаква невероятна тактика и отново футболистите надскочат себе си. Прогноза 4:0
Haha ...ma ti si vqrvash mai ,kazval sum go i predi i sega shte go kaja barca ne sa nai dobriq otbor v sveta ,po prostata prichina che trofeite vi v CL sa sudiiski i tova e , bez da vi butat nqma kak da ni biete .Prosto ne razbiram zashto ischki fenove na barca povtarqt vse edni i sushti gluposti ..."messi" ..."1000pasa na mach" ... "125 % vladenie na topkata" i drugi takiva gluposti .I Chelsea i real pokazaha che sa po dobri ot barca zashtoto vuv footbola se broqt golovete i samo golovete!!!
CTAHKO написа:kingofpop написа:Предимството на Барса е, че сините от Лондон не са свикнали на големия терен и ще има голяма пробойна между халфовете и защитниците им.....аз се надявам Гари Кейхил да прегори и да си проличи липсата ми на опит, въпреки че като цяло е класен играч....все пак ако Челси ни отстрани мисля, че и срещу Байерн и Реал е обречен на финала....Баварците ще са домакини, а срещу Моу шансовете са малки...докато ако Барса се класира ще е различно
Братле,разликата в терените е 2 метра и то по дължинаИли с други думи по 1 метър на всяко поле
На ширина,терените са еднакви
Та за какви пробойни между халфовете ми говориш
Или ще играят или не,ама спрете се с тези големи терени
Точно

- metodito
- Контакти:
Барса не били падали три мача подред, ауууууу. Няма невъзможни неща, хора! И все пак и аз мисля, че фрустрираната Барселона ще обезкости сините джентълмени от Лондон. Но! Това е футбол, хора. И другото, което е: надценявате човешкият фактор и залагате на външни фактори като имена, класа и ала-бала. Ако Пеп направи малоумието си от мача с Реал и остави Сеск и Алексис на пейката до края на мача, светът може да му се види крив, а на Ноу Камп от много години насам да се развеят бели кърпички, след като в рамките на три дни Барса ще загубил три неща - ШЛ, титлата и аурата на непобедим отбор, един почти митичен статут, придаден му пт един масов гледащ реклами и млющящ чипс пред телевизора, фен.
Ако не бе Меси, кой знае?! На кого щеше да е фен въпросният човечец? Най-вероятно на отбора, където играе Меси.
Гледал съм много футболисти. От Марадона си спомням малко, за Кройф не съм бил роден, както и за Пеле, Гаринча, Мюлер... Но за мен Меси спокойно може да се нареди до тях. За мен е истинско удоволствие да гледам как играе това момче. Меси привлича не само все повече фенове на Барса, но и на футболната игра!
Не допусках в първия мач единица. Очаквах нещо като 0-1, 1-2 или 0-0, но не и победа на Челси.
Сега очаквам 5-6на 0 или 1. Ама, ако завърши 1-1 или 2-2?
И още нещо. За мен Фабрегас е изключителен футболист. Исах да премине в Милан, но осъзнавах, че този човек се е врекъл във вярност на един отбор само - Барселона. Това беше бракът, който всеки футболен фен чакаше отдавна, така както всеки чалга фен очаква ... не знам каква сватба... там някоя си между някоя силиконова кифла и набеден български футбалер. Очаквах Сеск да е човекът, който ще реши дербито с Реал.
И какво стана? Всички знаем за МАЛОУМНОТО РЕШЕНИЕ на Пеп.
За мача с Челси, не знам не гледах мача, но ти въобще гледа ли мача с Реал, понеже го гледах? Че те Барса имаха три точни удара. Пеп обърка титулярите и тактиката, Моу точно обратното: затвори крилата и хвана Шави и Иниеста, изнесе защитата напред и така Меси остана изолиран и му се налагаше да се справя с 4-ма, 5-ма играча наедно.
П.с. Според мен, ако Сеск не е бил разкаран навремето от Барса (продажбата на такъв футболист не се измерва в пари), този отбор на Барселона щеше да е наистина с митичен статут, докато сега, след Меси - Шави и Иниеста са просто много далеч като класа от аржентинеца, а появата на Фабрегас запълва тази дупка в класите.
Ако не бе Меси, кой знае?! На кого щеше да е фен въпросният човечец? Най-вероятно на отбора, където играе Меси.
Гледал съм много футболисти. От Марадона си спомням малко, за Кройф не съм бил роден, както и за Пеле, Гаринча, Мюлер... Но за мен Меси спокойно може да се нареди до тях. За мен е истинско удоволствие да гледам как играе това момче. Меси привлича не само все повече фенове на Барса, но и на футболната игра!
Не допусках в първия мач единица. Очаквах нещо като 0-1, 1-2 или 0-0, но не и победа на Челси.
Сега очаквам 5-6на 0 или 1. Ама, ако завърши 1-1 или 2-2?
И още нещо. За мен Фабрегас е изключителен футболист. Исах да премине в Милан, но осъзнавах, че този човек се е врекъл във вярност на един отбор само - Барселона. Това беше бракът, който всеки футболен фен чакаше отдавна, така както всеки чалга фен очаква ... не знам каква сватба... там някоя си между някоя силиконова кифла и набеден български футбалер. Очаквах Сеск да е човекът, който ще реши дербито с Реал.
И какво стана? Всички знаем за МАЛОУМНОТО РЕШЕНИЕ на Пеп.
Да, разбрахме, че не са извънземни и че и те грешат и могат да загубят, макар че. според мен и в двата мача незаслужено.
За мача с Челси, не знам не гледах мача, но ти въобще гледа ли мача с Реал, понеже го гледах? Че те Барса имаха три точни удара. Пеп обърка титулярите и тактиката, Моу точно обратното: затвори крилата и хвана Шави и Иниеста, изнесе защитата напред и така Меси остана изолиран и му се налагаше да се справя с 4-ма, 5-ма играча наедно.
П.с. Според мен, ако Сеск не е бил разкаран навремето от Барса (продажбата на такъв футболист не се измерва в пари), този отбор на Барселона щеше да е наистина с митичен статут, докато сега, след Меси - Шави и Иниеста са просто много далеч като класа от аржентинеца, а появата на Фабрегас запълва тази дупка в класите.
Вероятно сега, ще се изпишат хиляди коментари за това, че Барселона е бил надут балон, "хартиен" колос и т.н. Нормално е да се получва такова нещо. След като вече 4 години всички очакват Барса да се срине. Аз го очаквах след световното в ЮАР, но за радост не се случи. Истината е, че тези момчета показват невероятен дух и въпреки негативните резултати показаха истинска воля за победа. Друг е въпроса за успеваемостта. За мен основният проблем в последните няколко мача е липсата на Абидал и Пике. Ще се обоснова и защо: При липсата на Абидал на Пеп се налага да вкарва в игра Адриано. Че той не е за Барса е ясно, но при това положение Барса се опитва да пресира много напред противника и играем реално с 2-ма в защита (Маск и Пуйол. По този начин набутваме чуждите отбори в наказателното им поле и не остават свободни пространства за комбинации между халфовете и нападението. А в същия момент защита ни е много уязвима на контри, което си пролича и предните три мача (срещу Леванте, Челси и Реал Мадрид). Липсата на Пике не ни позволява да играем с трима ЦЗ Пике, Маск и Пуйол. По този начин защитата е много по-сигурна,а Пике е по-добър в изнасянето на топката и играта на втория етаж. До голяма степен супер офанзивната игра на Пеп играе срещу самия него - кара всички играчи на противника да играят в наказателното им поле. Което изглежда, че имаме инициативата от всякъде, но не работи в наша полза.
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”
― Mark Twain[/center]
― Mark Twain[/center]
tibidabo написа:Вероятно сега, ще се изпишат хиляди коментари за това, че Барселона е бил надут балон, "хартиен" колос и т.н. Нормално е да се получва такова нещо. След като вече 4 години всички очакват Барса да се срине. Аз го очаквах след световното в ЮАР, но за радост не се случи. Истината е, че тези момчета показват невероятен дух и въпреки негативните резултати показаха истинска воля за победа. Друг е въпроса за успеваемостта. За мен основният проблем в последните няколко мача е липсата на Абидал и Пике. Ще се обоснова и защо: При липсата на Абидал на Пеп се налага да вкарва в игра Адриано. Че той не е за Барса е ясно, но при това положение Барса се опитва да пресира много напред противника и играем реално с 2-ма в защита (Маск и Пуйол. По този начин набутваме чуждите отбори в наказателното им поле и не остават свободни пространства за комбинации между халфовете и нападението. А в същия момент защита ни е много уязвима на контри, което си пролича и предните три мача (срещу Леванте, Челси и Реал Мадрид). Липсата на Пике не ни позволява да играем с трима ЦЗ Пике, Маск и Пуйол. По този начин защитата е много по-сигурна,а Пике е по-добър в изнасянето на топката и играта на втория етаж. До голяма степен супер офанзивната игра на Пеп играе срещу самия него - кара всички играчи на противника да играят в наказателното им поле. Което изглежда, че имаме инициативата от всякъде, но не работи в наша полза.
Като за привърженик на Барса - добър коментар. Само да добавя, че и контузените Вия и Афелай биха допринесли много за разнообразяване на играта! А и стрелят много добре.
Определени Вия ни липсва. За съжаление тази година контузиите в състава бяха много.
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”
― Mark Twain[/center]
― Mark Twain[/center]
Bully_Blue написа:И единствения отбор, който може да победи Барса по някакъв начин е Реал, и то ако Моу пак измисли някаква невероятна тактика и отново футболистите надскочат себе си. Прогноза 4:0
Според мен въобще не може да се говори че футболистите на Реал са надскочили себе си в този мач.Напротив някои от тях играха под възможностите си ( примерно ди Мария и Бензема).Другите играха горе долу на нивото на възможностите си. Ако бяха надскочили възможностите резултата нямаше да е само 1-2.
Иначе по темата....мисля не е нормално все пак само заради два негативни резултата някои хора веднага са готови да подценят Барселона.Не така.По-спокойно.Те сега са ранени,и от мача с Челси ще се види дали ще се въздигнат или Челси напълно ще ги довърши.Все пак според мен имат сили и възможности да стигнат на финал.Същото важи и за Челси и мача ще е много интересен.
drogba_best написа:Bully_Blue написа:Майко мила, все повече ме убеждавате, че хора, които не са пипали топка е по-добре да не си дават мнението за тази играНито съм някакъв голям фен на Барса, нищо подобно, но толкова комплексари и завистливи фенове има тук, направо нямам думи. Колкото и да се опитвате да си го вкарате в акъла, Барселона е най-добрия отбор в света и няма място за сравнение с никой друг. Да, разбрахме, че не са извънземни и че и те грешат и могат да загубят, макар че. според мен и в двата мача незаслужено. Във вторник резултата ако е по-малко от 3 гола разлика ще е плод на голяма случайност и късмет.И единствения отбор, който може да победи Барса по някакъв начин е Реал, и то ако Моу пак измисли някаква невероятна тактика и отново футболистите надскочат себе си. Прогноза 4:0
Haha ...ma ti si vqrvash mai ,kazval sum go i predi i sega shte go kaja barca ne sa nai dobriq otbor v sveta ,po prostata prichina che trofeite vi v CL sa sudiiski i tova e , bez da vi butat nqma kak da ni biete .Prosto ne razbiram zashto ischki fenove na barca povtarqt vse edni i sushti gluposti ..."messi" ..."1000pasa na mach" ... "125 % vladenie na topkata" i drugi takiva gluposti .I Chelsea i real pokazaha che sa po dobri ot barca zashtoto vuv footbola se broqt golovete i samo golovete!!!
Ей,ало кав е тоя,че да пише на латиница, аре да му изтрйете глупостите който е написал.Барса ще спечелят ШЛ тази година по най-красивия начин.Барса Барса Барса

Като толкова са извънземни "Барселона", защо паднаха от "Реал"? А бяха едни закани ...
Логиката казва, че реваншът е твърд равен. Ако обаче съдията се намеси, това ще е много трудно постижимо за лондончани.
На автора да кажа, че букмейкърите дават такива ниски ставки за победи на "Барселона" не защото са толкова силни каталунците, а защото световната мафия е вързана с огромни залагания и печалби от техните победи. Но как да го убедиш автора, след като е болен запалянко на една безсмислена теза.
Момче, за да се класира, който и да е отбор до финал, той трябва да си заслужи, а не да го бутат до този финал. Че и на него да му помагат от първата до последната минута? Егати класата?!
Днес БК "Левски" май е бил доста сериозно порязан срещу евреите, но това не е новина. Тези хора управляват света и е много трудно да бъдат победени.
Логиката казва, че реваншът е твърд равен. Ако обаче съдията се намеси, това ще е много трудно постижимо за лондончани.
На автора да кажа, че букмейкърите дават такива ниски ставки за победи на "Барселона" не защото са толкова силни каталунците, а защото световната мафия е вързана с огромни залагания и печалби от техните победи. Но как да го убедиш автора, след като е болен запалянко на една безсмислена теза.
Момче, за да се класира, който и да е отбор до финал, той трябва да си заслужи, а не да го бутат до този финал. Че и на него да му помагат от първата до последната минута? Егати класата?!
Днес БК "Левски" май е бил доста сериозно порязан срещу евреите, но това не е новина. Тези хора управляват света и е много трудно да бъдат победени.
Последна промяна от hrclspr12 на 23 апр 2012 23:52, променено общо 2 пъти.