История на футбола в гр. Бургас

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Re: История на футбола в гр. Бургас

Мнениеот petkan » 23 апр 2012 13:21

ntodorov написа:
petkan написа:Лошата новина за смъртта на Георги Маджаров се потвърди. Починал е вчера. Днес в 15:00ч. е погребението. Лека му пръст!

Лека му пръст на човека. Искрено се надявах да не съм дочул диктора на стадиона... Без време си отиде Маджара. Жалко, много жалко. :(

Снимките на отборите в тази тема са ми дадени от него. Не намерих време да поустна снимките на Маджара "в действие" :cry:
Правя го сега.
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Последна промяна от petkan на 23 апр 2012 13:28, променено общо 2 пъти.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 23 апр 2012 13:23

Убийствено гадна новина! Но такъв е живота! А е млад! Вкарвал ме е с топката във вратата, невероятен удар! На един мач 78 или 79-а година, такъв шут наби, че свали Тишански в нокаут директно! Около минута не можаха да го свестят! Той не беше само легенда, той беше като знаме на "Черноморец" и на английския сектор!!! Да почива в мир! Светла му памет!

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 23 апр 2012 13:34

petkan написа:Лошата новина за смъртта на Георги Маджаров се потвърди. Починал е вчера. Днес в 15:00ч. е погребението. Лека му пръст!

Добре бе Петьо. Ти скоро се среща с него. Не съм чул да е боледувал. Имаш ли идея, какво се е случило. Все пак нямаше и 60 години човека. :cry:
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 23 апр 2012 13:36

ntodorov написа:

Добре бе Петьо. Ти скоро се среща с него. Не съм чул да е боледувал. Имаш ли идея, какво се е случило. Все пак нямаше и 60 години човека. :cry:

Напротив, след два инсулта никак не беше добре.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 23 апр 2012 13:41

petkan написа:
ntodorov написа:

Напротив, след два инсулта никак не беше добре.

Да. Впрочем за инсултите ти беше казал преди... :(
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

greenultras
Контакти:

Мнениеот greenultras » 23 апр 2012 23:02

http://chernomorskifar.com/5724/%D0%BA% ... 0%B5%D0%B2
Костадин Джамбазов: Вкарайте си „Ботев“ в „А“ група и ни оставете да играем футбол
От "Нефтохимик" вече нямат намерение да крият тенденцията срещу тях, сравняват жалбите в централата като битка с вятърни мелници

Ден след „подложения крак“ срещу „зелените“ изпълнителният директор на отбора Костадин Джамбазов все още не можеше да сдържа емоциите си и индеркетно посочи „Ботев“ като главен инициатор на тенденцията срещу тях.
„Престъпно съдийство. Пълен абсурд и гавра с труда ни“, изригна Джамбазов. – „Не са нужни всичките тези драми – моят апел към БФС е направо да си вкара „Ботев“ в „А“ група и да ни оставят останалите отбори, които играем чист футбол да се борим за бараж. Тази тенденция срещу нас започна от момента, в който станахме втори. Още от мача с „Любимец“ започнаха да правят всичко възможно да не останем на тази позиция. Видно е, че не сме желани в елита. Този рефер е поредния, който си свърши перфектно работата. От 45 минути на полувреме 30 бяха в мотаене на записки от картони“, допълни още шефът. Според него няма смисъл от жалби и оплкавания срещу поръчковите съдии. – „Не можем да се борим с вятърни мелници. Главният проблем идва именно от там, за където биха били предназначени жалбите. И да накажат съдията какво от това?! Ще се преиграе мачът или ще ни върнат точките ли? Скъсах си нервите, бях на косъм от някоя глупост. Ще продължим да се борим с чисто футболни средтсва, защото това ни е единственият избор. Сигурен съм, че и срещу „Несебър“ ще имаме нов куп проблеми извън параметрите на чисто футболната игра. Пртосто мисията е ясна на всички – не сме желани в „А“ група“, каза още Джамбазов.
Вчера късно следобяд от щаба на бургазлии все още чакаха видео от скандалната ситуация с втория гол на „Черноморец-Поморие“. „Не е изключено и да не получим такова, тъй като и от самолет се виждаше, че гол няма“, коментираха от „Нефтохимик“.
След изиграния 22-ри кръг „шейховете“ остават трети в клсирането на Източната „Б“ група, но авансът им пред пловдивачни вече е само една точка. В следващия кръг „Нефтохимик“ приема „Несебър“ на игрището в „Долно Езреово“ като Ангел Стойков няма да може да разчита на наказания Диян Молдованов и евентуално на Стойко Сакалиев, който бе заменен принудително в Поморие заради травма. Двубоят с делфините е с начален час 17:00 часа.

П.С Катарго чети ве маняк! И Джамбазов мисли че труда на момчетата бил ограбен и той ли е болен мозък А?

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 23 апр 2012 23:07

Нафта, объркал си темата. Тази е за История на футбола в гр. Бургас ;) Не че нещо де...

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 23 апр 2012 23:09

greenultras що си мисля,че те познавам!!! Май си бил баннат. Бяхме започнали да комуникираме нормално,качи снимки тука...Къв е проблема?? Твоя колега Нефтохимик с К беше писал,че тук сте на гости. Дръж се малко. Тая статия не е за тука. Аз съм фен на Поморие. Вероятно не само аз.
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 23 апр 2012 23:51

greenultras написа:http://chernomorskifar.com/5724/%D0%BA%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D0%BD-%D0%B4%D0%B6%D0%B0%D0%BC%D0%B1%D0%B0%D0%B7%D0%BE%D0%B2-%D0%B2%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B0%D0%B9%D1%82%D0%B5-%D1%81%D0%B8-%D0%B1%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%B2
Костадин Джамбазов: Вкарайте си „Ботев“ в „А“ група и ни оставете да играем футбол
От "Нефтохимик" вече нямат намерение да крият тенденцията срещу тях, сравняват жалбите в централата като битка с вятърни мелници

Ден след „подложения крак“ срещу „зелените“ изпълнителният директор на отбора Костадин Джамбазов все още не можеше да сдържа емоциите си и индеркетно посочи „Ботев“ като главен инициатор на тенденцията срещу тях.
„Престъпно съдийство. Пълен абсурд и гавра с труда ни“, изригна Джамбазов. – „Не са нужни всичките тези драми – моят апел към БФС е направо да си вкара „Ботев“ в „А“ група и да ни оставят останалите отбори, които играем чист футбол да се борим за бараж. Тази тенденция срещу нас започна от момента, в който станахме втори. Още от мача с „Любимец“ започнаха да правят всичко възможно да не останем на тази позиция. Видно е, че не сме желани в елита. Този рефер е поредния, който си свърши перфектно работата. От 45 минути на полувреме 30 бяха в мотаене на записки от картони“, допълни още шефът. Според него няма смисъл от жалби и оплкавания срещу поръчковите съдии. – „Не можем да се борим с вятърни мелници. Главният проблем идва именно от там, за където биха били предназначени жалбите. И да накажат съдията какво от това?! Ще се преиграе мачът или ще ни върнат точките ли? Скъсах си нервите, бях на косъм от някоя глупост. Ще продължим да се борим с чисто футболни средтсва, защото това ни е единственият избор. Сигурен съм, че и срещу „Несебър“ ще имаме нов куп проблеми извън параметрите на чисто футболната игра. Пртосто мисията е ясна на всички – не сме желани в „А“ група“, каза още Джамбазов.
Вчера късно следобяд от щаба на бургазлии все още чакаха видео от скандалната ситуация с втория гол на „Черноморец-Поморие“. „Не е изключено и да не получим такова, тъй като и от самолет се виждаше, че гол няма“, коментираха от „Нефтохимик“.
След изиграния 22-ри кръг „шейховете“ остават трети в клсирането на Източната „Б“ група, но авансът им пред пловдивачни вече е само една точка. В следващия кръг „Нефтохимик“ приема „Несебър“ на игрището в „Долно Езреово“ като Ангел Стойков няма да може да разчита на наказания Диян Молдованов и евентуално на Стойко Сакалиев, който бе заменен принудително в Поморие заради травма. Двубоят с делфините е с начален час 17:00 часа.

Ваньо (Мазута), май ще се окажем прави с Никито. Точно за това ти говорехме, а ти ни се обиди.

greenultras
Контакти:

Мнениеот greenultras » 24 апр 2012 01:18

subzero написа:greenultras що си мисля,че те познавам!!! Май си бил баннат. Бяхме започнали да комуникираме нормално,качи снимки тука...Къв е проблема?? Твоя колега Нефтохимик с К беше писал,че тук сте на гости. Дръж се малко. Тая статия не е за тука. Аз съм фен на Поморие. Вероятно не само аз.

Извинявам се че публикувах това тука но не видях къде другаде да го направя. Да аз съм Нефтохимик1962 вашия приятел катарго ме банна вчeра сутринта щото първо много му знаеше устата започна да изкарва феновете на Нефтохимик болни мозъци и че сме били хора които не сме заслужавали да носим зелената фланелка. Което мен адски много ме обиди и аз не му останах длъжен и си защитих своето с малко по остри думи. Но нали той понеже е администратор и му е най лесно да ми сложи банн. Знам че съм гост тука и не съм имал намерения да обиждам никого но след като катарго тръгна с ругата напред просто не можеше да остана по назад и да не му отвърна.

Върни се в “Черноморец”