Мнениеот ntodorov » 23 апр 2012 12:45
Да споделя...От мач на мач племенникът ми се "разболява". И то-много. Напълнил ми е телефона с СМС - и, а снощи ми звъня в късни доби без майка му и баща му да знаят за да ме "напъти" къде да отворя в компа си за да гледам головете от мача. "Болен" е. Беше поканил приятеля си ( за когото взех от фланелките на Коцето) на мач. От поканата му се възползваха и майка му и баща му и семейни приятели, които бяха сред нас. Празник е за него. Малката акулка в негово лице започва да се храни хищно. Другия сезон го пускам на бригадите. Аз тръгнах малко по-голям на мач, а като добавим и чудовищната информация, която ни залива съпричастността на децата към името и марката Черноморец ще бъде далеч по-голяма...Само не знам, каква "услуга" правя на родителите му относно евентуалното разводняване между училище и футбол...Аз за себе си съм доволен, че имам наследник в рода, а що се касае за 'ангажираността" му към идеята - аз съм твърдо ЗА. Другите пътища за интересите му също са много, но в тях има и доста пошли "криволичения". Радвам се, като видя деца на стадиона.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.