Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Дузпата,Ортега и още нещо
Абе хора не ме разбирате правилно!Според мен пак щяхте да си я вкарате и определено сте с класа над Миньор.Просто Ортега навлиза преди да е бита дузпата и вратаря е пред гол-линията.....честито да ви е не ме интересува.Аз си гледам играта на нашия отбор какво ми се засягате вече. 

Re: Тежката артилерия на ЕВРОВОАЙОРИТЕ вече даде залп!
wiseman написа:Абсолютно си прав. Гледай какво става в 7 дни спорт. Осраха се от плюене. В днешния брой стигат и до пълна журналистическа трагедия. На една и съща страница в коментара за минусите на Левски и Миньор пише: Бардон трагичен,халфовете на Левски не могат да си подата топката и да вземат и една първа топка дори. Под минусите на Миньор пише: Загубиха напълно борбата за първа топка с Бардон,Сърмов и Тасевски а оттам и контрола на средата на терена. ПЪЛЕН СМЯХ!!! От известно време с новите собственици тея тъпаци се осраха. Ако пък Дай Боже влвзем в лигата направо ще измрат! Ама майната им!
Виж аз не знам каква е целта на тая тема дето я пуснаха, но виждам, че май сте гледали мача вчера с доста сини очила!!!!!
По вестниците наистина се пишат доста глупости, но аз искам да задам един въпрос на синята аудитория.
ХАРЕСА ЛИ ВИ ИГРАТА НА ЛЕВСКИ ВЧЕРА????
Не искам да се заяждам с никой, и съжалявам ако сам засегнал някой!!!!
ЕВРОВОАЙОРИТЕ!

няма никакав проблем как е бил дуспата а на мен ми стана 4удно защо преди изпалнениети на Г.Христов 4ворови4 нааправи кра4ка напред и бе пред гол линията с околко 50-60 см съдията наистина му трябват о4ила
Cesc Fabregas написа:Ако дадат 2 000 000, Батков ще им играе кючеци по масите в Холандия, и ще им продаде цялото си семейство!
mareca написа:няма никакав проблем как е бил дуспата а на мен ми стана 4удно защо преди изпалнениети на Г.Христов 4ворови4 нааправи кра4ка напред и бе пред гол линията с околко 50-60 см съдията наистина му трябват о4ила
Ти откАде си

Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®

САМО ЦСКА !

Поне дай статистиката докрай,победи-загуби и как така за цялата си велика история в евротурнирите имате ако не се лъжа само 15-тина победи като гости???
pepino_po написа:wiseman написа:Абсолютно си прав. Гледай какво става в 7 дни спорт. Осраха се от плюене. В днешния брой стигат и до пълна журналистическа трагедия. На една и съща страница в коментара за минусите на Левски и Миньор пише: Бардон трагичен,халфовете на Левски не могат да си подата топката и да вземат и една първа топка дори. Под минусите на Миньор пише: Загубиха напълно борбата за първа топка с Бардон,Сърмов и Тасевски а оттам и контрола на средата на терена. ПЪЛЕН СМЯХ!!! От известно време с новите собственици тея тъпаци се осраха. Ако пък Дай Боже влвзем в лигата направо ще измрат! Ама майната им!
Виж аз не знам каква е целта на тая тема дето я пуснаха, но виждам, че май сте гледали мача вчера с доста сини очила!!!!!
По вестниците наистина се пишат доста глупости, но аз искам да задам един въпрос на синята аудитория.
Да.В такъв мач да се очаква суперпродукция е несериозно.Левски игра тактически правилно и взе три точки без особен зор.Можехме още първото полувреме да го приключим.
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!
Empty написа:Абе хора не ме разбирате правилно!Според мен пак щяхте да си я вкарате и определено сте с класа над Миньор.Просто Ортега навлиза преди да е бита дузпата и вратаря е пред гол-линията.....честито да ви е не ме интересува.Аз си гледам играта на нашия отбор какво ми се засягате вече.
Просто дузпата трябваше да се пребие , Ортега беше стигнал почти 11-те метра ...с тези огромни крачки

Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !

САМО ЦСКА !

По добре ЕВРОВОАЙОРИ от колкото ЕВРОИДИОТИ. много познати преди мача с лефски ми викаха и да спечели и да загубим нещем титла, че нямаме отбор за ШЛ и не искаме да се излагаме.
Та скъпи ми пенчо(човек който те развеселява) не искаме да е 1:50, сещаш ли се, тоя мазохизъм си е за вас.
Та скъпи ми пенчо(човек който те развеселява) не искаме да е 1:50, сещаш ли се, тоя мазохизъм си е за вас.
pepino_po написа:wiseman написа:Абсолютно си прав. Гледай какво става в 7 дни спорт. Осраха се от плюене. В днешния брой стигат и до пълна журналистическа трагедия. На една и съща страница в коментара за минусите на Левски и Миньор пише: Бардон трагичен,халфовете на Левски не могат да си подата топката и да вземат и една първа топка дори. Под минусите на Миньор пише: Загубиха напълно борбата за първа топка с Бардон,Сърмов и Тасевски а оттам и контрола на средата на терена. ПЪЛЕН СМЯХ!!! От известно време с новите собственици тея тъпаци се осраха. Ако пък Дай Боже влвзем в лигата направо ще измрат! Ама майната им!
Ами не! Не ми хареса! Ама и на Юнайтед не ми хареса играта преди малко ама биха. Левски отдавна не играе нищо.... ама ще играе до нова година я c Челси я с Барса или поне с Рома или някой друг ама ще играе истински футбол,а не футбол намазан с Грес,футбол гарниран с истрели и замеряния с камъни и бутилки. А пък с Миньоро,Пирин,Своге и Куртово Конаре има да си играем играем. Схващаш ли разликата в мотивацията. Това е все едно да ти давам 70 000 евро за да дойдеш два пъти да свършиш няякоя свястна работа, а 3 дни преди това дядо ти да те викне да му прекопаеш градината без пари и да се обиди че си я прекопал ама не си направил красиво лехите.