Черноморец - Ботев Враца 22.04, 19:00

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Re: Черноморец - Ботев Враца 22.04, 19:00

Мнениеот Искам си Акаунта » 23 апр 2012 01:50

Цонков по мои сметки имаше 3 жълти картона и днес ги изчисти ( и аз мисля , че си изкара умишлено втория ... още повече , че съдията го предупреди и подкани да изпълни нарушението ) . Обаче Траян , Николов и Асис са с по 4 картона и висят

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 23 апр 2012 01:52

petkan написа:Ти пък, ако не се намесиш - няма да те бива :o Айде пак ни изяде хляба :o

Ако е въпросната - споко . Там ме отрязаха преди преди 2-3 години ... заради "напредналата ми възраст" :mrgreen:

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 23 апр 2012 01:55

Искам си Акаунта написа:Цонков по мои сметки имаше 3 жълти картона и днес ги изчисти ( и аз мисля , че си изкара умишлено втория ... още повече , че съдията го предупреди и подкани да изпълни нарушението ) . Обаче Траян , Николов и Асис са с по 4 картона и висят

За къде ще ги чисти? За мача в Перник ли? Ами че той там ще е най-необходим! Без него сме я втасали.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 23 апр 2012 01:58

petkan написа:
Искам си Акаунта написа:Цонков по мои сметки имаше 3 жълти картона и днес ги изчисти ( и аз мисля , че си изкара умишлено втория ... още повече , че съдията го предупреди и подкани да изпълни нарушението ) . Обаче Траян , Николов и Асис са с по 4 картона и висят

За къде ще ги чисти? За мача в Перник ли? Ами че той там ще е най-необходим! Без него сме я втасали.

Мача в Перник не е важен . Ако ЦСКА бие Левски , а Локо Пловдив не загуби с тях , на Черноморец ще стигнат и 2 победи - срещу Литекс и Локо София . Останалите 3 мача няма да са важни .

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 23 апр 2012 02:01

Искам си Акаунта написа:
petkan написа:

Мача в Перник не е важен . Ако ЦСКА бие Левски , а Локо Пловдив не загуби с тях , на Черноморец ще стигнат и 2 победи - срещу Литекс и Локо София . Останалите 3 мача няма да са важни .

Баси математиката :o Ма много "ако" бе Миро ;)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 23 апр 2012 02:07

Адаш, сори, ама и аз така посмятах, и ми направи впечатление (повтарям се), че май всички от отбора го чакаха този картон включая и Херо! (мое мнение).... Значи са мислили вече как ще играят в Перник! Аз лично днес много се накефих като влезе Мелконяна, бааааааси, и тоя е футболист, това е второто попадение на Херо след Шаешу ( за когото Херо каза, оставете го, той е само от три месеца в отбора и още не е разкрил пълния си потенциал?! Какво ли да очакваме?! А, и за първи път спомена, че май няма да се разделяме с него!!!!!), още не е заиграл арменеца, днес като ляво крило счупи няколко кръста на няколко пъти много сериозно!!!!

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 23 апр 2012 02:15

Разбрах, че през зимната подготовка, сте помогнали на Херо за трансферите. Нека и аз да се включа в скаутската мрежа и да предложа на съгледвачите на "акулите" един футболист на "Ботев" направил ми огромно впечатление днес. Става въпрос за футболиста с № 17 - ако не се лъжа се казва Коконов - процент от бъдещи трансфери не искам !

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 23 апр 2012 02:17

hristo1306 написа:Разбрах, че през зимната подготовка, сте помогнали на Херо за трансферите. Нека и аз да се включа в скаутската мрежа и да предложа на съгледвачите на "акулите" един футболист на "Ботев" направил ми огромно впечатление днес. Става въпрос за футболиста с № 17 - ако не се лъжа се казва Коконов - процент от бъдещи трансфери не искам !

Христо, и на мен ми направи впечатление, особенно първото полувреме - на два пъти развинти Олембо.

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 23 апр 2012 02:21

По интересното в случая с дузпата е,че страничния се нареди в очакване на изпълнението :lol: След няколко подкани от играчи на Ботев реши да измърмори под носа си,че май дузпа нямало и продължи да си стои там.Чулите го играчи на Ботев хукнаха към главния да го убеждават да изслуша страничния и главния хукна да го пита ,не съм обърнал внимание дали и в България е така,но в нормалните първенства отдавна се използват средства за комуникация между главния и страничния,а тука...... :shock: :shock: Страничния като е видял ситуацията,защо не отиде направо при главния да му каже мнението си за ситуацията и да не се омаскаряват толкова.За мен вината за тази комична ситуация е на страничния или трябваше да подкрепи решението на колегата си или да го информира навременно,че е грешно,а не да го оставя да става за смях.Но така е,след като за съдии се подбират наши хора,а кадърните момчета ги оставят да ги бият по регионалните групи,както наскоро спомена в една тема тука един наш форумен колега :x :x
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 23 апр 2012 02:36

Devian написа:По интересното в случая с дузпата е,че страничния се нареди в очакване на изпълнението :lol: След няколко подкани от играчи на Ботев реши да измърмори под носа си,че май дузпа нямало и продължи да си стои там.Чулите го играчи на Ботев хукнаха към главния да го убеждават да изслуша страничния и главния хукна да го пита ,не съм обърнал внимание дали и в България е така,но в нормалните първенства отдавна се използват средства за комуникация между главния и страничния,а тука...... :shock: :shock: Страничния като е видял ситуацията,защо не отиде направо при главния да му каже мнението си за ситуацията и да не се омаскаряват толкова.За мен вината за тази комична ситуация е на страничния или трябваше да подкрепи решението на колегата си или да го информира навременно,че е грешно,а не да го оставя да става за смях.Но така е,след като за съдии се подбират наши хора,а кадърните момчета ги оставят да ги бият по регионалните групи,както наскоро спомена в една тема тука един наш форумен колега :x :x

Като се прибереш от странство ще ти разкажа как мой приятел съдия каква дузпа ми свири в Русокастро! Това си е за очерк направо! :lol:

Върни се в “Черноморец”