Медиите за Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Re: Медиите за Черноморец

Мнениеот petkan » 23 апр 2012 01:05

El greco написа:Петьо ,аз не мразя никой , нямам ли право да кажа какво мисля ??? Все пак сме свободни хора . Както виждаш не използвам никакви определения и епитети по - ничии адрес .
Без да съм някакъв пророк ще кажа ,че ще влязат Етър и Ботев . Нафтата нямат нито игрови , нито финансов потенциал . А и чувам , вече от второ място , че шефовете им не искат .

Добре де, не мразиш... ама прочети какво си написал:
El greco написа:
Ами аз пък не искам нафтекс да влезе в А група . Да си стоят там където са следващите 53 години !

Не искам да спорим. Не и тук. Можем да си приказваме като се видим на маса :) А вече има такава идея за през седмицата :)
[center]Изображение[/center]

NEFTOCHIMIC1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIC1962 » 23 апр 2012 03:52

El greco написа:Ами аз пък не искам нафтекс да влезе в А група . Да си стоят там където са следващите 53 години !

Мразини тази омраза ще те погуби. :evil: И искам да питам само едно защо ни мразиш дай ми поне една причина за тази твоя омраза. Щото аз мога да ти изредя 1000 такива за омразата на повечето ни фенове към ПСФК-то почертавам ПСФК-то а не като цяло марката черноморец и техните фенове. И накрая това което ни пожела тройно да ви се върне. :evil: Жалко за нормалните фенове на този отбор.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 23 апр 2012 04:10

NEFTOCHIMIC1962 написа:
El greco написа:Ами аз пък не искам нафтекс да влезе в А група . Да си стоят там където са следващите 53 години !

Мразини тази омраза ще те погуби. :evil: И искам да питам само едно защо ни мразиш дай ми поне една причина за тази твоя омраза. Щото аз мога да ти изредя 1000 такива за омразата на повечето ни фенове към ПСФК-то почертавам ПСФК-то а не като цяло марката черноморец и техните фенове. И накрая това което ни пожела тройно да ви се върне. :evil: Жалко за нормалните фенове на този отбор.

Недей говори така! Прекрасни приятели сме с него! Просто трябва да се намерят нужните думи и уважение! Коцето тука се е изсилил малко ( надявам се, не с цел мен да обиди :mrgreen: ).......пича е много готин и когато вижда нормална комуникация насреща дава същото от себе си! АЗ го казвам! Седели сме на една маса, един до друг ,спорили сме, возили сме се в една кола, пак сме спорили, беше на майната си ( разбирай далеч от България) звънеше на мен да чуе честен анализ! Но, повярвай ми, познанството и приятелството с този човек само ще те обогати!!! А, Коцето повече НИКОГА няма да пише така, нали, брат?

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 23 апр 2012 04:19

Всичкото това плюване почва да ми идва в повече!!! Вчера тука форумни фенове бяхме на мача на "Нефтохимик", е....логично е кого подържахме ( няма да е Поморие де!)....Зад нас беше половината отбор на "Черноморец", е сещайте се за кого подскачаха и те! Като си тръгвахме заварихме Чилика и Митко Трендафилов заедно, поговорихме си ( те ни светнаха, че гол наистина е имало в последната минута), е хубо де майка му стара, защо феновете трябва да се делим? Не, че Коцето може да ми го обясни! Знам защо има причина да не обича феновете на "Нефтохимик", но пък и той самият е наясно, че навсякъде има мърша! Пак питам, защо с този човек винаги мога да си говоря нормално, без да се обиждаме, без да си говорим напротив! Аз продължавам да подържам това което се прави в момента за бургаския футбол, гради се история и се радвам, че съм една малка част от това! Респект за всички тези момчета от форума! А бъди сигурен, че повече от половината от тях ще бъдат и на мачовете на "Нефтохимик"! Недей търси тука злобата, защото точно тука няма да я намериш! Радвам се, че от едно случайно запознанство се случиха толкова много неща!!! Форума явно също прави чудеса! ;)

NEFTOCHIMIC1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIC1962 » 23 апр 2012 08:21

kartago написа:
NEFTOCHIMIC1962 написа:там само едно защо ни мразиш дай ми поне една причина за тази твоя омраза. Щото аз мога да ти изредя 1000 такива за омразата на повечето ни фенове към ПСФК-то почертавам ПСФК-то а не като цяло марката черноморец и техните фенове. И накрая това което ни пожела тройно да ви се върне. :evil: Жалко за нормалните фенове на този отбор.

Недей говори така! Прекрасни приятели сме с него! Просто трябва да се намерят нужните думи и уважение! Коцето тука се е изсилил малко ( надявам се, не с цел мен да обиди :mrgreen: ).......пича е много готин и когато вижда нормална комуникация насреща дава същото от себе си! АЗ го казвам! Седели сме на една маса, един до друг ,спорили сме, возили сме се в една кола, пак сме спорили, беше на майната си ( разбирай далеч от България) звънеше на мен да чуе честен анализ! Но, повярвай ми, познанството и приятелството с този човек само ще те обогати!!! А, Коцето повече НИКОГА няма да пише така, нали, брат?

Прав си не се познаваме не мога да знам какъв човек е. Може наистина да е точeн както ти казваш и е възможно да си намерим обща приказка с него. Но малко ме съмнява гледам в всеки негов коментар умишлено ни изписва името Нафтекс с което показва неуважението си към нас. А и коментара му по горе казва всичко. :evil:
П.С Не знам за другите наши фенове ама аз наистина се радвам че сте ни подкрепили в мачa с Поморие.Макар и да не сте го показали на самите трибуни.

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 23 апр 2012 18:01

NEFTOCHIMIC1962 написа:

Просто не му отговаряй и толкоз! Незнам защо толкова мрази Нефтохимик,и още повече феновете му. Може и да има основание след като знам какви има от наште.Но не е нужно да поставя всички под един знаменател.Защото по тая логика четейки коментарите на оня дето се пише akuli в един друг форум трябваше да псувам всички тук до девето коляно.Но аз имах удоволствието да познавам вече доста хора тук и ако обидя някой ще е престъпление.Ел Греко е краен,но Бартоломей и Девиян също са крайни(тъмно сини) и се намира общ език с тях.За Акаунта да не говорим-фен на Черноморец(не на ПСФК),но човек ако влезе за първи път в този форум ще го помисли за мазут(имайки предвид отношението му към нашия любимец м.с.)...............Все пак тук сме гости! Форума е син и трябва да преглътнем някои неща.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 23 апр 2012 18:04

NEFTOCHIMIK 1962 написа:
NEFTOCHIMIC1962 написа:

Просто не му отговаряй и толкоз! Незнам защо толкова мрази Нефтохимик,и още повече феновете му. Може и да има основание след като знам какви има от наште.Но не е нужно да поставя всички под един знаменател.Защото по тая логика четейки коментарите на оня дето се пише akuli в един друг форум трябваше да псувам всички тук до девето коляно.Но аз имах удоволствието да познавам вече доста хора тук и ако обидя някой ще е престъпление.Ел Греко е краен,но Бартоломей и Девиян също са крайни(тъмно сини) и се намира общ език с тях.За Акаунта да не говорим-фен на Черноморец(не на ПСФК),но човек ако влезе за първи път в този форум ще го помисли за мазут(имайки предвид отношението му към нашия любимец м.с.)...............Все пак тук сме гости! Форума е син и трябва да преглътнем някои неща.

Картаго не мрази Нефтохимик,не е възможно. Все пак си прав,че сте на гости. ;) Търпеливи сме,но не и безкрайно!!
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 23 апр 2012 18:08

Говоря за Ел Греко,а не за Картаго
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 23 апр 2012 18:08

NEFTOCHIMIK 1962 написа:Говоря за Ел Греко,а не за Картаго

А,да!! Сори!! :oops:
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 23 апр 2012 18:30

NEFTOCHIMIK 1962 написа:
NEFTOCHIMIC1962 написа:

Ваньо, знам кой е "акули" и ако го познаваш, ще се изненадаш. Пише Ви тези неща, за да Ви дразни. Смята, че след като Вие (не ти, а други Ваши фенове) пишете гадости, то и той ще Ви отговаря така. А иначе е симпатяга, вярно краен фен на Черноморец, но много от нещата, които пише, не ги мисли така.

Върни се в “Черноморец”