Ливърпул - Уест Бромич Албиън, 22.04.2012

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Re: Ливърпул - Уест Бромич Албиън, 22.04.2012

Мнениеот Dzheff » 23 апр 2012 00:16

john barnes написа:когато Барнс центрираше за Олдридж атаките не се ли развиваха по подобен начин? колкото за младите играчи - смятам че те се появяват достатъчно често, за да могат постепенно да си извоюват титулярно място. никой не е бил несменяем титуляр от първия си сезон като професионален футболист.

когато Барнс я центрираше на Олдридж,беше през далечните 80-те години на 20-ти век...[/quote]
може и така да е, но на мен точно онази игра ми харесва и за мен това е стила на Ливърпул и бих подкрепил всеки мениджър, който е готов да налага този стил в отбора и в 21 век. разбира се тези, които смятате че тази игра е старомодна и не ви харесва е нормално да недоволствате...
п.с. Честит рожден ден между другото :) Жив и здрав да си и повече положителни емоции с Ливърпул ;)
[center]ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

john barnes

Мнениеот john barnes » 23 апр 2012 00:22

Dzheff написа:
john barnes написа:когато Барнс центрираше за Олдридж атаките не се ли развиваха по подобен начин? колкото за младите играчи - смятам че те се появяват достатъчно често, за да могат постепенно да си извоюват титулярно място. никой не е бил несменяем титуляр от първия си сезон като професионален футболист.

когато Барнс я центрираше на Олдридж,беше през далечните 80-те години на 20-ти век...

може и така да е, но на мен точно онази игра ми харесва и за мен това е стила на Ливърпул и бих подкрепил всеки мениджър, който е готов да налага този стил в отбора и в 21 век. разбира се тези, които смятате че тази игра е старомодна и не ви харесва е нормално да недоволствате...
п.с. Честит рожден ден между другото :) Жив и здрав да си и повече положителни емоции с Ливърпул ;)[/quote]
мерси за пожеланията.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 23 апр 2012 01:17

Абе не знам дали е грешно с толкова центрирания но е ФАКТ, че Олдридж от 30 топки ще вкара 25 от всяка ситуация.

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 23 апр 2012 01:39

Чак ви се чудя,че може толкова да се надъхвате след такъв мач...и темпото и атмосферата и всичко си показваше от какво значение е мача,единствените претенции към Кени могат да са,че не даде повече време на Шелви и Коатес...Иначе след всички пропуски(чак и Б.Фостър по едно време взе да се хили невярвайки на късмета си) и толкова детинска грешка не знам закво точно го вините...Той едно време си вкарваше положенията и Пейсли и Фагън станаха легенди...Ефекта от уволнението на Комоли ще си проличи чак лятото,при трансферите-не бързайте веднага да казвате,че вече като го няма-няма проблем :lol: Leoric сам си призна,че ФСГ сами си го набиха с тези статистики...Имаме един(два) мач с Челси до края на сезона и всичко останало е статистика-кой както иска да си я тълкова и ползва.Въпросът е един-искате ли още един шанс за Далглиш с още един трансферен прозорец или не? Мисля и че се знаем кой с 'кво мнение е...Подкрепяйте си отбора и си пазете силите и нервите за финала на Уембли!!!!

Потребителски аватар
crazy_one
Контакти:

Мнениеот crazy_one » 23 апр 2012 09:19

Не мога да повярвам и не можех докато глведах мача - толкова красива игра на Ливърпул и толкова неефективна в същото време. Вярно е, че нямахме и късмет, но все пак. Не може от толкова много положения да не вкараме гол. Просто ми се струва че момчетата прибързваха с завършващия удар. Трябва малко повече разиграване на топката и по-спокойни атаки. Добре, че мачът нямаше ограмно значение, естствено ако не смятаме че Евъртън са на една точка пред нас в класирането.
Ако играем по същия начин и срещу Челси на финала на F.A. Cup, ше победим защото топката ще започне да влиза.
LIVERPOOL RULZZ

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 23 апр 2012 10:47

Не разбирам защо някои фенове се "хвърлят на амбразурата" за Далглиш?Ако същите резултати беше постигнал Ходжсън,например,досега да беше в "циментов блок на дъното на морето".Това с Далглиш почва да прилича на идолопоклоничество...
ПП.Бог е казал:
"Да нямаш други кумири,освен мен!"
Exodus 20

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 23 апр 2012 11:02

wolf написа:Абе не знам дали е грешно с толкова центрирания но е ФАКТ, че Олдридж от 30 топки ще вкара 25 от всяка ситуация.

е тъкмо това ни е проблема - че на наш Керълчо и на наш Суаресчо им трябват не 30, а 300 положения да вкарат тези 25 гола... Иначе до момента на завършващия удар мисля, че е абсурдно да имаме каквито и да е било претенции към отбора...
[center]ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 23 апр 2012 11:42

Dzheff написа:е тъкмо това ни е проблема - че на наш Керълчо и на наш Суаресчо им трябват не 30, а 300 положения да вкарат тези 25 гола... Иначе до момента на завършващия удар мисля, че е абсурдно да имаме каквито и да е било претенции към отбора...

Аз имам претенции! Липсва ни още един атакуващ полузащитник, който да пробива през центъра или да се включва в наказателното поле при центриранията от крилата. Имаме Джерард, Хендерсън, Шелви, Адам, Родригес, че и Каут даже, но по различни причини, нито един от тях не успява да "разбива" защитата и да отваря пространство за Суарез и Керъл.

Потребителски аватар
Jordan Henderson
Контакти:

Мнениеот Jordan Henderson » 23 апр 2012 13:42

Всички в Ливърпул са за трепане включително и Хенри и янките който явно немогат да преценят качествата на тая утрепка с която сме начело. Рейна му влиза топката на 1 см от ръката ама той си ръкомаха, Суарез е някво тъпо лакоме, Керъл е простак. Нямахме никаква халфова линия заради дебили като Хендерсън и отчасти Спиъринг.
Колко още мача ще си говорим едно и също? Искаме топ 4 !!! не някви кирливи купи да играем с/у ЦСКА и Тел Авив. Не ми дреме и още 5 години да нямаме трофей,не ми дреме и Юнайтед да спечелят още 5 пъти титлата подред, искам шибан топ 4. Всеки да си преценява защо...

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 23 апр 2012 14:26

Не може да имаш 30 положения за гол и да не ги вкараш,а при 2рата-3тата атака на противника да ти вкарат гола.
Не играем,чак толкова зле,но отбора не може да стигне до гол.
Ако вкарвахме половината от положенията които създавахме за 1 мач щяхме да сме в ТОП4.
На отбора му трябва 1 Нападател който да застане до Суарес.
Четох нещо за Давид Вия но,дали ще дойде на Анфийл,аз лично не вярвам :))
Продадохме 2ма от основните си футболисти Алонсо и Масчерано след като си тръгнаха те нещата тръгнаха на доло :|
И все още не могат да им се намерят заместници.
Не мисля,че ако Далглиш си тръгне нещо ще се промени,защото просто не виждам кой ще дойде на негово място.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Ливърпул”