Манчестър Сити - Манчестър Юнайтед
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Манчестър Сити - Манчестър Юнайтед
Мача бил Понеделник, цяла седмица без мач на Юнайтед какво ще се гледа........ 
[wrapimg=]http://i.imgur.com/5Q1hB.gif[/wrapimg]
smoothc написа:СТАНКО,позволи ми едно малко въпросче да те попитам...
Казваш,че фен на Челси още преди Абрамович,което е страхотно и аз лично оценявам това,та..
Въпросът ми е следния,но се надявам да бъдеш максимално обективен:Ако не беше Роман Абрамович купил Челси и налял в клуба толкова много пари,къде според теб щеше да бъде Челси към днешна дата?
Честно казано,когато той ни купи бяхме пред фалит
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Изобщо не е подвеждащ Всеки знае,че в близките години предстои смяна на САф,ама никой не е наясно какво следва след това Така че въпросът си е напълно резонен
ОК,и аз ще ти отговоря резонно:Юнайтед ще продължава да бъде,Властелинът във Висшата лига!
smoothc написа:Изобщо не е подвеждащ Всеки знае,че в близките години предстои смяна на САф,ама никой не е наясно какво следва след това Така че въпросът си е напълно резонен
ОК,и аз ще ти отговоря резонно:Юнайтед ще продължава да бъде,Властелинът във Висшата лига!
Абе не се знае.Ако питаш някой от феновете на Пуул,предполагам,че и те не са си и помисляли за миг,че някой ще им прекъсне доминацията от осемдесетте години,ама виж какво става от тогава до сега.А какви са моментните настроения за за местник на САФ

[wrapimg=]http://www.gbposters.com/images/gbposters-com/lightbox/b7f7/19296/PFC051-MAN-UTD-believe.jpg[/wrapimg]
Smooth я по полека с думите бе палячо тва че висиш по цял ден във форума не те прави "ПО-ГОЛЯМ" фен или нещо подобно ти за кой се помисли че не ми стана ясно ? И да пиши ми след мача се ми е тая ,даже ще се радвам да ми пишеш и да несъм прав 
hrist0w написа:Smooth я по полека с думите бе палячо тва че висиш по цял ден във форума не те прави "ПО-ГОЛЯМ" фен или нещо подобно ти за кой се помисли че не ми стана ясно ? И да пиши ми след мача се ми е тая ,даже ще се радвам да ми пишеш и да несъм прав
Стига де,защо се стига до тук? Та ние сме United, името го подсказва, че трябва да сме единни.
Manchester United - 20
Liverpool - 18
R.Giggs - 13
Arsenal - 13
P.Scholes - 11
Everton - 9
Aston Villa - 7
Sunderland - 6
Chelsea - 4
Manchester City - 2
Liverpool - 18
R.Giggs - 13
Arsenal - 13
P.Scholes - 11
Everton - 9
Aston Villa - 7
Sunderland - 6
Chelsea - 4
Manchester City - 2
Claymore написа:hrist0w написа:Smooth я по полека с думите бе палячо тва че висиш по цял ден във форума не те прави "ПО-ГОЛЯМ" фен или нещо подобно ти за кой се помисли че не ми стана ясно ? И да пиши ми след мача се ми е тая ,даже ще се радвам да ми пишеш и да несъм прав
Стига де,защо се стига до тук? Та ние сме United, името го подсказва, че трябва да сме единни.
Трябва да сте обиденени срещу такива,като мен
Claymore написа:hrist0w написа:Smooth я по полека с думите бе палячо тва че висиш по цял ден във форума не те прави "ПО-ГОЛЯМ" фен или нещо подобно ти за кой се помисли че не ми стана ясно ? И да пиши ми след мача се ми е тая ,даже ще се радвам да ми пишеш и да несъм прав
[offtopic]Да те питам нещо, случайно да имаш регистрация в бг форума на Юнайтед?
[wrapimg=]http://news.bbc.co.uk/media/images/40289000/jpg/_40289285_petrov_getty.jpg[/wrapimg]