Манчестър Сити - Манчестър Юнайтед
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Манчестър Сити - Манчестър Юнайтед
Мощно напред и дяволите да покажат кой е господаря !
[center]1914[/center]
smoothc написа:И какво Останалите отбори не трябва да имат фенове ли Или пък някакви деца дето са виждали тези титли само написани в статистиките да се гаврят ли Ти лично колко от тези 19 титли си видял Ама честно
Повече от 3
Е много ли са
П.П. Не искам да обиждам истинските фенове,а и по-старите фенове на МЮ с някои,от които много се уважаваме,но това си е самата истаина и важи за абсолютно всички клубове.
[offtopic]Явно болшинството от феновете ви са станали фенове на Майкъл Джексън след смъртта му
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
-
THE G.A.M.E
Мнозина знаят отношението ми към Юнайтед ... Ама то е такова заради съдийските реверанси.
И само уважението ми към някои фенове на отбора тук във форума ме възпира да напиша, какво по-точно мисля за тима от Олд Трафорд.
Не смятам да се дразня ...
Знам достатъчно, какво му е на футболен фен, когато отборът на който много държи, вземе че загуби ( или пък - неспечели ) важен мач от култово значение.
Ще напиша само - Нека по-достойният и по-добрият отбор ... Не само в това дерби, но и в предстоящите няколко мача до края, да триумфира
Каквото било - било !
И без т'ва нещата почти се нулираха, надявам се на честна и спортсменска битка до края и от двата тима.
И само уважението ми към някои фенове на отбора тук във форума ме възпира да напиша, какво по-точно мисля за тима от Олд Трафорд.
Не смятам да се дразня ...
Знам достатъчно, какво му е на футболен фен, когато отборът на който много държи, вземе че загуби ( или пък - неспечели ) важен мач от култово значение.
Ще напиша само - Нека по-достойният и по-добрият отбор ... Не само в това дерби, но и в предстоящите няколко мача до края, да триумфира
Каквото било - било !
И без т'ва нещата почти се нулираха, надявам се на честна и спортсменска битка до края и от двата тима.
CTAHKO написа:smoothc написа:И какво Останалите отбори не трябва да имат фенове ли Или пък някакви деца дето са виждали тези титли само написани в статистиките да се гаврят ли Ти лично колко от тези 19 титли си видял Ама честно
Повече от 3
Е много ли саЯ питай феновете на Ливърпул или пък на Арсенал или какво,тези отбори не трябва да имат фенове ли или да се подигравате с всички,които не са фенове на МЮ и имат по-малко титли от вас
То е много лесно и елементарно да си със силните на деня.Аз като съм фен на Челси от 1993-1994г.и са нямали кой знае какви успехи,да не би да съм накапан???Ок,съгласен съм,че има и такива дето са станали фенове след идването на Абрамович,ама със успехите идва и фенската маса.И какво ,да се чувствам виновен щото някакъв милиардер е решил да промени статуквото ли
Няма такъв момент.Аз съм бил фен на този отбор без да има никакви успехи,сега ще тръгна да си вкарвам чувство за вина...да,да
И точно по тази логика,болшинството от феновете ви,заедно с тези на Барселона,не са фенове на самия клуб,а на успехите
Като се махне Бербатов,а след някоя и друга годинка и САФ,е тогава ще видим колко ще останат истинските ви фенове и дали няма да се надпреварват да си сменят никовете и аватарите си
![]()
П.П. Не искам да обиждам истинските фенове,а и по-старите фенове на МЮ с някои,от които много се уважаваме,но това си е самата истаина и важи за абсолютно всички клубове.
[offtopic]Явно болшинството от феновете ви са станали фенове на Майкъл Джексън след смъртта му[/offtopic]
Кой си ти, кой си ти питам аз, че да се поставяш като по-голям фен на отбора от други?
Биеш се в гърдите и твърдиш че си фен на отбор който няма нищо общо с темата,ХА, седи си мирен на стола, че ще вземеш да паднеш.
И това да ми го казва фен на Челси,отбор чиито фенове са от ерата Абрамович.
Юнайтед няма само фенове само в България,Юнайтед,Реал и Барселона и Пуул са отборите с най-много привърженици в Света,това ясно ли ти е?
За някои примати, природата се е постарала да ни предупреди още с външния вид, лошото е, че за тях единствената възможност да се социализират малко е интернет и ние обикновените потребители на форума, страдаме от това.
Затова призовавам потребителите да не обръщат внимание на злобните коментарчета писани от тях. Визирам конкретно двама форумни айдъла, които уринират във форума всекидневно.
Последна промяна от clever_ на 22 апр 2012 22:52, променено общо 1 път.

Манчини пак ще излезе с някоя страхлива схема и ще подари титлата на Юнайтед....
[center]
[/center]
[/center]- shotgun blues
- Контакти:
Rivaldo10 написа:Манчини пак ще излезе с някоя страхлива схема и ще подари титлата на Юнайтед....
невиждам как ще остави един измежду Тевез,Агуеро и Силва резерва + сигурно и НАСРИ ще играе,би трябвало да се хвърлят
подписът ти става все по - покъртителен

- OldTrafford
- Контакти:
CTAHKO написа:smoothc написа:И какво Останалите отбори не трябва да имат фенове ли Или пък някакви деца дето са виждали тези титли само написани в статистиките да се гаврят ли Ти лично колко от тези 19 титли си видял Ама честно
Повече от 3
Е много ли саЯ питай феновете на Ливърпул или пък на Арсенал или какво,тези отбори не трябва да имат фенове ли или да се подигравате с всички,които не са фенове на МЮ и имат по-малко титли от вас
То е много лесно и елементарно да си със силните на деня.Аз като съм фен на Челси от 1993-1994г.и са нямали кой знае какви успехи,да не би да съм накапан???Ок,съгласен съм,че има и такива дето са станали фенове след идването на Абрамович,ама със успехите идва и фенската маса.И какво ,да се чувствам виновен щото някакъв милиардер е решил да промени статуквото ли
Няма такъв момент.Аз съм бил фен на този отбор без да има никакви успехи,сега ще тръгна да си вкарвам чувство за вина...да,да
И точно по тази логика,болшинството от феновете ви,заедно с тези на Барселона,не са фенове на самия клуб,а на успехите
Като се махне Бербатов,а след някоя и друга годинка и САФ,е тогава ще видим колко ще останат истинските ви фенове и дали няма да се надпреварват да си сменят никовете и аватарите си
![]()
[offtopic]Явно болшинството от феновете ви са станали фенове на Майкъл Джексън след смъртта му[/offtopic]
Честно, кво ти пука?
Защо така лесно слагате всички, които харесват Бербатов под знаменател "Фен на Манчестър заради Бербатов"?
Ако някой от старите пушки е станал фен на Манчестър заради Бекс, значи не заслужава да живее ли?
Аз пък бих се радвал, ако Бербатов и направил някакви хора фенове на моят любим отбор, това толкова ли е гадно? И като се отсее плявата нима няма да останат истински фенове?Това е ФОРУМ бе, пичове, ФОРУМ. Не е Министерство на външните работи, малко си кротнете егото. Казвам го с най-добри чувства.

clever_ написа:Кой си ти, кой си ти питам аз, че да се поставяш като по-голям фен на отбора от други?
Биеш се в гърдите и твърдиш че си фен на отбор който няма нищо общо с темата,ХА, седи си мирен на стола, че ще вземеш да паднеш.
И това да ми го казва фен на Челси,отбор чиито фенове са от ерата Абрамович.
Юнайтед няма само фенове само в България,Юнайтед,Реал и Барселона и Пуул са отборите с най-много привърженици в Света,това ясно ли ти е?
За някои примати, природата се е постарала да ни предупреди още с външния вид, лошото е, че за тях единствената възможност да се социализират малко е интернет и ние обикновените потребители на форума, страдаме от това.
Затова призовавам потребителите да не обръщат внимание на злобните коментарчета писани от тях. Визирам конкретно двама форумни айдъла, които уринират във форума всекидневно.
Ти ли ще ми говориш за външен вид бе
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Мнозина знаят отношението ми към Юнайтед ... Ама то е такова заради съдийските реверанси.
Давай,ако имаш да казваш нещо го казвай,хайде отворко!! Когато имаш да казваш нещо го кажи,а не само да провокираш,стиска ли ти,а мъжки?
Казвай да видиме,какво толкова имаш да казваш за Юнайтед,прояви се като мъж,така ще спечелиш много повече уважение от феновете на Юнайтед,за разлика от някои други мишоци,които църкат от време на време и после отново се прокриват по дупките си!!
Ти си наред!!
Е много ли са Я питай феновете на Ливърпул или пък на Арсенал или какво,тези отбори не трябва да имат фенове ли или да се подигравате с всички,които не са фенове на МЮ и имат по-малко титли от вас
Кой се подиграва?! Аз изведжам фактите,пък който каквото иска да си говори и както иска да го тълкува,това вече си е,изцяло негов проблем....
пп:11 титли