ЦСКА-Черно море

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: ЦСКА-Черно море

Мнениеот mistreated » 22 апр 2012 20:34

Jorkorazporko написа:
mistreated написа:3 стъпки до края. Първата трябва да е още в дербито. 3 победи и срещу Литекс на Армията ще отваряме шампанското.

Вероятно две победи и равен ще ни стигнат, но да не си правим сметка без кръчмаря! Мача с Левски ще ни е най - тежкия! Сините са в подем, ще играят на живот и смърт, защото няма какво да губят! Нека запазим спокойствие и живот и здраве след три седмици да ликуваме!

2 победи и един равен няма да ни стигнат, ако Лудогорец спечели мачовете си до края. 8 точки ни трябват.
Само не разбрах в кое точно се изразява "подемът" на сините? В това, че не загубиха срещу Локо Сф и Черноморец ли? Това с играенето на живот и смърт го зарежи. Нашите няма да са по-малко мобилизирани, с тази разлика, че ние ще сме много, много по-спокойни от тях след издънката на Лудогорец днес.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 22 апр 2012 20:51

Jorkorazporko написа:Мача с Левски ще ни е най - тежкия! Сините са в подем..

Определено!Направиха престижен хикс с Черноморец и влизат в дербито повдигнато самочувствие. :)

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 22 апр 2012 21:23

Но както каза Ники Александров днес в коментара:" Няма нищо по-нормално когато Стойчо Младенов е треньор разликата с Левски да е 16 точки КЪМ ДНЕШНА ДАТА" :lol: Та в тази връзка - нищо чудно и след другата отново да са 16...Дано ;)
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 23 апр 2012 00:12

Извинявам се на всички хора от провинцията обаче на телевизора е едно , а на живо е друго .Терена си е супер ,тревата не е изгоряла , а е преторена.Онтарио са много добра фирма те направиха и на Лудогорец терена ,който също е много добър.Това не е най- важното атмосферата беше прекрасна играта също и който не е присъствал може само да съжалява.Мочетата след мача уважиха публиката , получиха аплодисменти въобще всичко изглежда прекрасно.Биеме ли лилавите сме шампиони на 100%.

Iso24
Контакти:

Мнениеот Iso24 » 23 апр 2012 05:29

Браво! 4-1 срещу здрав тим като Черно море е супер.
Стойчо направи чудеса тази пролет и от един тим без облик направи истински отбор!
Другата неделя Левски ще духа супата :)

Карачанаков гледам са го заменили, явно не е играл на ниво. Два мача нещо не е във форма, но за Левски вярвам ще покаже пълната си класа! Някое шутче от 30 метра ще ме прати в небесата :)

Потребителски аватар
boi4eto68
Контакти:

Мнениеот boi4eto68 » 23 апр 2012 07:44

Червени момчета, замислихте ли се, че след балтията на Трифонов трябваше да бъде изгонен. Благодарете на съдията и бъдете по-обективни!

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 23 апр 2012 08:07

Честито на цска-шампионски полусезон-доказателство ,че не е необходимо да играеш красиво,а здраво в защита и да вкараш един гол повече!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 23 апр 2012 08:22

Iso24 написа:Карачанаков гледам са го заменили, явно не е играл на ниво. Два мача нещо не е във форма, но за Левски вярвам ще покаже пълната си класа! Някое шутче от 30 метра ще ме прати в небесата :)

Не, този път игра доста по-добре от мача със Славия. Първия гол реално той го направи с поредния си страхотен удар от фаул. Имаше още 2-3 отлични пробива през първото полувреме, като при единия беше на косъм от попадение. Второто се поизгуби, може би се поумори. Да не забравяме, че момчетата играха в четвъртък!
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

На линия
Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 23 апр 2012 10:25

Това беше най-силният ни мач през пролетта - успяхме максимално да се възползваме от кадровите проблеми на съперника. Хубаво е, че си решихме мача през първата част, а през втората спестихме сили.
Иначе не може да не си признаем, че Трифонов трябваше да бъде изгонен - имахме късмет, че не останахме без ляв бек за дербито в неделя. Дано травмата на Фернандес да не е сериозна.
Последна промяна от Udoji90 на 23 апр 2012 11:04, променено общо 1 път.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

nikibars
Контакти:

Мнениеот nikibars » 23 апр 2012 10:25

От къде може да се свали мача, че не успях да го гледам...

Върни се в “ЦСКА”