хех.. абе лесно е да се критикува май като не си на мястото на тренера
инак, и аз не съм доволен от загубата днеска... обаче петима основни играча ги няма! и въпреки това отиваме на армията за победа... не се окопаваме за 0:0, опитваме се да играем футбол! и на моменти го правехме, просто резултата беше твърде лош!
ами, това петима титуляри да ги няма означава, че дефакто обиграваме съвсем нов отбор в момента... нормално е като цяло отбора да бъде несигурен, а след бързия гол дето ни вкараха за 1:0 пък нормално особено заместниците да се стъписат малко и да тръгнат на още по-зле нещата! ако бяхме издържали още 10-15 мин. да се успокоят съм сигурен, че щяха да имат повече самочувствие с течение на мача и сега да не чета такива малоумни коментари! аз като гледам тук какви специалисти има, дори 10 титуляри да ги няма, пак ще наредят така състава, че да измъкнем победата от мача, уникално просто
аз пък лично се кефя на Генов, където и да идем се борим до край за победа, макар да падаме 4:1 и т.н. продължаваме да играем футбол, отбора като води в резултата не тръгва да лежи, играем супер стабилно и постоянно и като домакини и гости! бих казал, че играем по-добре отколкото като свършихме 3-ти.... ама разликата е, че тогава нямахме толкова контузени играчи! сега ако всички си бяха здрави и бяхме били ЦСКА, сигурно пак всички щяха да се хвърлят на Генов.... може и да прави грешки, никой не е безгрешен... но аз харесвам цялостния облик на отбора, самочувствието с което влизаме в мачовете (като изключим днешния, но тук вече явно бяха прекалено много обстоятелствата дето наклониха везните за това) - без значение какво говори Генов на интервютата, това пък е пълна тъпотия да се гледа само какво говорел по интервютата! важното е какво казва в съблекалнята, а пък явно там нещата са добре след като отбора показва стабилна игра в мачовете си!
прогнозирах победа 0:2, но тогава дори не бях разбрал, че Миро се е контузил така сериозно и няма да играе в мача и за Янев също не знаех... пък другите мислех, че може и да се оправи някой... искаше ми се и в тоя състав да спечелим, но не се получи! ако играем в този състав още 2-3 мача и се върнем пак на армията... може пък и да бием ЦСКА, но явно не беше днеска този ден и така
и ми писна на мен пък да слушам колко страхлив е Генов, след като и при 4:1 пак се опитваме да играем нападателно, да връщаме голове и т.н., с липса на доста титуляри пак отиваме за победа и да покажем какво можем... и виктор митев за половин час някой видя ли го да направи нещо, хем по-свеж влезна поне ?