Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Re: Предложение

Мнениеот slavia_forever » 16 авг 2009 14:48

kartago написа:Аз този въпрос вече го зададох! Човека, който създаде темата знае, че е предупреден за 1 ден и знае защо! За заобикаляне на БАН следва по-тежкото наказание! Посипаха се обвинения, но няма аргументи! С две думи, дайте ни възможност да псуваме в несвяст, но само ние!!!!! Другите не може!!!!............ Четете правилата, това са! Ако не ги спазвате, ще бъдат тези проблеми! В подфорума на "Левски" са двама модератори левскари до мозъка на костите си! А, че кой какъв бил, и що му пречел да псува или обижда?! Ами така е!.......... Има правила! Прочетете ги!..........

Аз чета, чета и не мога да повярвам! Аз също съм с две висши образования, както обяви въпросният потребител, работя на ръководно място, имам семейство с две деца, чието време отнемам, за да модерирам на добра воля форума и не мога да повярвам, на това което чета! Какво има да се обясняваме на потребители, които не спазват правилата във форума. Има правило, ако не са съгласни с някое действие на модераторите, да пишат на лична. От там на сетне, за каквото и да било, има правила - спазват се - всичко е ок, не се спазват - налага се рестрикция! Не смятам от сега нататъка И НЕ ПРЕПОРЪЧВАМ да се обясняваме на ОБЩА, с потребителите за действията си. Ако има въпроси от някой - на лична! Дори да ми дойде някой с 5 висши образования, който не може да научи и да спази няколкото правила - налагам наказание! Това са нещата в този форум. Аз не съм и не смятам да бъда човек, който си губи времето!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 16 авг 2009 15:06

Ех, ако акъла се мереше с образованието....
Познавам висшисти с по- няколко образования, някои са и републикански шампиони на шах и въпреки това не могат да управляват собствения си живот. Познавам също така хора, без никакво образование, за сметка на това природно интелигентни, отгледали по 7 деца !!! и то на място, където малцина биха оцелели.
Аз пък съм с основно, айде де, ама ви управлявах тук, целия форум. :mrgreen:

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 16 авг 2009 15:15

mike28 написа:... Аз пък съм с основно, айде де, ама ви управлявах тук, целия форум. :mrgreen:

[offtopic]Ами да - даже и в момента си сив кардинал. :? :lol:[/offtopic]
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
gonzofenka
Контакти:

Re: АБЕ ТОВА С РАБЕХ БЯРНО ЛИ Е????

Мнениеот gonzofenka » 16 авг 2009 15:22

DukeUnv написа:
„Георги Иванов предложи да му бъде предоставен още един шанс. Сега разбрахте какво е решението ми”, заяви Тодор Батков.

Очаквайте подробности!!!
:roll: :roll: :roll: Да бе!И точно Гонзо говореше за дисциплината,а сега го защитава!Шанс за какво??!!Да блъсня някой човек пиян??!! :evil: :!:
Изображение НАЙ-ЗЛАТНАТА ЧАСТ ОТ ЕДИН ГОЛДЪН РЕТРИВЪР Е НЕГОВОТО СЪРЦЕ :)

Потребителски аватар
slavi_1914
Контакти:

Re: Пестеше ли се Левски днес за Деберцен ?

Мнениеот slavi_1914 » 16 авг 2009 15:39

Защо да бие с 5:0 ли/ Защото това е Левски и мен именно затова ме боли. Защото последните 7-8 години левски все си пресмята и пести силите.Представи си да имаме 50 мача като големите отбори в годината? Тогава какво? В БГ ще се пестим за да играем в Европа ли? Не е ли редно да нахъсаме младите и да ги пускаме в тия мачаове и да бие с по 5:0 за да ти е кеф да гледаш всеки един мач. А от това пестене и подценяване стават гафовете. Ако на вас ви харесва да бие с клизми на мен не ми харесва. Ами мачовете Цска, Литекс и т.н.? Повеждаме и почваме да пазим резултат. Това ли е Левски, който винаги се е раздавал до последната минута ? Още повече искам да ти кажа,че когато бием 3 мача с по 5:0 и излезем срещу Деберцен те ще са сдухани. А така им даваме поводи да се надъхат. Дано не съм прав,защото аз мисля че сме с 2 класи над тях !!!!
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !

ЛЕВСКАРКА
Контакти:

Re: Миньор - Левски (Официална тема)

Мнениеот ЛЕВСКАРКА » 16 авг 2009 15:39

най важни бяха 3-те точки, които взехме. Мача с перничани беше на моменти доста равностоен. Жалко, че жоро Христов, направи такива непростими пропуски и за малко да изпусне и дузпата. надявам се, че христов да не изпадне в някаква дупка. Поздравления на синята публика, която заглуши феновете на домакините. Кофти се получи с контузията на Миланов. Дано да не е сериозна и да може да играе в сряда.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.

heckler
Контакти:

Мнениеот heckler » 16 авг 2009 15:54

На тоя мястото му е в затвора. Какво го чакат? Да убие някой ли?

Потребителски аватар
124

Мнениеот 124 » 16 авг 2009 16:00

Абсолютен мангал!Вън от Левски,тоя пие повече от агитката,къде има такова нещо?Всички пием,ама тоя се осра,всичко си има мярка!И да поспадне шкембето малко-диета портокалов сок и овесени трици!

ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!

Потребителски аватар
124

Re: Какво става с Живко Миланов?

Мнениеот 124 » 16 авг 2009 16:08

Няма да играе.Бензукан-това е положението.Бездруго трябва да свиква.Между другото тоя е адски грамотен футболист-ще видите още в сряда.

ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!

Потребителски аватар
mikata

Re: Какво става с Живко Миланов?

Мнениеот mikata » 16 авг 2009 16:27

124 написа:Няма да играе.Бензукан-това е положението.Бездруго трябва да свиква.Между другото тоя е адски грамотен футболист-ще видите още в сряда.

Малко е бавен и тромав иначе не е лош
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Върни се в “Архив”