Локомотив СФ-Миньор 21.04. 17:00ч. ст.Б.Армия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

favaca8888
Контакти:

Re: Локомотив СФ-Миньор 21.04. 17:00ч. ст.Б.Армия

Мнениеот favaca8888 » 21 апр 2012 20:04

Искам да задам един въпрос на фена на Арсенал, опа на Локо Сф, извинете

Да речем че работиш като компютърен специалист в някаква фирма.Само че, вместо компютър са ти дали един факс, едно уоки токи и Правец 86, а се иска от теб да направиш примерно някаква програма.Как да стане ? Как ? Обясни ми.
А иначе цункаме само едно нещо и това е емблемата на Локо Сф.

ГИГОВ,ЧАВО И РЕНДЕ ВСИЧКО ДА СЕ ИЗМЕТЕ !!!
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
loko 1979
Контакти:

Мнениеот loko 1979 » 21 апр 2012 20:26

favaca8888 написа:Искам да задам един въпрос на фена на Арсенал, опа на Локо Сф, извинете

Да речем че работиш като компютърен специалист в някаква фирма.Само че, вместо компютър са ти дали един факс, едно уоки токи и Правец 86, а се иска от теб да направиш примерно някаква програма.Как да стане ? Как ? Обясни ми.

хора много сте се заблудили че защитавам Гигов, просто уникално ме е яд за последната минута от мача, а като толкова много защитавате футболистите дайте да им събираме помощи да имат за бензинец че стана скъп
САМО САМО ЛОКО

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 21 апр 2012 20:38

Май трябва да но, за витамини. Виж че след 70-та им свършва тотално въздуха.
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Потребителски аватар
Sofia 1929
Контакти:

Мнениеот Sofia 1929 » 22 апр 2012 15:19

Незнам момчета, но такъв уникален карък незнам дали има някъде. Спечелени скъпоценни точки за нас, ги загубихме по най-малоумният начин. :evil: Момчетата играха добре, стараха се, колкото са им силите. Изпуснахме да си решим мача, когато трябваше и накрая за пореден път ни накараха да се чувстваме като дете, на което са му откраднали играчката. Просто незнам колко още ще трябва да изтърпим и как ще свърши всичко. Не ни отива да ревем от съдии и т.н. но този клоун не ми е ясно, защо не свири край на мача, в продължението, което самият той беше дал. Каквото такова обаче...подкрепа за Тони и момчетата и пълно презрение към шайката, която ни управлява!
Само Локо, въпреки всичко и всеки!
ИзображениеИзображение
Български Железничарски Спортен Клуб

СЪСИПАХТЕ ОТБОР СВЕТИЛО - ЗАСЛУЖАТЕ БЕСИЛО!

Потребителски аватар
loko29
Контакти:

Мнениеот loko29 » 22 апр 2012 15:26

Поне се видя,че мача не е "пазарен".
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов

Потребителски аватар
IBUU
Контакти:

Мнениеот IBUU » 23 апр 2012 11:42

Абсолютно подкрепям горните две мнения,
първо съм доволен че отбора игра според силите му,пълна подкрепа за Тони и момчетата и брутално "сипване" на малоумниците управляващи този клуб начело с Гигов,останалите не са за коментиране.
Другото е част от играта,дадено продължение,съдията го продължава и него по преценка-има го това във футбола.Не ни е виновен съдията.Трябваше да вкараме още един гол просто.Другото от което съм доволен че с каръшкия изравнителен гол на Миньор се затварят устите на Сашо Диковците,борим се мъжки и дори мача с изпадналия Светкавица не бе уреден.

няколко реплики ако позволите:

-Уважаемо Ренде, ти си срам първо за човечеството,второ за себе си и не на последно място да си в този клуб,на тази позиция.Стойчо Стоев е комета,а ти Запорожец в сравнение с него. Той е Легенда,а ти обикновен духач на необикновения Гигов,как не те е срам????
Ако играеше по негово време, освен да му лъскаш бутонките за друго нямаше да ставаш.

Уважаеми Миньорци, не върви цял мач да ви няма на сцената, а накрая да крекнете "Б група", горе от тоалетната скрити от дъжда.И да изпаднем в Б група дали ще ви осмислим живота?
Локомотив за нас е всичко!!!

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 23 апр 2012 19:51

loko 1979 написа:
favaca8888 написа:Искам да задам един въпрос на фена на Арсенал, опа на Локо Сф, извинете

хора много сте се заблудили че защитавам Гигов, просто уникално ме е яд за последната минута от мача, а като толкова много защитавате футболистите дайте да им събираме помощи да имат за бензинец че стана скъп

Хора, Пътища и Автомобили ! Любимото ми предаване по Хоризонт за ВАС ! :lol:
Глей са батка, ако Арсенал играят на стадиона на Куин Ъф дъ Саут, а не на Емирейтс
И т.н. не знам дали ше земат толкова точки колко и ние взехме. ;)
Проблема при нас е другаде и че именно хора(нищо лично) от твоя набор и по-стари не го изгониха тоя боклук Гигов! И че ни оставиха сами.Ама ние се борим навсякъде, не само на стадиона.Колкото можем -толкова ! Къде сме "ние" ?! Защо "ни" няма ?! Ей го отбора е от рожби на Локомотив.Какво да се иска повече?Сметка на бай Данчо къде е 36 ?Или на Галев, който е шампион с Локомотив и е играл единствено и само за нас!? И не ни е вадил ?!

НЕ!
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Върни се в “Локо София”