Levski : Ch. More
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- ultra_blue
- Контакти:
Re: Levski : Ch. More
За съжаление неможах да гледам мача-слушах го по Дарик радио ! Просто се дразна , че квото и да стане ние сме им виновни на прасетата ! Не си патиха данъците - ние сме виновни , взеха им лиценза - ние сме виновни, дига се олиото - пак ние виновни. 

Последна промяна от ultra_blue на 13 сеп 2008 00:37, променено общо 1 път.
Държавата гние а главния проблем сме НИЕ ???
Ултрас в синъо казавам ти не се огъвай на СВИНЕТЕ. Те са сеи боклуци и ще си останат такива.
tnt123 написа:Момчета не се дразнете на прасетата, противно на тяхната природа е да използват изконната българска азбука ... все пак тяхната родина се намира на юг от тук, а както знаете там ползват някаква имитация на латинската азбука. Може това да е реалната причина да отказват да пишат на български или просто не могат![]()
Колкото до мача: според мен бяхме слаби и добре, че и съдията ни удари половин рамо ... влизането на Дяков от Черно море си беше чист опит за убийство и ако Гаджев не беше отскочил, можеше да го ритне много злобно в опорния крак. Колкото до картона си мисля, че беше показан за бурната реакция веднага след като свирна, а не толкова за нарушението.
Е КАК ДА НЕ СЕ ДРАЗНИШ БЕ БРАТЛЕ,КАТО ВСЕ ЛЕВСКИ ИМ В ЗУРЛИТЕ КАКВОТО И ДА СТАНЕ???
- Прикачени файлове
-
p_183_l.jpg
- (28.42 KиБ) Свален 534 пъти
само ЛЕВСКИ але само ЛЕВСКИ але само ЛЕВСКИ алееее само ЛЕВСКИ обичаме тееее
- ultra_blue
- Контакти:
Bad Boy написа:Ултрас в синъо казавам ти не се огъвай на СВИНЕТЕ. Те са сеи боклуци и ще си останат такива.
А кво да ги прааа? 60 години троват футбола ,сега нагли правосъдие искат....
СМЪРТ НА ЧОРБАТА, ВРАГ НА ЗЕМЯТА, УНИЩОЖИЛИ ФУТБОЛА У НАС !
Единственият разумен отговор трябва да го дадат нашите футболисти на терена ... по-умния отстъпва, като ви дразнят грухтенията им, просто не ги четете.
Бих допълнил, че който и да хвърли камък в рядко лайно има вероятност да се изпръска. Затова просто подминаваш и готово.
Аз ги чета и умирам от смях ... толкова злъч, толкова завист и злоба, рядко може да се намери някъде другаде. Вероятно голяма част от тях са толкова комплексиране, че не умее дори да се радва на собствените победи, а единствено на загубите на големия противник. Ако не беше смешно и жалко, вероятно би предизвикало искреното ми съчувствие.
Бих допълнил, че който и да хвърли камък в рядко лайно има вероятност да се изпръска. Затова просто подминаваш и готово.
Аз ги чета и умирам от смях ... толкова злъч, толкова завист и злоба, рядко може да се намери някъде другаде. Вероятно голяма част от тях са толкова комплексиране, че не умее дори да се радва на собствените победи, а единствено на загубите на големия противник. Ако не беше смешно и жалко, вероятно би предизвикало искреното ми съчувствие.
УЛТРАС В СИНЬО ИМАШ ОТЛИЧЕН ЛОЗУНГ. СВИНЕТЕ ТРЯБВА ДА СЕ МАЧКАТ И ГНЕТЯТ ИНАЧЕ ЩЕ ТИ СЕ КАЧАТ НА ГЛАВАТА. ТЕГЛИШ ИМ ПО ЕДНА КАРАКАЧАНСКА НА ВСИЧКИ.
- ultra_blue
- Контакти:
Bad Boy написа:УЛТРАС В СИНЬО ИМАШ ОТЛИЧЕН ЛОЗУНГ. СВИНЕТЕ ТРЯБВА ДА СЕ МАЧКАТ И ГНЕТЯТ ИНАЧЕ ЩЕ ТИ СЕ КАЧАТ НА ГЛАВАТА. ТЕГЛИШ ИМ ПО ЕДНА КАРАКАЧАНСКА НА ВСИЧКИ.
Ами какво да ти кажа, беше ми жал за червените зашото това може да стане и при нас ! Обаче край, дет викаш ти не само на главите ни се качиха ами почнаха прически да ни праааат там ...

ultra_blue написа:Bad Boy написа:УЛТРАС В СИНЬО ИМАШ ОТЛИЧЕН ЛОЗУНГ. СВИНЕТЕ ТРЯБВА ДА СЕ МАЧКАТ И ГНЕТЯТ ИНАЧЕ ЩЕ ТИ СЕ КАЧАТ НА ГЛАВАТА. ТЕГЛИШ ИМ ПО ЕДНА КАРАКАЧАНСКА НА ВСИЧКИ.
Ами какво да ти кажа, беше ми жал за червените зашото това може да стане и при нас ! Обаче край, дет викаш ти не само на главите ни се качиха ами почнаха прически да ни праааат там ...
БАШ ПА ТИЯ ДА НИ ПРАВЯТ ПРИЧЕСКИ

само ЛЕВСКИ але само ЛЕВСКИ але само ЛЕВСКИ алееее само ЛЕВСКИ обичаме тееее
КАКВА ЖАЛ БЕ ЛЕВСКАР? ТЕ АКО МОГАТ ЩЕ НИ УДАВЯТ В КАПКА ВОДА БЕ. НЯМА ЖАЛ И МИЛОСТ КЪМ ПРАСЕТАТА.
- ultra_blue
- Контакти:
Bad Boy написа:КАКВА ЖАЛ БЕ ЛЕВСКАР? ТЕ АКО МОГАТ ЩЕ НИ УДАВЯТ В КАПКА ВОДА БЕ. НЯМА ЖАЛ И МИЛОСТ КЪМ ПРАСЕТАТА.
Еми знам ли , и аз се чудя вече ... 60 години стигат ! Тва ми звучи като фима "ДА ИЗЧЕЗНЕШ СЛЕД 60 ГОДИНИ КОМУНИЗЪМ ! " .
Върни се в “Футбол - България”