Neron написа:niki87 написа:След вчерашния мач всички отписват Байерн- супер!
Те Манчестър ни отписваха и след 3:0 ама ние тях отписахме така че преди да стане 4:0 за Реал съм спокоен

И аз това повтарям! Юнайтед за 15 минути вкараха 3 гола, а след фамозния гол на Робен в края на мача САФ гледаше като ударен с мокър парцал!
Някой беше написал много правилно, че проблема на Байерн не е самия Реал, а Жозе. Просто той може да изстиска 110% от играчите си. Защото не мисля, че като единици Реал превъзхожда кой знае с кво играчите на Байерн. Както в единия отбор има Касияс, Роналдо, Йозил, Алонсо, Бензема, Марсело, Рамос и Пепе, така и в другия има Рибери, Робен, Швайни, Лам, Гомес, Кроос, Нойер и Алаба.
Хубавото на тия два мача е, че за неутралните зрители ще стане интересно. В първия мач Реал не искаха да загубят и играеха на контри, а Байерн искаха да спечелят и натискаха. Сега нещата ще са обратни.
Докато мача на Челси и Барса - сори, ама тоя се е харесал само на феновете на двата отбора. Сега в Испания сценарийте са два според мен - Челси отива на разлика или гледаме мач тип: "БГ гранд вс предпоследния в "А" група". Яко опълчения с 10 на линията...
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.