Луд мач!!!! ПСВ Айндховен - Аякс 4:3

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Re: ПСВ Айндховен - Аякс 13:30 пряко по Ринг БГ

Мнениеот Бижутера » 16 авг 2009 14:57

този мач е 100 по-класен от всички мачове вчера в Англия събрани заедно...открит футбол,много голове и уникално темпо....англия да духа супата!
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Мнениеот Linky » 16 авг 2009 14:58

KellyB написа:
Linky написа:ТОЯ ДЖУДАК КАКВО НАПРАВИ :shock:
Бербатов трябва да се учи от съседите ни..

Нашата кукличка може само да му лъска обувките на това момче!!!

И двамата играят на сходни позиций, само че се питам кога бербатов ще направи такъв мач и то срещу вечен опонент за титла...то отиграванията на тоя са му просто, ебати.. а го гледам едва за 3-4 път, а тоя Тоивонен явно може само на Черно Море да вкарва, изглежда ми много безличен , трябва да го сменят.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Мнениеот Linky » 16 авг 2009 14:58

А туко що го смениха, браво на тренера :lol: А мача продължава да кърти мивки.. :shock:

" Караш ме да се смея.Това е дербито на Холандия.А в Англия,почти всеки кръг има такива мачове,но ако не гледаш футбол няма как да знаеш,простено ти е"

Абе пич ти май си доста промит?!?!?Отвори си очите малко, кой мач от вчера или от днеска ще стигне този мач?Ти добре ли си , сега не ми казвай Арсенал моля те че ще ти се изсмея.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
red1man2utd
Контакти:

Мнениеот red1man2utd » 16 авг 2009 15:00

:) :) :) :) :) Гледайте Тотнъм-Ливърпул и пак ще си говориме.
Изображение

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Мнениеот Linky » 16 авг 2009 15:03

Как да го гледам като не е почнал?
Пък и на дали ще са 3-3 в 60тата минута с таквиа голове и ебати положенията и драма и т.н.. стегни се, такива промити като теб от висшата лига ги познавам доста , проблема не е в мен че не гледам футбол - защото гледам доста (В ТОВА ЧИСЛО ДОСТА ВКЛЮЧВАМ МНОГО МАЧОВЕ ИЗВЪН ВИСШАТА ЛИГА) и тъй като ти обаче явно си гледаш Англия не виждаш по света какви мачове стават, както казах в Испания например миналата година беше 10 пъти по-добро първенството от това в Англия , въпреки че Барселона беше почти ясен фаворит - мачовете бяха класи над тези от Англия. (П.П фен съм на Манчестър, но не мога да си затварям очите)>
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Мнениеот SkArY_9 » 16 авг 2009 15:03

Отивам да пускам Ефу преди малко, и като започнаха да вкарват направо се побърках, хората викат там се кефят :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 16 авг 2009 15:04

а тоя Тоивонен явно може само на Черно Море да вкарва, изглежда ми много безличен , трябва да го сменят.

Ами той и Черно море не можа да вкара и там беше безличен.
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
red1man2utd
Контакти:

Мнениеот red1man2utd » 16 авг 2009 15:04

Linky написа:А туко що го смениха, браво на тренера :lol: А мача продължава да кърти мивки.. :shock:

" Караш ме да се смея.Това е дербито на Холандия.А в Англия,почти всеки кръг има такива мачове,но ако не гледаш футбол няма как да знаеш,простено ти е"

Абе пич ти май си доста промит?!?!?Отвори си очите малко, кой мач от вчера или от днеска ще стигне този мач?Ти добре ли си , сега не ми казвай Арсенал моля те че ще ти се изсмея.

Аз съм добре,но май "Холандската детелина" ти е изпила мозъка :lol:
Изображение

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 16 авг 2009 15:05

Уникален мач.
Изображение

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Мнениеот Linky » 16 авг 2009 15:06

red1man2utd написа:
Linky написа:А туко що го смениха, браво на тренера :lol: А мача продължава да кърти мивки.. :shock:

Аз съм добре,но май "Холандската детелина" ти е изпила мозъка :lol:

Аз не мисля че вобще трябва да продължа да дискутирам с теб или да спора, просто виж мача и прецени сам - ако англия повече ти харесва, добре, явно си критичен случай и не е детелина а лале , не се излагай повече мисля че доста хора ще ти се смеят, браво и на Манолев определено добър мач за него.
САМО ЛЕВСКИ!

Върни се в “Футбол - Свят”