Иначе Бастуна пак напомни за себе си ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
"Изненадан съм от темпото, което показахме днес. Не очаквах, че ще сме толкова бързи на тази писта, на която не би трябвало да е така. Трудно ще е да се оправим с гумите, но пък вече имаме представа как да ги съхраним. Със сигурност утре ще станем свидетели на едно интересно състезание. Себ направи много добра обиколка, а и излезе малко по-късно. Радвам се за него. Благодаря на момчетата за чудесния болид.", сподели той.
"Не успях да спечеля полпозишън, но все пак съм в чудесна позиция. Не смятам да се предавам, дори напротив! Този път ще се борим за победата с всички сили. Ще бъде трудно състезание, но ние имаме задължението да покажем най-доброто от себе си. Освен гумите, тук фактор е и вятърът, който на места е много силен. Доволен съм от представянето на болида и съм готов за състезанието утре.", сподели той.
"В момента се чувствам страхотно. Спечелената квалификация днес в Бахрейн е награда за отбора на Ред Бул, който свърши невероятна работа по подобряването на болида. Квалификацията беше много тежка за нас. Не започнахме така, както очаквахме. Наложи се момчетата да работят много по колата, променяйки настройките тук и там, за да намерят верния път. Всички в екипа почти не са спали в последните състезателни уикенди", заяви Фетел. "Въпреки не толкова добрите обиколки в първата и втората фаза се чувствах много по-уверен в сравнение с първите три квалификации. Утре ни чака много дълго и тежко състезание. Тук всичко може да се случи. От началото на сезона показахме добро и постоянно състезателно темпо, очаквам и утре да се представим силно", завърши германецът.
"Разочарован съм, защото четвъртото място не е това, на което се надявах. Винаги е много неприятно, когато трябва да натискаш до краен предел в квалификационната си обиколка в третата фаза, а балансът на болида ти не е уточнен. По тази причина не успях да изстискам пълния потенциал от колата", заяви Дженсън. "Влизането на Ред Бул в челото ще направи състезанието утре много по-забавно. Темпото на Фетел и Уебър не ме изненада изобщо, очаквах го. Останах изненадан от липсата на Нико Розберг на първите позиции. Радвам се, че съм пред него. Ситуацията във Формула 1 е малко шантава в момента. Да, вълнуващо е, но е трудно за разбиране от всички", завърши британецът.
"Разбира се, че съм разочарован от петото място. От друга страна, това показва колко сме израснали като отбор и като изисквания, защото миналата година щяхме да сме доволни", заяви Розберг. "В отбора се концентрирахме предимно над състезателното темпо и работата на болида с гумите, което е решаващ фактор в Бахрейн. Така очаквам утре да сме по-бързи при дълги серии от обиколки", завърши германецът.
"Утре трябва да се справим с гумите възможно най-доре. Това ще е ключът към успеха. Дано успея да наваксам няколко места на старта. Целта ни е проста - да финишираме и да вземем максимален брой точки. Ако питате реално къде смятам, че мога да финиширам, то това е шесто или седмо място. До сега винаги сме се представяли малко или много по-добре в неделя, отколкото в събота, така че очаквам да напредна с няколко места.", сподели той.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост