група съветски учени написа:sl321 написа:...
Радвай се на победата и на титлата, кво ти пука кой кво казва, в БГ 100 души, имат 100 мнения. Радвай се на Моу и Ицето, най-великите!!!
Ааа аз си се радвам.Кво си мислиш!?Радвам се и още как.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
група съветски учени написа:sl321 написа:...
Радвай се на победата и на титлата, кво ти пука кой кво казва, в БГ 100 души, имат 100 мнения. Радвай се на Моу и Ицето, най-великите!!!
Madridist написа:МОУРИНЬО![]()
![]()
група съветски учени написа:Madridist написа:група съветски учени написа:С тези голове, подобрихме рекорди, нека ако някой знае точно какви са рекордите да сподели.
Най-много голове в историята на Примера в рамките на един сезон. Най-много голове вкарани при гостувания. Всичко това с "антифутбола" на Моуриньо
Моу е нашето богатство, заедно с Роналдо!!!
Искам да помоля и за клипчета от мача, с интересни моменти, примерно с реакциите на Моу и т.н. или с емоционални коментари при головета на Реал, че с тоя идиотски коментар на ТВ+ щях да повърна:(
Madridist написа:
Това е за ситуацията при гола на Кедира
milan199440barca написа:Е ва... всички модератори от Реал :shock: Модерна работа. Честита победа и титла! Напълно заслужени са! Не съм голям специалист в мадридските потайности, но за мен, ключовото решение бе връщането на Пепе от халфовата линия в защита. Па може и да бъркам.
Tommi написа:Madridist написа:
Това е за ситуацията при гола на Кедира
Това нещо с Фотошоп ли е правено?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 30 госта