Мнениеот daniel875 » 21 апр 2012 23:13
lrlazarov_19 написа:daniel875 написа:Сега какво ще кажете, младежи? Много сънувате и много ви се иска, но живеенето във виртуален свят съвсем скоро ще удари в земята един "хартиен" колос.
Жалко, че прогнозата ми не се сбъдна докрай! Заслужавахте третия гол във вратата! Непрекъснатият плач срещу съдии и всичко живо е толкова смешен акт от страна на привържениците на този тим, че просто не ми се говори.
"Реал" Мадрид - великият испански клуб - спечели. Такава трябваше да е справедливостта. Моуриньо е един човек, когото ненавиждам и който ще стане шампион, но за мен тази титла в Испания я броя на духа на великия "Реал".
А на теб не ти ли омръзна цял живот да дразниш всички и всички да те ненавиждат

Какво прескачаш от форум на форум да се заяждаш...
Младежо, най - много обичам да се заяждам със заядливци, за да им покажа как с тяхната същност на .... са ужасно смешни. Най - добрият начин да изкараш от нерви някого, да го унижиш дори, е да се държиш като него и да му докажеш колко е жалък. Надявам се във вторник сериала да има продължение! Силно вярвам, че съдията ще си свърши работата отново перфектно!
Колко жълти картони им спестиха на каталунците? Колко грубо играха и Майенко беше изключително благосклонен? Няма такова чудо наистина!
Последна промяна от
daniel875 на 21 апр 2012 23:15, променено общо 2 пъти.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!