Заклаха Етър на стадион Беркут

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Muscarin

Re: Заклаха Етър на стадион Беркут

Мнениеот Muscarin » 21 апр 2012 21:46

botev_1912 написа:
valiooooo написа:Заливаха ме с вода, летяха монети, запалки... Беше страшно.

„Дано Тасков и останалите длъжностни лица не покрият това, което се случи в Брестник”, завърши Цанко Цветанов.

каса бира, после бутилка с вода, сега само заливане с вода :mrgreen: :mrgreen:

до час ще се окаже че само някой го е оплюл :mrgreen:

Жалки са! А принципно винаги съм харесвал Цветанов, но днес ми падна много в очите.

Потребителски аватар
labrador2
Контакти:

Мнениеот labrador2 » 21 апр 2012 21:53

Големи циркаджии тези от Етър, ама се отърваха с малко, поне петица трябваше да им сложим, те вече бяха клекнали и да не квичат толкова...а играчиет им много мургави, и негър даже имаха! Абе противен отбор! Имаха точно 41 фена, които дори по едно време си играеха на някакви игрички и не обръщаха много, много внимание на мача., явно си бяха взели паричките Та така, Беркут - Бейрут - това е , Честита победа!!!Любовта във БОТЕВ Пловдив, никога не ще умре!
ТОЙ НЕ УМИРА
Изображение

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 21 апр 2012 21:56

Muscarin написа:
Жалки са! А принципно винаги съм харесвал Цветанов, но днес ми падна много в очите.

Наистина ли? Той ще си посипе главата с пепел и ще се покае,защото човек ,като теб-капацитет и световноизвестна личност- го критикува. :lol:
кой ли е жалкият?
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 21 апр 2012 21:59

фифи перото написа:
Muscarin написа:

Наистина ли? Той ще си посипе главата с пепел и ще се покае,защото човек ,като теб-капацитет и световноизвестна личност- го критикува. :lol:
кой ли е жалкият?

Е то защото говедото Цанко е огромен капацитет....

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 21 апр 2012 22:01

фифи перото написа:
Muscarin написа:

кой ли е жалкият?

Дреме ми на....

Потребителски аватар
Пловдивчанинът
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанинът » 21 апр 2012 22:02

Оле оле какво стана тя заклали Етър, този смешен съдия Таско Тасков развали мача с неадекватните си отсъждания във вреда и на двата отбора, ако не си гледал мача. А ние ви разбихме и ако Наско, Пешо и Кривия бяха вкарали отивахте на 6-ца и това се случва във втори пореден път в Търново пак ви изпуснахме. Поне първия мач в Пловдив вашите играчи не бяха толкова нагли и не лежеха чак толкова както днеска. То се почна още от първата минута с бавенето, ами Цанков и Ники Петров не заслужаваха ли да бъдат изгонени. Цанков бави бави тая топка даде му само един жълт, а това почна от самото начало на мача. Видният провокатор Петров пък колко картона заслужаваше да не казвам. А Цанко не му отива да се прави на ударен, да удари го нещо, но едва го докосна и той вече се направи на ударен и преигра чак на земята падна. Явно се вижда, че без Какалов и Колев и може би и Анев не ставате за нищо.

555
Контакти:

Мнениеот 555 » 21 апр 2012 22:08

Абсолютно заслужена победа на Ботев Пд. Етър се разминаха с най-малкото което можеше. Болярите играят антифутбол и са много провокативни, особено Петров с №20. Колкото до Цанко - е.ати и циркаджията. Ботев е класа над Етър, въпреки класирането. Честита победа канари! Иначе комплекса на буферите няма какво да го коментирам, те се давят в собствената си злоба.

Потребителски аватар
Пловдивчанинът
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанинът » 21 апр 2012 22:11

Сега видях видео от втория гол на Сашо никаква засада защитник на Етър го покрива.

Потребителски аватар
labrador2
Контакти:

Мнениеот labrador2 » 21 апр 2012 22:14

той Какалов тактично си изпроси в предишният мач картон, за да пропусне дербиото в Бейрут :) .. А Цветанов се мяташе като заклан петел,все едно е клоун от цирка... хи хи хи ! Е поне се посмяхме с тия смешници!
ТОЙ НЕ УМИРА
Изображение

iohan.law
Контакти:

Мнениеот iohan.law » 21 апр 2012 22:14

В момента "колят" Реал ти ми говориш за Етър! Защо няма тема Барса - Реал - 0:1! Съдията извади пресилен жълт картон на Пепе и измислен фаул на Алонсо с жълт картон срещу кеглата меси! ЗА МЕН МАЧА БЕШЕ ДОТУК, ОТ СЕГА РЕАЛ СЕ БОРИ С "ФИКЦИЯТЯ" /ИЗМИСЛЕНА ИСТИНА/ барса. Време е да кажем чао на кеглите на Гуардиола!

Върни се в “Футбол - България”