Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Re: Предложение

Мнениеот Yoda » 16 авг 2009 11:20

kartago написа:Аз този въпрос вече го зададох! Човека, който създаде темата знае, че е предупреден за 1 ден и знае защо! За заобикаляне на БАН следва по-тежкото наказание! Посипаха се обвинения, но няма аргументи! С две думи, дайте ни възможност да псуваме в несвяст, но само ние!!!!! Другите не може!!!!............ Четете правилата, това са! Ако не ги спазвате, ще бъдат тези проблеми! В подфорума на "Левски" са двама модератори левскари до мозъка на костите си! А, че кой какъв бил, и що му пречел да псува или обижда?! Ами така е!.......... Има правила! Прочетете ги!..........

АЗ СИ СПОМНЯМ ЧЕ КИТАРЧО ПРЕДИ ДА СТАНЕ МОД МЕ ПСУВАШЕ УЖАСНО, ЗАЩОТО ПУСКАХ ТЕМИ СРЕЩУ ЦСКА И ТО ПОДКРЕПЕНИ С ФАКТИ , СЕГА СЕ ПРАВИ НА ПАПАТА :) ........ Така че да не ми се прави на светЕЦ. Дреме ми на на ..... за форума ви . Имам си достатъчно забавления , и едното от тях е да гледам любимия си отбор в евротурнирите, там където може би само Литекс ще ни прави компания :) :) :)
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

Потребителски аватар
barbi_vip
Контакти:

Re: АБЕ ТОВА С РАБЕХ БЯРНО ЛИ Е????

Мнениеот barbi_vip » 16 авг 2009 11:26

Според мен това вече минава всякакви граници , не може това дълго да продължава , незнам до кога ще го търпи ръководството , но моето лично мнение ,че такова лике няма място вече в Левски! Един път се прощава , втори път , ама вече трето провинение мисля ,че няма място да се прават изключения само да се глобяват , да си събира багажа и да се маха това е П РЕКАЛЕНО ОТ НЕГОВА СТРАНА ! РАБЕХ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ СЕ ПОКАЗА КАТО ЛАЙНАР И СРАМИ ЛЕВСКИ С ТЕЗИ СИ ПОСТЪПКИ ДА СЕ МАХА
СТЕНЛИ,СИНЯ БЪЛГАРИЯ Е С ТЕБ!

И ПРЕДИ И СЕГА ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА

Потребителски аватар
barbi_vip
Контакти:

Re: ГОНЗО ПОЕМИ СВОЯТА ВИНА!ТИ СЪЩО СИ ВИНОВЕН!

Мнениеот barbi_vip » 16 авг 2009 11:36

Не мисля , че Гонзо е виновен или е безочастнен эв тези трансфери , но както каза и
Баткооофф , Левски изкарва много талантриви юноши , и не за всички има място във А отбора , и е прав но и като погледнеме има много отбори в които водещите играчи и не само водещи играчи са плод на нашата школа , именно защото школата ни е най-добрата

bai hoi
Контакти:

Мнениеот bai hoi » 16 авг 2009 11:47

доколкото знам присъдата на Рабех е 4 месеца условно с три години изпитателен срок,което означава че през тези три години ако извърши ново престъпление освен новата присъда ще излежи и тези четири месеца.Така че 4 месеца са му гарантирани на Рабех и евентуално още около година.

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Re: ГОНЗО ПОЕМИ СВОЯТА ВИНА!ТИ СЪЩО СИ ВИНОВЕН!

Мнениеот Yoda » 16 авг 2009 11:47

НЕЩАТА В ШКОЛАТА НЕ САМО НА ЛЕВСКИ СА ПОСТАВЕНИ НА ПРИНЦИПА НА ЕСТЕСТВИЯТ ПОДПОР ....... ИСКАШ ДА ПРОБИЕШ НАГОРЕ , ЗНАЧИ ТРЯБВА ДА СТАНЕШ ПО-ДОБЪР ОТ ОСТАНАЛИТЕ ...... КАТО НЕ СИ ДАВАШ ДОСТАТЪЧНО ЗОР .... КРЕТАШ НА ОПАШКАТА И ТЕ ЗАБРАВЯТ НЯКЪДЕ .... НИКОЙ И НИКЪДЕ НЕ ВЗЕМА ВСИЧКИ, ИЛИ ДАЖЕ ПОЛОВИНАТА, ИЛИ ДАЖЕ ЧЕТВЪРТИНАТА ФУТБОЛИСТИ ОТ ШКОЛАТА И ДА ГИ ПРАВИ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ ВЪВ ПЪРВИЯ ОТБОР. ТОВА ГО НЯМА ДАЖЕ ВЪВ АЯКС ...... ЯСНО Е ЧЕ ОТ ШКОЛАТА НА ГОДИНА МОГАТ ДА СЕ ВЗЕМАТ 2 МАКСИМУМ 3 МОМЧЕТА И НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТЕ ДА УСПЯВАТ ДА СЕ НАЛОЖАТ В ПЪРВИЯ ОТБОР .....

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Мнениеот Pro-European » 16 авг 2009 11:48

Yoda,

не трябва хора като теб, мен и още редица други разумни потребители да се отказват от форума заради определен човек.
Форумът е за фенове като нас, които обичат футбола и се информират от сп.шоу Гонг на Томислав Русев.
Форумът е за нас, а не за шепа хора, които в момента държат някаква власт и никой не ги контролира - факт!

Така че продължавай да си пишеш и не обръщай внимание на някои хора.

Не знам дали може да изискаме форумът на Левски да се модерира само от определен модератор-или двама, който е левскар, и само той да може да налага забрани.

Че като гледам колко левскари са изгонени само в тази тема, се чудя дали ще има с кой да коментираме евро-мача в сряда ...
Последна промяна от Pro-European на 16 авг 2009 12:11, променено общо 1 път.
Авторът на темата: Ще спре ли..

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 16 авг 2009 11:55

Тоя ако влезе в затвора направо после да го изхвърлят от отбора - отметнах се от 1вото ми мнение, да го забият в дублиращия отбор. Той и за там не става. Не трябва ние да имаме в отбора хора, които дисциплината им е нулева, и дори ще влизат в затвора. Камо ли, че след тея 4 месеца, които ще излежава формата му ще е ужасна предполагам..
Изображение

Потребителски аватар
Blue World Order
Контакти:

Мнениеот Blue World Order » 16 авг 2009 11:55

абе той нека се пие,лошо нема. ама не мога да разбера за кво се качва да кара след това? пари за такси ли нема,нема кой да го закара ли,кво... страшен тъпак. ама сега се наигра лошо...
СИНЬО-СИН ТЕРОР...

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Мнениеот Yoda » 16 авг 2009 11:56

Pro-European написа:Yoda,

не трябва хора като теб, мен и още редица други разумни потребители да се отказват от форума заради определен човек.
Форумът е за фенове като нас, които обичат футбола и се информират от сп.шоу Гонг на Томислав Русев.
Форумът е за нас, а не за шепа хора, които в момента държат някаква власт и никой не ги контролира - факт!

Така че продължавай да си пишеш и не обръщай внимание на някои хора.

Не знам дали може да изискаме форумът на Левски да се модерира само от определен модератор-или двама, който е левскар, и само той да може да налага забрани.

Че като гледам колко левскари са изгонени само в тази тема, се чудя дали ще има с кой да коментираме евро-мача в сряда ...

Ми аз вече писах преди два месеца , че форума се цензурира като през 1956 и че модовете са като чекисти и ме баннаха, така че сега няма да го твърдя :) :) :) Страх ме е бе хора... ще дойде УАЗ-ката някоя вечер към 22.00 у дома ми и ще ме отведат някъде по мазетата :) :) :) А и когато направих забележка, че правила не са еднавки за всички, щото във форума на цска си пускат колкото си искат повтарящи се теми. Отговора на мода беше, че там отговарял друг ... :) глупости :) ...... Аз съм на 40 години с две висши образования и всеки ден слагам в малкия си джоб по една шепа такива момчета-щурчета като модовете и не се хващам на смешните им обяснения. Просто няма модове Левскари и сме оставени на произвола на фенове/модове на други клубове .....

Потребителски аватар
barbi_vip
Контакти:

Мнениеот barbi_vip » 16 авг 2009 11:58

И аз това му се чудя като му се пие да си пие , но толкова не може да си вземе такси или някой негов познат който не е пил да го закара ли? Това е най-дразнещото в случая той ако продължава така накрая ще вземе да стане нещо от сорта на СЛУЧАЯ СТАВИЙСКИ , но като е тъп нашия Рабех ще видим до кога ще му търпят провиненията

Върни се в “Архив”