ПРЕДЛОЖЕНИЕ!!!НА ВНИМАНИЕТО НА БФС!!!!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ПРЕДЛОЖЕНИЕ!!!НА ВНИМАНИЕТО НА БФС!!!!
Абе Илияне,точно след послените 2 мача на Левски ли намери да се правиш на остроумен?! Иначе имаш претенции към другите , ами айде първо обърни внимание и на себе си--то трябва дупки да имаш вместо очи,да напишеш такова нещо точно след тия мачове---ама не се очудвай ако те сърби една друга дупка--щото половин Пловдив и половин Варна пожелават всеки левскар сигурно да им се наведе така както съдиите се наведоха на Левски тия два мача! 

Май на всички ви няма кой да ви забърка?...
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
Ще извикаме БАТЕ да ни забърка! Че вас добре ви захрани!Нали си го спомняш Бате--голямата любов на всички от отборчето ти! Не ми казвай че не си падаш по Бате--мислено ти го пожелаваш,даже мисля че го сънуваш! 

reffere написа:Абе Илияне,точно след послените 2 мача на Левски ли намери да се правиш на остроумен?! Иначе имаш претенции към другите , ами айде първо обърни внимание и на себе си--то трябва дупки да имаш вместо очи,да напишеш такова нещо точно след тия мачове---ама не се очудвай ако те сърби една друга дупка--щото половин Пловдив и половин Варна пожелават всеки левскар сигурно да им се наведе така както съдиите се наведоха на Левски тия два мача!
НИТО СЕ ПРАВЯ НА ОСТРОУМЕН,НИТО ИМАМ ПРЕТЕНЦИИ КЪМ НЯКОГО!!!
ПРОСТО МИ ПИСНА ВСИЧКИ ДА СЕ ЗАНИМАВАТ С ЛЕВСКИ!!!ВСИЧКИ ТУК СА ПРИВЪРЖЕНИЦИ НА НЯКОЙ ОТБОР,НАЛИ ТАКА И ВМЕСТО ДА СЕ ЗАНИМАВАТ С ОТБОРИТЕ СИ,НА ВСИЧКИ В УСТИТЕ ИМ ЛЕВСКИ!!! АКО ЛЕВСКИ ПАДНЕ ИГРАЧИТЕ СА НЕКАДЪРНИЦИ!!!АКО ЛЕВСКИ БИЕ НЕ Е ЗАСЛУЖЕНО!!!
- Прикачени файлове
-
p_183_l.jpg
- (28.42 KиБ) Свален 518 пъти
само ЛЕВСКИ але само ЛЕВСКИ але само ЛЕВСКИ алееее само ЛЕВСКИ обичаме тееее
Iliane,ne im obrushtai vnimanie.Te sa bezochlivi.Ti ne si li gi razbral chorbarite.Ne si gledat tehnata kochina,sednali nas da komentirat.I daje kato gi bieme,govoriat,oplakvat se,a inache si rejat gredite na armiata!Bii chorbata po glavata,bii,bii,bii!!!
Save Ukraine!
goteborg написа:Iliane,ne im obrushtai vnimanie.Te sa bezochlivi.Ti ne si li gi razbral chorbarite.Ne si gledat tehnata kochina,sednali nas da komentirat.I daje kato gi bieme,govoriat,oplakvat se,a inache si rejat gredite na armiata!Bii chorbata po glavata,bii,bii,bii!!!
НЕ ИЗДЪРЖАМ ВЕЧЕ БЕ БРАТЛЕ,КАКВОТО И ДА НАПРАВИ ЛЕВСКИ И ДА ПАДНЕ И ДА БИЕ ВСЕ НА ТЯХ НЕ ИМ ИЗНАСЯ!!!ВСЕ ЛЕВСКИ ИМ В ЗУРЛИТЕ!!! НЕ СИ ПОГЛЕДНАТ отборчето СКАПАНО А ЛЕВСКИ ТА ЛЕВСКИ!!!
-
- Контакти:
ilian78 написа:reffere написа:Абе Илияне,точно след послените 2 мача на Левски ли намери да се правиш на остроумен?! Иначе имаш претенции към другите , ами айде първо обърни внимание и на себе си--то трябва дупки да имаш вместо очи,да напишеш такова нещо точно след тия мачове---ама не се очудвай ако те сърби една друга дупка--щото половин Пловдив и половин Варна пожелават всеки левскар сигурно да им се наведе така както съдиите се наведоха на Левски тия два мача!
ПРОСТО МИ ПИСНА ВСИЧКИ ДА СЕ ЗАНИМАВАТ С ЛЕВСКИ!!!ВСИЧКИ ТУК СА ПРИВЪРЖЕНИЦИ НА НЯКОЙ ОТБОР,НАЛИ ТАКА И ВМЕСТО ДА СЕ ЗАНИМАВАТ С ОТБОРИТЕ СИ,НА ВСИЧКИ В УСТИТЕ ИМ ЛЕВСКИ!!! АКО ЛЕВСКИ ПАДНЕ ИГРАЧИТЕ СА НЕКАДЪРНИЦИ!!!АКО ЛЕВСКИ БИЕ НЕ Е ЗАСЛУЖЕНО!!!
Пич това само показва колко голям е Левски след като е в устите на всички. Да си чул да се шуми за някакви четирибуквия, чаршафи, железничари? Просто Левски е най-големия отбор в България и бърка в душите на много хора. Ама нейсе, не си го слагай на сърцето, злобари и завистници ще има винаги, защото Левски е създаден от хора от народа, а не с партийно поръчение.
P.S. Въпрос към червените привърженици - защо не ревахте така, когато президент на БФС беше Вальо Михов?
Въпрос към ботевистите - защо не ревахте така, когато президент на БФС беше Христо Данов?
Мъката Илияне и НАЙ ВЕЧЕ ОМРАЗАТА КЪМ ЛЕВСКИ ги кара всички боклуци да дават мнения за отбора ни. Виж ме в синия форум как ги псувам.
forever_blue написа:ilian78 написа:reffere написа:Абе Илияне,точно след послените 2 мача на Левски ли намери да се правиш на остроумен?! Иначе имаш претенции към другите , ами айде първо обърни внимание и на себе си--то трябва дупки да имаш вместо очи,да напишеш такова нещо точно след тия мачове---ама не се очудвай ако те сърби една друга дупка--щото половин Пловдив и половин Варна пожелават всеки левскар сигурно да им се наведе така както съдиите се наведоха на Левски тия два мача!
Пич това само показва колко голям е Левски след като е в устите на всички. Да си чул да се шуми за някакви четирибуквия, чаршафи, железничари? Просто Левски е най-големия отбор в България и бърка в душите на много хора. Ама нейсе, не си го слагай на сърцето, злобари и завистници ще има винаги, защото Левски е създаден от хора от народа, а не с партийно поръчение.
P.S. Въпрос към червените привърженици - защо не ревахте така, когато президент на БФС беше Вальо Михов?
Въпрос към ботевистите - защо не ревахте така, когато президент на БФС беше Христо Данов?
ПРАВ СИ ЗА ТОВА,ЧЕ ЛЕВСКИ Е В ЗУРЛИТЕ НА ВСИЧКИ ЗАЩОТО Е ГОЛЯМ!!!АМА НЯКЪДЕ ВЪВ ФОРУМА ПРОЧЕТОХ ,ЧЕ И ЛЕВСКИ Е БИЛ КОМУНИСТИЧЕСКИ ОТБОР
Е ТОВА МИ ДОЙДЕ В ПОВЕЧЕ!!!
- Прикачени файлове
-
p_183_l.jpg
- (28.42 KиБ) Свален 478 пъти
Bad Boy написа:Мъката Илияне и НАЙ ВЕЧЕ ОМРАЗАТА КЪМ ЛЕВСКИ ги кара всички боклуци да дават мнения за отбора ни. Виж ме в синия форум как ги псувам.
И НА МЕН МИ ИДВА ДА ГИ ПСУВАМ,АМА КАТО СЪРБИН ДА ГИ ПСУВАМ

- Прикачени файлове
-
p_183_l.jpg
- (28.42 KиБ) Свален 468 пъти
Върни се в “Футбол - България”