Трябва ли да бъде наказан Миньор???

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: Трябва ли да бъде наказан Миньор???

Мнениеот Old_death » 20 апр 2012 20:05

Ако накажат Миньор,трябва да изхвърлят Калиакра от футбола.Няма точка или алинея от правилата,по която клубът да бъде наказан.Постъпката им не е морална,но никой не може да нареди на ръководството с какъв състав ще играе.Друго е бойкота във вид на не явяване на мач.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
vratar4eto
Контакти:

Мнениеот vratar4eto » 20 апр 2012 22:18

7. ограничаване и предотвратяване на действията, които нарушават честността на състезанията по футбол или представляват злоупотреба с футбола.

Предполагам, че кражбата на футболисти и "сиропа за кашлица" са много по-голямазлоупотреба с футбола, ама сигурно защото не се казвам Градев ;)

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 21 апр 2012 02:30

Според мен единственото благоразумно решение е мачът да бъде анулиран и да се преиграе! Да се уведоми съответната организация за борбата с черното тото, било то МВР или нещо друго и да има и присъди, ако трябва да разкарат виновниците завинаги от футбола! Освен това, спешно да приемат някакъв закон, както се закопчиха с Анисе да речем и това да бъде последният подобен случай, само че това няма как да стане, защото БФС-то целят точно това- да налагат парични глоби, за да имат повечко кинти за банкетите т.е. и вълка сит, и агнето цяло. Абсолютни тарикати са! Най-справедливото решение е мачът да се преиграе и толкова, а ако има някакъв член за по-сериозно наказание да вземат да си прочетат правилниците, защото станаха за смях.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
ASENOVSKI VOYN
Контакти:

Искат изваждане на Миньор от "А" група !!!

Мнениеот ASENOVSKI VOYN » 21 апр 2012 08:03

Вчера президентът на БФС Борислав Михайлов разкритикува постъпката на Миньор за решението на перничани да излязат с юношите си при домакинството им на Лудогорец в мач от 24-ия кръг на "А" група в знак на протест срещу решения на съюза, но обяви, че няма методи, по които да санкционира чуковете.

Не така обаче мислят редица клубове от "А" група. Sportal.bg научи, че в момента четири тима сондират мнение и почти сигурно ще изпратят жалба до българския футболен съюз с искане за налагане на строги санкции на Миньор на базата на член 13, 7, който гласи:

Чл.13. Целите на БФС са:

7. ограничаване и предотвратяване на действията, които нарушават честността на състезанията по футбол или представляват злоупотреба с футбола :!: :!: :!:

Според информация на нашата медия въпросните отбори ще настояват за вземане на драстични мерки, които включват отнемане на точки, глоба от порядъка на над 15 000 лева и дори изваждане на Миньор от "А" група :!: :!: :!:

За подобен ход вчера намекна и президентът на Славия Венцеслав Стефанов без да конкретизира какво точно ще представлява жалбата.

Най-сериозният мотив на въпросните клубове е, че е налице симулативна игра, което е наказуемо деяние. Отборите се притеснявали, че по този начин всеки един тим може да продаде мач на даден съперник и да го замаскира като някакъв протест. Това води до манипулиране на първенството, решава съдби на други клубове (в случая борещи се за Европа) и е подигравка с феновете на двата отбора, платили си билет за мача.
9 МАРТ 1230 Битката при Клокотница
"В лято 6738, индикт 3 аз, Иван Асен, в Христа Бога верен цар и самодържец на българите, син на стария цар Асен, излязох на война в Романия и разбих гръцката войска, а самия цар кир Теодор Комнин взех в плен."

Потребителски аватар
ASENOVSKI VOYN
Контакти:

Re: Искат изваждане на Миньор от "А" група !!!

Мнениеот ASENOVSKI VOYN » 21 апр 2012 08:06

А дано ама на дали :lol:

Единствено ще ме е яд за хората от Перник, които определено не са виновни за простотията на управниците на клуба, но ако всички почнат да си свалят гащите какво ще правим тогава :evil:
9 МАРТ 1230 Битката при Клокотница
"В лято 6738, индикт 3 аз, Иван Асен, в Христа Бога верен цар и самодържец на българите, син на стария цар Асен, излязох на война в Романия и разбих гръцката войска, а самия цар кир Теодор Комнин взех в плен."

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 21 апр 2012 08:13

Чорбарската наглост, безочие и арогантност край нямат. Изведнъж се сетиха за феърплей. 1999 година, когато си размениха мачовете с Литекс - тогава не се говореше за феърплей. 2003-а година, когато станаха шампиони, след като ЛОКО ПОД ОТКАЗА ДА ИГРАЕ СРЕЩУ ТЯХ, също мълчаха за феърплей.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 21 апр 2012 08:20

Глупости на търкалца...Къде видяхте симулативна игра от момчетата на Миньор ???
Не може да ги бутнете, спомням си няколко мача когато точно ЦСКА изпрати юноши (с Черно море 0:3), симулативно ли играха, тогава , хм
Стига сте плачкали армейци, биете и сте шампиони ! А точно Перник най-много ви я лягал на вас, победа или точка в Перник да имат Миньор наскоро ?? Ами Бибишков като вкара есента на Армията и то за 1:0 нещо не се зарадва, защо ли ??
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 21 апр 2012 09:20

dodo7271 написа:Чорбарската наглост, безочие и арогантност край нямат. Изведнъж се сетиха за феърплей. 1999 година, когато си размениха мачовете с Литекс - тогава не се говореше за феърплей. 2003-а година, когато станаха шампиони, след като ЛОКО ПОД ОТКАЗА ДА ИГРАЕ СРЕЩУ ТЯХ, също мълчаха за феърплей.

На вас пък всеки втори мач ви е съмнителен, даже сте лягали на по-малки отбори от вас, поне два пъти съм го виждал с очите си и ми говорите за наглост! Скрийте се нейде поне докато мине шампионата, че от този кръг насетне започва и вашето шоу- първо е старият ви познайник Калиакра, резултат 0-4. ;) В крайна сметка въпросът е не кой на кого е лягал в миналото, а да се прекрати това за в бъдеще, ама вие си пеете една песен... Локо пд това, Локо ГО онова и т.н.
***САМО ЦСКА!***

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 21 апр 2012 09:50

dreben23 написа:
dodo7271 написа:Чорбарската наглост, безочие и арогантност край нямат. Изведнъж се сетиха за феърплей. 1999 година, когато си размениха мачовете с Литекс - тогава не се говореше за феърплей. 2003-а година, когато станаха шампиони, след като ЛОКО ПОД ОТКАЗА ДА ИГРАЕ СРЕЩУ ТЯХ, също мълчаха за феърплей.

На вас пък всеки втори мач ви е съмнителен, даже сте лягали на по-малки отбори от вас, поне два пъти съм го виждал с очите си и ми говорите за наглост! Скрийте се нейде поне докато мине шампионата, че от този кръг насетне започва и вашето шоу- първо е старият ви познайник Калиакра, резултат 0-4. ;) В крайна сметка въпросът е не кой на кого е лягал в миналото, а да се прекрати това за в бъдеще, ама вие си пеете една песен... Локо пд това, Локо ГО онова и т.н.

Брей, колко удобно :) :) :) Значи, за липсата на феърплей в мачовете с ЦСКА - Литекс и Локо Пд - ЦСКА, понеже е минало, дай да забравим. Типично за цесекарите. Е, няма да забравим. Ще ви го напомняме винаги.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 21 апр 2012 11:23

Тогава и аз да ви напомням ;) Родопа - Левски 2-0 Милан Коприваров 2гола (забележете юноша на Левски :) Родопа-Левски 2-1 forum.botevgrad.com/viewtopic.php?f=50&t=1285 Родопа -Левски 1-2 novinar.bg/news/nakazaniia-v-levski-sled-pobedata-sreshtu-rodopa_MTc0NDszNw==.html Родопа-Левски Я, пак 1-2... да видим в коя минута... novinar.bg/news/levski-iztragna-21-nad-rodopa_MTU4NDszNw==.html

А сега пак си помислете малко какви ще ги приказвате! :) Все след 90-та минута- о, какво съвпадение!
***САМО ЦСКА!***

Върни се в “Миньор”