Сектор Г
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: В ЦСКА се опасяват от провокации на "псевдофенове"
Така цялата работа е вероятно заради онези стикери,които бяха залепени на Армията.1-во Докато хора като цимбика са на работа в ЦСКА винаги ще има напрежение в Агитката на ЦСКА всички знаем,че вътре има негови хора които не се обичат с Офанзива и точно заради тази цел съм там да тровят в случая съм чувал и други слухове за тази къвга,но това ще запазя за себе си.2-ро Подяволите,колкото и да не ги харесваме защо след като Офанзива толкова много искат Боклуците да се махнат от ЦСКА защо не ги поканите не им кажете какво мислите за тях очи в очи а не със стикери и транспаранти.Обеснете ми защо?По-разни други обстоятелства днес четох интервю с фенове на 2-европески отбора Селтик и Фейнорд,ситуацията им е почти идентична почти никъде собствениците не са обичани,но пък в крайна сметка те дават парите не НИЕ!Сега на бързо ще ме оплюете като защитник на титан,но не е така аз също неискам тези хора в клуба.Офанзива е една организация съставена предимно от деца в което няма нищо лошо дебело подчертавам,но те вообще си нямат на идея за какво иде реч как се подържа един клуб на 1-вата седмица ще искате да се върнат перничани,като неможеме и бензин за автобуса да купиме трябва да се разбере,че на този етап НЯМА КОЙ ДА СЕ НАБУТА И ДА КУПИ още по-малко ЦСКА.Какво право имат да говорят хора,които ходят на мач когато левче е билетът?Трябва малко да се осъзнаем стига сме бращолевили глупости по-форумите а вземете да отидете на стадиона подкрепете любимият отбор!Пак повтарям спрете със смешната си война излезте от дупките и кажете всичко в очите на Перничани,призовавам от тук да се спре със селянията в Сектор Г случаят на предишното дерби някакви си се збиха за момиче защо там?Защо развалят празника на хората?СТИГА ДЕЛЕНИЕ АРМЕЙЦИ,ТРЯБВА ДА СЕ ОБЕДИНИМЕ КАКТО ХОРАТА ОТ ПОДУЕНЕ СА ГО НАПРАВИЛИ!
едва ли Левскарите, които са най-прочутите и легендарни фенове на Стария континент, сравними по легендарност само с агитката на Бока Хуниорс(Буенос Айрес, Аржентина), ще тръгнат да се занимават с провокации.Това са паранои в стил Койчо Младенов и лейди ГА 

- bobonikolov
Към всички фенове на други отбори-какво недоволствате бе хора?Така трябва да се работи навсякъде-стабилна охрана и извеждане на хулиганите извън стадиона на секундата.А не като на Герена миналата година-гаменчетата мамини синченца на първия ред в Г сектро трошат и се правят на велики,а полицаите ги гледат като примадони вместо да изтеглят един-двама и да го подредят както се полага.Или пък сигналните ракети по време на същия мач.Както и изцепките на синята публика срещу Сиони.Аз съм ЗА драконовска охрана на мачовете на ЦСКА-само така ще изринем простотията и изцепките от стадиона.
БРАВО НА РЪКОВОДСТВОТО - ТАКА ТРЯБВА ДА СЕ ПОСТЪПИ. АДМИРАЦИИ.
AVE_CEZAR написа:едва ли Левскарите, които са най-прочутите и легендарни фенове на Стария континент, сравними по легендарност само с агитката на Бока Хуниорс(Буенос Айрес, Аржентина), ще тръгнат да се занимават с провокации.Това са паранои в стил Койчо Младенов и лейди ГА
Ей тука вече падам от коня! Кви легендарни бе, вуйчо, първо отбора трябва да е легенда, а вашият е лецензирана евро карикатура. А, и като каза Койчо, ме подсети за баща си! Поздрави!

THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
Значи още не са сигурни че ще са шампиони чрез подмолен начин и с подмолни средства се застраховат милите квичащи същества.
Пуууу да ти и на отвратителното племе.Ей за това БГ футбола е мъртъв,защото разчита на всичко друго само не и на футбол.
Пуууу да ти и на отвратителното племе.Ей за това БГ футбола е мъртъв,защото разчита на всичко друго само не и на футбол.
- Jorkorazporko
И какво лошо има в това да се взимат марки превантивно срещу евентуални не доброжелатели? Икако право имате вие да обвинявате и обиждате хората на луди и параноици??!
Защо да не се застраховат хората.Толкова удари понасяме и то само защото не се предаваме ,а се борим на терена за правото си ,а тия завистници ще се опитват да омаловажат усилията ни.Я се скривайте в своите участъци от форума .Сега вече се разбира кой с какви средства се бори и се вижда дали ЦСКА ИЛИ НЯКОИ ДРУГИ СА НЕПОЧТЕННИТЕ.Разбира се ,че не може да сме сигурни още в победата ,не хвърчим в облаците ,а гледаме реално на случващото се.Иименно заради това, знаем ,че до края на първенството ще се опитват с всякакви нечестни методи да ни спрат
От начина по който изпълзяха всички гризящи копитцата си от злоба и яд "разбирачи", става ясно колко са прави ръководителите ЦСКА с направеното предупреждение. Макар и на 13 т. назад, не спират с жалните стонове феновете на Тара. Но когато доносник ти е идол, какво друго може да сътвориш?
Напълно нормално е, има "фенчета", които целят точно това - ЦСКА да не стане шампион, но това няма как да стане през този сезон!!!
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!