ПРОТЕСТ ! ! ! ДА СЕ ОБЕДИНИМ

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Re: ПРОТЕСТ ! ! ! ДА СЕ ОБЕДИНИМ

Мнениеот Deliba6 » 12 сеп 2008 23:08

Като ви чета напъните, май повечето сте употребявали нещо некачествено тази вечер?! Утре сутрин ще ви прочета на чисто...
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Bushwacker
Контакти:

Мнениеот Bushwacker » 12 сеп 2008 23:12

Deliba6 написа:Като ви чета напъните, май повечето сте употребявали нещо некачествено тази вечер?! Утре сутрин ще ви прочета на чисто...

Да бате , взехме зоб от бфс , некачествен като футбола ни . А иначе всичко ни е екстра футбола, д-вата . Незнам кво ти е семейното положение ... детето ти искаш да отрасне в такава среда ли ?
Дори и в Ада да горим , и вечен огън да ни пари , с чарът си неустоим и там ще бъдем господари.

Leeds U.
Контакти:

Мнениеот Leeds U. » 12 сеп 2008 23:16

samo o6te ne6to za men i 6te mi 4ete6 postovete cqla no6t

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 12 сеп 2008 23:20

Само един въпрос, като свалите Боби Михайлов и златното поколение, кой ще застане начело на БФС ? Дучето или Тепсията ?

Bushwacker
Контакти:

Мнениеот Bushwacker » 12 сеп 2008 23:21

Leeds U. написа:ше ви еба майките рунтави червени курви долни дрогирани гълтачки на семе-pozdrav za maika ti brau6wacker

Браво Бай Ганьо ... продължавай все така .
Дори и в Ада да горим , и вечен огън да ни пари , с чарът си неустоим и там ще бъдем господари.

Leeds U.
Контакти:

Мнениеот Leeds U. » 12 сеп 2008 23:23

mojelo zna4i da te prevazpitam

Bushwacker
Контакти:

Мнениеот Bushwacker » 12 сеп 2008 23:26

Leeds U. написа:mojelo zna4i da te prevazpitam

Може да , защото ми идват мн псувни на устата . А просто ще ти кажа че си чисто олицетворение на Бай Ганьо и ще си замълча, погледнах ти мненията от 20 нямаш едно свястно . Евала пич .

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 12 сеп 2008 23:31

Като цяло подкрепям идеята - а и да си призная никога не съм вярвал, че у нас може да е различно - т.е да няма псувни и обиди :)
Нали за това са стадионите - иди там псувай, викай и се прегърни после с противника.

Ма.......днес първата дуспа си я имаше - втората не я повториха!

Иначе....давайте да махаме златните, докато още има малка надежда да тръгнем нагоре - щото иначе отбори от Кипър и Беларус ще ни се радват като се паднат с БГ-отбор

forever_blue
Контакти:

Мнениеот forever_blue » 13 сеп 2008 00:09

Проблемът на българския футбол започна когато се намърдаха разни брокери, гандита и после дойде сезонът на мутрите, който владее и до днес играта. Няма да забравя как преди години Левски смачка Ботев с 6-1. При 3-0 съдията свири дузпа и изгони вратаря на Ботев. Мисля, че това беше дебютът на Лилчо Арсов, който влезе на мястото на полеви играч. Тогава Наско Сираков би дузпата в трибуните и това беше правилно, защото на практика дузпа нямаше. Тогава на мачовете на Левски ходеха 10-15 000 души независимо от противника, просто защото се играеше футбол. Откакто мутрите се настаниха трайно, се почна с простотиите на всички нива.
Изходът? Да закрием футбола като спорт за начало, пък после да го възстановим - без мутри, без златни поколения, без корумпирани съдии (но такива винаги ще има, вижте какво става и в нормалните държави, но там поне се играе футбол), без Еврофутбол (също голям проблем, който ще се задълбочава, но това е и в световен мащаб - нещото, което ще убие футбола), с хора, които наистина разбират от играта и милеят за нея, с хубави стадиони (така и така в страната цари мащабно строителство защо да не построим няколко нормални стадиона, няколко големи зали?), с пълно аматьорство сред футболисти, треньори, президенти на клубове - играчите да взимат пари, колкото чистачка в Народното събрание (400 лв или дори по-малко докато не се научат да играят), съдиите също, а президентите да са на хонорар или изобщо да не получават пари отникъде, само от билети и карти.

С други думи трябва ни съвършено нова система, държавна политика (истинска, не само на думи или на хартия) в областта на спорта, в частност футбола и наистина да се погледне сериозно на спорта и футбола като посланици на България по целия свят. Но това няма как да стане, дори и да се обединим и да изметем тези боклуци, просто боклуците, некадърниците и парашутистите в страната са твърде, твърде много...

Bushwacker
Контакти:

Мнениеот Bushwacker » 13 сеп 2008 00:22

Не знам , на мен ми омръзна на 21 години съм , отраснах в обществото на мутрите и на корумпираните чиновници , политици и т.н. . Готов съм да направя всичко за да могат моите деца да не живеят по начина по който аз .

Върни се в “Футбол - България”