subzero написа:vaskonti написа:Ако ти извадя няколко новини, които не ти харесват чак толкова, от същия източник, дали ще ги възприемеш със същото самодоволство и увереност в истинноста им?
И в крайна сметка някой ще ми обясни ли какво дело се е водело и какъв е изходът му?
Цял ден ме сърбят пръстите да ти отговоря,ама нямах възможност.![]()
За разлика от вас,ние феновете на Черноморец сме трезво мислещи и не сме заслепени от фенски пристрастия. Именно заради това си даваме сметка,че някои неща в медиите може и да са истина. Иска ни се да не е истина,но не можем да сме сигурни. И се тревожим. Но вие понеже сте недосегаеми и богопомазани,всичко е само клюки.
Ако на теб ти обещаят много пари за да работиш това,което можеш най-добре,а се окаже,че трябва да косиш трева незнайно докога..?? Ко прайш..??? Косиш си и не мъркаш?? Е,не всички са като теб,още по-малко Анисе,който ще се продаде за някой лев повече.
Е това ли успя да измислиш след цял ден сърбене? "Аз съм трезвомислещ, за разлика от теб" ?
subzero написа:vaskonti написа:Между другото, как точно Анисе ще се върне в Черноморец, след като договорът му е прекратен, а пък БФС не разрешава картотека преди края на сезона?
БФС не разрешава картотека в ЦСКА. Директива,брат. Пък и ние не го искаме,дръжте си го !! Нека полива тревата на Армията.
В на практика същия казус, Даниел Златков си играе без грижи в Славия, а Анисе не играе кой знае защо, въпреки, че БФС се произнесе, че е свободен агент. Никога не е имало дело в никакъв спортен арбитраж в Лозана(в тая връзка настоящата тема май е "блестящ" пример за трезвеност).
Дали е директива или не, не мога да преценя. Фактът е, че БФС признава един играч за свободен агент, но не му дава право на работа. До сега не съм видял и прочел дори един мотив от тяхна страна защо не му дават. Ако ти си мернал някъде нещо такова, ще съм благодарен да ми го покажеш.

[/center]

[/center]
[/center]