п.п ЦСАК да не се размотават , ами да плащат на Черноморец 270 000 евро за Платини и 350 000 за Анисе ... че и нашите юноши поискали да играят срещу Лудогорец в последния кръг

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
mistreated написа:victor__ написа:Просто някои говорят наизуст. Има случай на наказан клуб в Англия за нещо подобно. Клуба беше Юнайтед, турнира беше Купата на Англия. Който се сеща, ще разбере, който само е подочул - не. Обаче всеки чул недочул, праска примери. Няма правило във футбола кои от картотекираните си футболисти, ще използваш. Другото е да си чешете езика.
Е добре де, хем казваш, че има такова наказание, хем твърдиш, че няма такова правило, според което да се накаже клубът. Последно?
victor__ написа:mistreated написа:victor__ написа:Просто някои говорят наизуст. Има случай на наказан клуб в Англия за нещо подобно. Клуба беше Юнайтед, турнира беше Купата на Англия. Който се сеща, ще разбере, който само е подочул - не. Обаче всеки чул недочул, праска примери. Няма правило във футбола кои от картотекираните си футболисти, ще използваш. Другото е да си чешете езика.
Е добре де, хем казваш, че има такова наказание, хем твърдиш, че няма такова правило, според което да се накаже клубът. Последно?
Можеш ли да четеш, или просто си глупав и не осмисляш прочетеното. Къде видя да пиша, че има такова правило? М?
Писах за Юнайтед - бяха наказани за турнира за Купата на Англия, през 2000 година, защото не искаха да участват, заради Световното клубно първенство - имаше малка разлика в дните на мачовете за двата турнира. ФА се бяха направили на важни, пияния шотландец също и беше пуснал юноши.
Това го пиша и писах заради тея дето пишат наизуст как някога били наказали някого в първенството на Англия заради същия номер като на Миньор. Така става ли ти ясно или още се мъчим?
victor__ написа:Да, явно просто си глупав. Освен това и дребнав. Думата няма да ти я обяснявам какво значи, трудно ще ти е да схванеш. И не си прави труда да ми отговаряш. Няма смисъл, пази си гънките за ядене и пиене.
Нещо по темата да имаш да кажеш? На какво основание трябва да бъде наказан Миньор. Всичките дето ревете, ако може да посочите точка в правилника. Иначе само хабите клавиатурата.
petkan написа:Според мен Миньор не могат да бъдат наказани. Щом играчите, взели участие в мача са с редовни документи да се състезават в професионалния футбол, няма как да ги пипнат. Те и Барса излязоха в мач от ШЛ срещу БАТЕ през есента с 9 играча, състезаващи се в Б отбора им, само че с тази разлика, че и с тях биха с 4:0![]()
Аз, като фен на пряк конкурент на Лудогорец съм ощетен, но ако се поставя на мястото на собственика на Миньор, напълно му влизам в положението. Не може един "малък" клуб, със скромни възможности да си чака парите, докато фалира, както се случи на няколко други през последните години. И ние сме потърпевши от тази гледна точка. Гадините трябва да се заставят да си плащат!
Искам си Акаунта написа:.... п.п ЦСКА да не се размотават , ами да плащат на Черноморец 270 000 евро за Платини и 350 000 за Анисе ... че и нашите юноши поискали да играят срещу Лудогорец в последния кръг![]()
danko_sot написа:Знаете ли какво?!
Кат не може да ги накаже страхливеца, кючекчия Боби Михайлов нека всички фенове да се обединим и да измислим някакъв протест срещу Миньор, Вангелов и т.н. и като дойдат на нашите стадиони да гостуват да има или скандирания или плакати или под някаква друга форма протест. Писна ми от такива шибани отбори и ръководители!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта