Световното по СНУКЪР
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Световното по СНУКЪР
Подкрепям Стивън Хендри, но Рони и Тръмп ми се виждат фаворити.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
И аз съм за Хендри, един мач с Хигинс във втория кръг ще е истинска класика.
А за финала-малко странно, но мисля така-Магуайър и Робъртсън.
А за финала-малко странно, но мисля така-Магуайър и Робъртсън.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Аз съм твърдо за Тръмп , великолепна игра демонстрира миналата година и загуби финала заради младостта си и неумението да поставя на съперниците снукъри.
Дано тази година покаже още по-добра игра , и както каза Хигинс миналата година след финала за Тръмп : "Той е новата сензация в света на снукъра."
Дано тази година покаже още по-добра игра , и както каза Хигинс миналата година след финала за Тръмп : "Той е новата сензация в света на снукъра."
[wrapimg=]http://external.ak.fbcdn.net/safe_image.php?d=AQD2RerfQABjoqo3&url=http%3A%2F%2Fvthumb.ak.fbcdn.net%2Fhvthumb-ak-ash3%2Fs403x403%2F632664_10201051998290442_10201051973449821_64103_803_b.jpg&jq=100[/wrapimg]
Явно много сме феновете на Хендри тук
Има добър жребии, Бингам е играч който може да победи, а после евентуален мач с Хигинс ще бъде както казвате истинска класика.
Дано Рони е в настроение и се разиграе, че финалните етапи на турнира без него не са същите.Очаквам силен турнир и от Марк Селби и Тръмп

Има добър жребии, Бингам е играч който може да победи, а после евентуален мач с Хигинс ще бъде както казвате истинска класика.
Дано Рони е в настроение и се разиграе, че финалните етапи на турнира без него не са същите.Очаквам силен турнир и от Марк Селби и Тръмп
Според мен с шансове за титлата са Тръмп, Хигинс, Селби и Марк Алън. Робъртсън и Уилямс биха могли да стигнат 1/2-финал, но залагам, че О'Съливан и Мърфи ще отпаднат още преди това... 

Стискам палци на Хигинс ! Дано ги смаже за пореден път!
[center]1914[/center]
И аз съм за Хигинс,ама в тая си форма,не мисля,че ще направи нещо сериозно.Мартин Гулд също ме кефи.Рони през тоя сезон отново се доказа като типичен лигльо и се надявам,че няма има успех в Крусибъл.Мога само да гадая кой ще е шампион.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
- milan199440barca
- Контакти:
За Хендри съм и аз. Ако премине през Бингам, ще играе с Хигинс във втори кръг. О'Съливан ще има много трудности със "свръхбързата" игра на Ебдън, който е в добра форма.
Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!
-
- Контакти:
Тази година въобще не съм следял снукъра, но световното просто няма как да го пропусна.
-
- Контакти:
Аз съм за Рони - основната причина да гледам този спорт!
Иначе подкрепям и Тhe thunder from down under!!!
Иначе подкрепям и Тhe thunder from down under!!!