Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Предложение
+1 Не искам да ма цензурират фенове на други отбори и те да определят какво ми е интересно!

- Бижутера
- Контакти:
Re: АБЕ ТОВА С РАБЕХ БЯРНО ЛИ Е????
На тоя Рабех трябва да му бият шута на секундата!
То бива веднъж,два пъти ама тва е вече върха на наглостта

То бива веднъж,два пъти ама тва е вече върха на наглостта

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
Re: АБЕ ТОВА С РАБЕХ БЯРНО ЛИ Е????
Ми трябва да си адски тъп за да си с условна присъда за шофиране в нетрезво състояние и пак да караш пиян. Сега да заминава в каторгата за 4 месеца като му е толкова акъла. Като се мисли за богопомазан мустака не трябва да му спасява гъза ми да го остави в панделата. Тъпо е, че имахме нужда от него ма като си е решил да си прави "блъскащи колички" той си е виновен.

ТРЯБВА СЕГА И ЗАЩИТНИК ДА ТЪРСИМ!!!!
Рабех със сигурност влиза поне за два месеца в затвора аз вече не го броя и за наш играч,бистрон го дадохме под наем-остават топчо,милиев,генев евентуално бензукан.това момче от спартак май съдбата ще го целуне,дано да е добро.та аргиров беше футболиста пишете го сигурно ново попълнение още повече контузията на живко миланов.дано всичко това да отмине по-бързо но Рабех направо се подигра с ръководството и отбора.велев май е бил прав в турция като го е обиждал по много грозен начин относно характера му.единствения шанс на това момче наистина да влезе в затвора може би тогава ще се поуплаши малко.дано дано.
LEVSKI_FOREVER
Re: ТРЯБВА СЕГА И ЗАЩИТНИК ДА ТЪРСИМ!!!!
темата е за това че оставаме без защита малоумник недей да четеш между редовете.трябва ни защитник това е основновното в темата.ходи си лягай като не искаш да четеш.
LEVSKI_FOREVER
Тихо неграмотен пубер марш в леглото и се научи да общуваш като хората.

ще са избиите сами бе говеда,изчакаите поне сряда другите да ви млатят и после питаите що сте ЕВРОИДИОТИ
ЖОРО МАРКОВ.....СЪДИЯТА...ОН 4Е ВИ Е ЗАЩИТНИК!!!!
няма да се заяждам с теб все пак сме от един отбор на 31 год съм ако има значение за теб,но ти взе да нападаш пръв имам чувсвото че всички тук жадуват да бъдат модове.лека вечер поздрави на цялото ти семейство Господ здраве да ви дава,да подкрепим отбора в сряда,тва за пубера-не си прав наистина най малкото за това че съм с две деца,нооооооооооооооооо аз спирам интересува ме повече ЛЕВСКИ ОТКОЛКОТО ТИ.
LEVSKI_FOREVER