Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
away
Контакти:

Re: Миньор - Левски (Официална тема)

Мнениеот away » 15 авг 2009 22:42

MoNteSo написа:Счупили една ограда... ГЕРОИ!Днеска бяхте решили да подремнете на стадиона ни май ? Цял мач гласчетата не ви се чуха.А колкото до измисления фаул и нередовната дузпа, въобще не ми се спори... достатъчно е да си пуснете Канал 3.

btw как е тоя с мишената на главата ?

Абе пропадляк селски, хероинова отрепка... Ти това за геройство ли го имаш бе неандерталец грозен, каширал се някъв лайнар в къщата си веднага след мостчето по пътя за стадиона и уцелил един наш фен, защо селяка прост, като е толкова смел не излезна от умрелата си колиба лайнар грозен. София пее СМЪРТ за пеУник е-е София пее КУР за пеУник...

stiuri
Контакти:

Re: АБЕ ТОВА С РАБЕХ БЯРНО ЛИ Е????

Мнениеот stiuri » 15 авг 2009 22:43

Батков пак щте,го измъкне споко не ревете,за такива като него закони не важат,ако мен ме спипат; за кокошка няма прошка за милиони няма закони,кой го е измислил не е згрешил-точка. :evil: :twisted:

Потребителски аватар
theclash
Контакти:

Re: Пестеше ли се Левски днес за Деберцен ?

Мнениеот theclash » 15 авг 2009 22:43

Мач с мач не си приличат. Не можем да съдим по играта срещу Миньор как ще се представим срещу Дебрецен. Коментари от типа "ако играем така срещу..." са излишни щото Миньор и Дебрецен са две различни планети. А що се отнася до мача днес - с тренировачно темпо си взехме точиците и мислим за Европа вече.

Потребителски аватар
slavi_1914
Контакти:

Мнениеот slavi_1914 » 15 авг 2009 22:43

Дано да сте прави. Наскоро говорих с един познат който живее от 4 години в Унгария. Левскар до мозъка на костите.
Той ми каза,че ако ги натиснем да стане динамичен мач физически нямало да издържат. Каза че ги превъзхождаме много физически, а технически не с много. Явно,че и Ратко е усетил това и затова цяла седмица залага на фитнеса. А е нормално ако се подготвяш физически цяла седмица да се пестиш малко в събота за да си като стрела в сряда. Според мен сърбина не много грамотен и точно затова Левски днес се пестеше.
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !

Потребителски аватар
slavi_1914
Контакти:

Мнениеот slavi_1914 » 15 авг 2009 22:45

Според мен сърбина Е много грамотен и точно затова Левски днес се пестеше.
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !

Bully_Blue
Контакти:

Re: Миньор - Левски (Официална тема)

Мнениеот Bully_Blue » 15 авг 2009 22:49

Минъор ми са най-противния отбор.Радвам се,че ги бихме,а пеуничани са най-големите селяни по-света и у нас. :lol:
Със синъо знаме в нашите ръце
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Потребителски аватар
vlmaster
Контакти:

Мнениеот vlmaster » 15 авг 2009 22:53

Наистина много жалко. Сам се проваля. Класата която има не струва и пет пари с такива изцепки. няма на кой отбор да го продадем само ако чуят за изцепките му и ще избягат. В дубъла след като излезне от панделата и тва е. жалко за Левски губи един класен играч :evil:

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 15 авг 2009 22:59

Дори и Батков да го измъкне, аз незнам дали трябва да му се дава шанс вече, а да го прехвърлят към дублиращия отбор, за да разбере, че Левски не е дискотека всеки да си прави каквото иска, а най-добрия български футболен отбор и не бива да му се опорочава името. Колкото и да е добър - не може да е с такова поведение.
Изображение

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 15 авг 2009 23:02

Нормално е да не играят чак кой знае колко нахъсано. Все пак си спечелихме мача без сериозни последици (имам предвид контузии) - надявам се на Живко да не е много сериозна и да се оправи преди 1вия ни мач.
Изображение

Johnny_Blaze

Мнениеот Johnny_Blaze » 15 авг 2009 23:06

Рабех се прибира посърнал, жена му го пита:
- Какво ти има?
Той:
- Зарязах пиенето.
Тя радостно:
- Еее браво на теб, но защо си посърнал?
Той кисело:
- Не помня къде го зарязах. . .

Върни се в “Архив”