ЦСКА-Черно море

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Morgause
Контакти:

Re: ЦСКА-Черно море

Мнениеот Morgause » 19 апр 2012 22:35

AVE_CEZAR написа:
mad forest написа:[

Вие ги спрете, а после гледайте какво ще им се случи последния кръг! :)

Знам АЗ, Делиорманът ще се тресе целия-си'й бало макята :mrgreen:

Ще се случи това, че ще се изсипят 15 000 армейци на малкия ви стадион и няма да има място за вас.
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА

Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:

ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!

ОРИГИНАЛЪТ!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 19 апр 2012 22:37

mad forest написа:Абсолютно вярно! Но остави ни поне да се надяваме! :) За мен няма значение кой ще е шампион (разбира се, че искам това да е Лудогорец, но и да не е какво от това), само да е по честен начин!

Аз продължавам да твърдя, че докато не мине мачът ни с варненци вие си оставате фаворит номер 1 за титлата. Ако успеем да победим Черно море вече може да говорим за титла на ЦСКА. Сините се канят много за дербито, просто защото друго не им остана. Почти съм убеден обаче, че и този път ще ги ударим. Не виждам просто с какво са по-добри от нас, точно пък те.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 19 апр 2012 22:39

Morgause написа:
AVE_CEZAR написа:
mad forest написа:[

Вие ги спрете, а после гледайте какво ще им се случи последния кръг! :)

Знам АЗ, Делиорманът ще се тресе целия-си'й бало макята :mrgreen:

Ще се случи това, че ще се изсипят 15 000 армейци на малкия ви стадион и няма да има място за вас.

Ти май сънуваш нещо! 15 000 в шампионатен мач не сте събирали не знам от кога, камо ли сега!
Вие ще сте 650 човека (справка Левски - и те много се канеха), най много до 1000 да ви отпуснат, така че се събуди и провери да не си мокър!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 19 апр 2012 22:39

2-0 ;) [offtopic]мад бутчер, кво прикритие те гони :roll: не виждаш ли, че е тревоопасен :lol:[/offtopic]
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 19 апр 2012 22:40

mistreated написа:
mad forest написа:Абсолютно вярно! Но остави ни поне да се надяваме! :) За мен няма значение кой ще е шампион (разбира се, че искам това да е Лудогорец, но и да не е какво от това), само да е по честен начин!

Аз продължавам да твърдя, че докато не мине мачът ни с варненци вие си оставате фаворит номер 1 за титлата. Ако успеем да победим Черно море вече може да говорим за титла на ЦСКА. Сините се канят много за дербито, просто защото друго не им остана. Почти съм убеден обаче, че и този път ще ги ударим. Не виждам просто с какво са по-добри от нас, точно пък те.

Че фаворити не сме се вижда от класирането! Но се вижда също, че като сме от задна позиция играем по-освободено!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

Потребителски аватар
Morgause
Контакти:

Мнениеот Morgause » 19 апр 2012 22:44

mad forest, 15 000 не сме събирали от... ЦСКА - Славия през 2009-та. След това обаче събрахме 35 000 с/у Фулъм, 4000 в Рим и 10 000 в Бургас, нали се сещаш? Едвали решаващ мач за шампионската титла няма да изсипе всички по-запалени привърженици на ЦСКА в Разград.
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА

Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:

ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!

ОРИГИНАЛЪТ!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 19 апр 2012 22:45

mad forest написа:Че фаворити не сме се вижда от класирането! Но се вижда също, че като сме от задна позиция играем по-освободено!

Е не знам от кое по-точно се вижда, че играете по-освободено. Изиграли сте един мач само след поредицата от загуби и хич не мисля, че играхте освободено. Говоря за двубоят с Левски, с Миньор няма какво да коментираме.
Ако играехте освободено срещу тях щяхте да им вкарате поне 3 гола на трагичната им защита. Да не говорим, че накрая с 10 човека ви набутаха в наказателното поле и едва се спасихте да не получите изравнителен гол. Имай предвид, че с наближаването на края на първенството при вас напрежението ще расте, ако ние не губим точки. Все пак вие нямате право на нито една грешка от тук нататък.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 19 апр 2012 23:26

mad forest написа:Че фаворити не сме се вижда от класирането! Но се вижда също, че като сме от задна позиция играем по-освободено!

Може би искаш да кажеш като ви играят със задна позиция(партер). ;)

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 20 апр 2012 00:47

Голям Звяр написа:ВЪН ГОВЕДАТА ОТ ФОРУМА НА ЦСКА!ВЪН И ОТ ФОРУМИТЕ НА ГОНГ! :)

Вън червените психопати от България

Потребителски аватар
b0b1
Контакти:

Мнениеот b0b1 » 20 апр 2012 01:09

mad forest написа:
mistreated написа:

Че фаворити не сме се вижда от класирането! Но се вижда също, че като сме от задна позиция играем по-освободено!

Освободено играели, със селските номерца като на мача с Миньор, дори и да вземете титлата, съм 100% сигурен, че няма да се класирате в нито един от 2-та турнира (СL , LE).

Върни се в “ЦСКА”