Шокиращ обрат! Градев загуби делото за Анисе

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Шокиращ обрат! Градев загуби делото за Анисе

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 19 апр 2012 19:32

pampi написа:...."...Единствената болест, от която българинът още не е боледувал е "луда крава..." - цитат по памет от изказване на неговия мениджър в Рединг. :lol:

Явно много обичаш да лижеш чужди задници, след като това изказване на чужденец за българин те кефи. :evil: А може би си чех, ако се съди по аватара ти?! :roll:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 19 апр 2012 19:37

pampi написа:Ми то и сега като шеф на БФС-то прибира 12 000 евра на месец(най-голямата сума прибирана от шеф на БФС) и пак му дреме на оная работа, че срина родния ни футбол до 5 урна. 8-)
"...Единствената болест, от която българинът още не е боледувал е "луда крава..." - цитат по памет от изказване на неговия мениджър в Рединг. :lol:

А ти си..?? Касиер в БФС или просто хард фен на Градев ?? Ако човека се е наакал ще го избършеш ли ??
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 19 апр 2012 19:42

ReZo написа:Публикувам тук, това което написах във Фейсбук страница на Георги Градев. Принуден съм да го постна тук, тъй като това грозно словоблудство, дело на "журналист" (неграмотен при това), е публикувано в сайта Gong.bg, не като тема във форума, под формата на мнение от потребител (където му е мястото), а като ....новина (неясно по какви морални и журналистически критерии) !

Много гнусна статия прочетох преди малко в Гонг срещу вас, Градев. Подписана от някой си Радослав Янкулов. Признавам си, от близо 20 години сигурно следя активно футбола и спорта в България, но това име го чувам за втори или трети път. Най-вероятно, защото пишейки или говерейки за спорт, не знам кое точно, е изпълнявал ролята на типичен спор(т)ен журналист - или някъде на хранилка, или посредник на това кой какво казал, или просто използван, за да наклепа някого (като в конкретния случай). Най-вероянто такъв човек никога не е заставал с името си зад някаква КАУЗА, че да бъде запомнен. Най-вероятно затова ми е непознат. А и защото просто в този си живот е роден да пълзи, няма как да бъде забелязан. А с такива опити за творчески бласък (като въпросната "статия", озаглавена "Градев отново нещо "ГРАДИ""),вероятно плод на случайна мозъчна полюция, най много от мишок да се трансформира в плъх ! Не знам доколко ще успееш в юридическите си битки срещу дон Перуци Михайлов, не забравяй,че в арбитражния спортен съд в Лозана не работят изънземни, а хора от плът и кръв, които са сложени там, за да са удобни на тези , които са ги сложили, в името на индустията,наречена СПОРТ, печелеща милиарди ! Но си мисля, че ако заведеш дело за обида и клевета срещу помойохвъргачката - лицето Янкулов, шансовите ти никак не са малки. Успех ! Имаш моята твърда подкрепа !

и друго...чудя с какъв акъл тази, търсеща уважение сериозна медия , като Gong.bg , публикува тези словесни еквилибристики на този очевиден натегач към силните на деня, от които се разбира единствено,че се познавал с Михайлов и затова Михайлов бил добър, с Танев били побелели, а Градев бил чалга ?!?!? Тотален нонсенс ! И сега не е ясно колко малки пишлемета с неукрепнала ценностна система, ще се вържат на това,четейки и ще си кажат "да бе, тоя Градев к'во иска ?!" ....Не са страшни неуките и некадърните, заели високи постове. По-страшна е армията от лапачи и лизачи зад тях, ето това е наистина жалкото....

Еееййй,тва Фейсбука верно промива мозъци. Имам чувството,че ако нямаше Фейсбук,нямаше да го има и Градев. Май сме си взели тапията чрез социалната мрежа!! ;)

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 19 апр 2012 19:43

pampi написа:Какво стана бе защитници на Киряков и на далаверата с нередовните договори?
Призна ли публично лицето Боби, че от другия сезон Анисе ще играе в ЦСКА?
Къде са санкциите срещу Анисе?
Нали уж спортните му права били в Черноморец?
Мале, какви са ми кратунки в БФС-то, колко още има да патят, тя сега се почва! 8-)

pampi, ти си Градев :o Разкрит си!

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 19 апр 2012 19:54

petkan написа:
pampi написа:Какво стана бе защитници на Киряков и на далаверата с нередовните договори?
Призна ли публично лицето Боби, че от другия сезон Анисе ще играе в ЦСКА?
Къде са санкциите срещу Анисе?
Нали уж спортните му права били в Черноморец?
Мале, какви са ми кратунки в БФС-то, колко още има да патят, тя сега се почва! 8-)

pampi, ти си Градев :o Разкрит си!

И аз имам няколко въпроса:
1. Къде ви е титлата от 2006 ?
2. Какви са ОСНОВАТЕЛНИТЕ причини на Анисе да си прекрати договора ??
3. Ако са неизплатени заплати,къде е съдебния иск,с който толкова ни плашиха ??
4. Ако Градев греши,ще се скрие ли завинаги ???
5. Ако ФИФА и гражданския съд отрежат Градев,ко прайм ???

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 19 апр 2012 21:11

Пампи може и да не е Градев, ама го гони по неадекватност.
Между другото да ви кажа:
Днес получих писмо от пощенски гълъб от Франция. Видели са Боби Михайлов, Синия октопод и Мишел Платини да закусват заедно :shock:
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
Хан Крум

Мнениеот Хан Крум » 19 апр 2012 21:42

Изображение

Както беше предварително ясно , Гредев не е губил дело , дело е нямало а съда е решил че няма да разглежда случая .
Перуката както обикновено излъга , "професионалистите" от Гонг също , селяндурите си показаха селянията .
БФС трябва да бъде съден в граждански съд . Всъщност трябва да бъде закрит . 8-)
Бате Борате,
кой е БАТЕ?
БАТЕ,БАТЕ!

Потребителски аватар
Олимпий_Тамперев
Контакти:

Мнениеот Олимпий_Тамперев » 19 апр 2012 22:07

[quote="Хан Крум"]Изображение

Чудя се как може да се сложи такова заглавие на темата.....
То прилича на поговорката - видяла жабата, че подковават вола и тя си вдигнала крака....
И тук се дискутира надълго-нашироко....
А истината е много проста - КАС отказва да се произнесе, понеже БФС не желае да признае юрисдикцята му в разрез с правилата на ФИФА !!!

И някой може ли да оспори следното: БФС призна, че договора му с Черноморец е разтрогнат според Кодекса на труда (тук Черноморец си е виновен...) и той е свободен агент!!!
ЦСКА сключва договор със свободен агент и той не получава картотека от БФС в разрез със всички правила. И сега спора отива в граждански съд само и единствено заради твърдоглавието на БФС. Анисе така или иначе ще играе в ЦСКА, само че всички камъни ще са в градината на БФС.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 19 апр 2012 22:12

Олимпий_Тамперев написа:
Хан Крум написа:Изображение

Чудя се как може да се сложи такова заглавие на темата.....
То прилича на поговорката - видяла жабата, че подковават вола и тя си вдигнала крака....
И тук се дискутира надълго-нашироко....
А истината е много проста - КАС отказва да се произнесе, понеже БФС не желае да признае юрисдикцята му в разрез с правилата на ФИФА !!!.....

:lol: Сигурен ли си, я пробвай от втори опит. :lol: Как си с английския, момче? :lol:
П.П. Май както е ставало и друг път (делото да Коща) великият юрист Градев или подава недопустима жалба, или не знае към кой съд (арбитраж) да се обърне. :mrgreen: А пеУнишките мутри - боклукчии плащат съдебните разноски и хонорарите на Градев (това не е България и тук няма лабаво).... :mrgreen:
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 19 апр 2012 22:19, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Олимпий_Тамперев
Контакти:

Мнениеот Олимпий_Тамперев » 19 апр 2012 22:17

Captain Stottlemeyer написа:
Олимпий_Тамперев написа:
Хан Крум написа:Изображение

:lol: Сигурен ли си, я пробвай от втори опит. :lol: Как си с английския, момче? :lol:
П.П. Май както е ставало и друг път (делото да Коща) великият юрист Градев или подава недопустима жалба, или не знае към кой съд (арбитраж) да се обърне. :mrgreen:

Само английска филология в СУ.... :cry:
и както се казва - както дявола чете евангелието.... :shock:

Защо БФС ги е толкова страх от решение на КАС по случая "Анисе", след като в БФС са убедени, че са прави? Защо нарушават Устава на ФИФА, за да откажат на КАС да гледа казуса, а се позовават на правилата на ФИФА, за да откажат картотека?

Върни се в “Черноморец”