Левски - Черноморец - 2:2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Re: Левски - Черноморец - 2:2

Мнениеот Bartolomej » 19 апр 2012 22:11

Bobby1177 написа:Аз за пореден път ще напиша, че от каквато и да е гледна точка, чисто стратегически, няма никакъв смисъл "Левски" да участва тази година в ЕКТ. С нов треньор и нови футболисти, без коефициент, да се събира рано и да нагнетява напрежение за най-много 4 мача преди групите - това граничи с абсурда! Думите ми напълно ще се потвърдят, ако и БаткOFF се раздели с контролния пакет акции през лятото...

Иначе за мача с Черноморец - в главата ми напират въпроси къде беше Гонзо и всичките там скаути, за да изтървем тия алжирци, които минават през Бургас? Хубаво, че Херо ги довежда, ама, не беше ли по-прилично с тия качества да са в клуб като "Левски"? Шаешу не могат да го спрат по няколко от наш'те, опадат като круши покрай него... каква Европа - всеки отбор с по 2-ма такива ни е отстранил?!

Не плюйте по Ицо Йовов - колкото и грешки да допуска, той си остава... жалко звучи, но.... той си остава единственият ни сегашен футболист, който може да подаде някакъв пас. Не забравяйте, че даже и Гарра-та, чиито качества наистина бяха над "А" група, вкарваше едва 1 от 3-4 положения, а не всяко! Ако Ицо Йовов е грешника, к'во да кажем за останалите?!

САМО ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!

Ами Вие си ги имате .. Дарко, Пинто , Диамунтен , Мюлдер, Рамос и т.н ..
Само ,че разликата е ,че ващи ги вземат с визитки,претенции и не се гледа дали футболиста ще се впише в играта на отбора .
Докато Херо взема играчи , които да се вписват в състава . Искате Шаешу .. вземете го , ма с кой ще играе има ли Боли , Асис или Венци Христов в Левски . Или просто дай да го вземем пък кот стане. Всеки един от тези самостоятелно няма да показва същата игра
И ЦСКА и Левски са на този принцип вземат се играчи просто , защото в друг Бг отбор са направили силни мачове и са изпъкнали . Кат ва слуша човек , то много лесно било земаш 11 играча , слагаш им един треньор и ги пускаш да играят ...
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 19 апр 2012 22:40

Bartolomej написа:Кат ва слуша човек , то много лесно било земаш 11 играча , слагаш им един треньор и ги пускаш да играят ...

Ами то е горе долу така, само че второто действие от изброените е най-важно. Иска се ТРЕНЬОР.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
gorg
Контакти:

Мнениеот gorg » 20 апр 2012 09:25

milen.hristov написа:

Рано или късно Сираков ще се върне в отбора. Тогава при новите успехи на клуба, какво ще говорим .

Само Левски

Ако Сираков се върне сега в отбора - ще се върне като месията, който коли и беси и никой не може да го барне за нищо! Съответно ще се случи същото като онова -16. Факт е, че през онзи сезон Сираков съвсем заряза отбора на самотек, защото се помисли за недосегаем. Само, че този път ще има и оправдания за липсата на резултати - ще има да говори как Гонзо и Батков разбили отбора!

Потребителски аватар
Bobby1177
Контакти:

Мнениеот Bobby1177 » 20 апр 2012 10:31

zlobul написа:Комисионата за мен въобще не е проблем, ако е заслужена. Но т става заслужена, освен по чисто търговски съображния, и ако влагаш мисъл и чувства в това, което правиш - т.е., в случая, да обичаш истински "Левски". нистина не е за вярване какво влиеяние има НС в клуба, докато е извън нго. Чудя се на какво се дължи - на пари ли, на някакви обещания ли...
Аз като обикновен страничен наблюдател хич не мога да се съглася да се връща пак на Герена! То по същата логика да обожавам и цял живот Тара, щото нали при него точни беше онази синята приказка, заедно със СС?!4
=================================================================================================================================================

Това няма как да е написано от фен на Левски . Какво влияние имал Наско над феновете и на какво се дължало ?......абе ти добре ли си изобщо ? Кажи ми един по заслужил футболист или ръководител в съвременната история на Левски (София) ....един едничък , защото аз не се сещам за такъв .

Сега, нали няма да си мерим... кой колко е фен на "Левски"?

Преди НС да се върне в клуба, аз лично го моля като най-обикновен провърженик да вземе във facebook да отговори на следните въпроси:
1. Със Лафчис за един джип Мицубиши ли се скарахте и трябваше ли да напускаш "Левски" тогава?
2. Защо се нагъзи на синята публика и ще се извиниш ли за това?
3. Защо Херо беше освободен след онези успехи с отбора?
4. Какъв е приблизително размерът на комисионите за теб от всички трансфери, осъществени в клуба, докато беше ръководител в него?
5. Какво стана с Пелето и с Бабангида 2007 г., преди началото на сезона?
6. Как така се случи, че си на сафари по време на безславните мачове с Тампере?
7. Как и защо се стигна до -16 точки от първия преди да си отидете със СС?

...Аз се сещам за тези въпроси, със сигурност могат да се добавят и още!

Поздрави и САМО ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 20 апр 2012 11:22

И аз не искам Наско, но имам чувството, че Тонев работи за връщането му. Само не знам дали е нарочно или без да иска. И що се отнася до Наско... предпочитам честен глупак като Гонзо, отколкото нечестен умник, който много добре знае какво е нужно за клуба, но предпочита да прави това, което е нужно за него.
Има някакви левскари, 'дето искат да имаме син Ст. Младенов... Не го разбирам. Аз, ако имаше такъв щях много да се червя. Още повече, че отборите, които води (независимо дали се казват ЦСКА или български футболен национален отбор) изведнъж изпадат в дупка. Неминуемо.
Уважавах Костов до репликата с пръскането на мозъка. Това да излезеш по-глупав от Кокала е нещо забележително.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 20 апр 2012 23:44

Bobby1177 написа:
zlobul написа:Комисионата за мен въобще не е проблем, ако е заслужена. Но т става заслужена, освен по чисто търговски съображния, и ако влагаш мисъл и чувства в това, което правиш - т.е., в случая, да обичаш истински "Левски". нистина не е за вярване какво влиеяние има НС в клуба, докато е извън нго. Чудя се на какво се дължи - на пари ли, на някакви обещания ли...
Аз като обикновен страничен наблюдател хич не мога да се съглася да се връща пак на Герена! То по същата логика да обожавам и цял живот Тара, щото нали при него точни беше онази синята приказка, заедно със СС?!4
=================================================================================================================================================

Това няма как да е написано от фен на Левски . Какво влияние имал Наско над феновете и на какво се дължало ?......абе ти добре ли си изобщо ? Кажи ми един по заслужил футболист или ръководител в съвременната история на Левски (София) ....един едничък , защото аз не се сещам за такъв .

Преди НС да се върне в клуба, аз лично го моля като най-обикновен провърженик да вземе във facebook да отговори на следните въпроси:
1. Със Лафчис за един джип Мицубиши ли се скарахте и трябваше ли да напускаш "Левски" тогава?
4. Какъв е приблизително размерът на комисионите за теб от всички трансфери, осъществени в клуба, докато беше ръководител в него?

Отговаря вече на всички без 3 и 5. Kато 1,2,6 и 7 му бяха зададени лично от мен.

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 21 апр 2012 00:04

milen.hristov написа:
Bobby1177 написа:

Отговаря вече на всички без 3 и 5. Kато 1,2,6 и 7 му бяха зададени лично от мен.

Можеш ли да ги копнеш отговорите тука, че и на мене ми е много интересно. Иначе е най-големия, кой каквото ще да говори.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 21 апр 2012 00:54

tiamat написа:
milen.hristov написа:
Bobby1177 написа:

Можеш ли да ги копнеш отговорите тука, че и на мене ми е много интересно. Иначе е най-големия, кой каквото ще да говори.

мога да ти пусна линк към отговорите, но ще си ги търсиш сам, въпросите са много

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 21 апр 2012 01:06

Ами дай. Освен ако не ти се преразказва :).

Потребителски аватар
S1914
Контакти:

Мнениеот S1914 » 21 апр 2012 12:16

1. Крайно време е Тонев да направи първи успешен ход и да привлече Шаешу. Писна ми да идват измислени ритнитопковци, при положение, че доказан играч като него може да се вземе за 200 хил.

2. Всичко, което досега обяви Тонев се опроверга. Остава единствено обещанието за стадиона и базата. Ако там наистина се инвестира от лятото, то тогава Тонев ще се реабилитира и заслужава огромни похвали. В противен случай да подава оставка и да даде път на СС.

3. Томислав Русев и Стефан да не пренебрегват най-съществения въпрос за бъдещето на отбора и да питат Тонев ще се прави ли нов стадион и база или това е поредната лъжа на новите левскари. Инвестицията в базата е предпоставка за дългосрочни успехи. Гръмката селекция и бързите пирови успехи са пари на вятъра при положение, че стадиона е пред срутване, а децата няма къде да тренират.

Върни се в “Архив”