patron написа:Може и да са най-скъпият отбор, ОК!
Я ми кажете колко са им дълговете и как играят в евротурнирите, като УЕФА отнема лицензи наред, според БФС?
Дълговете не са на клуба , а на собствениците . Поне питайте ....
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Я ми кажете колко са им дълговете и как играят в евротурнирите, като УЕФА отнема лицензи наред, според БФС?
DmG написа:liverpool96 написа:DerrickRose написа:11. Tottenham Hotspurs -$564m (£351m)
Вие пък къде се нареждате. Преди години никакви ги нямаше (не че сега ви има) нито в ПШ, нито в ШЛ, ама сега направиха два силни сезона и големите работи станаха.
Вие кои бяхте?
DmG написа:patron написа:Може и да са най-скъпият отбор, ОК!
Дълговете не са на клуба , а на собствениците . Поне питайте ....
manutd legeng написа:Вие пък къде се нареждате. Преди години никакви ги нямаше (не че сега ви има) нито в ПШ, нито в ШЛ, ама сега направиха два силни сезона и големите работи станаха.
liverpool96 написа:manutd legeng написа:Вие пък къде се нареждате. Преди години никакви ги нямаше (не че сега ви има) нито в ПШ, нито в ШЛ, ама сега направиха два силни сезона и големите работи станаха.
Вие кои бяхте?
messi7 написа:Oстави ги онея гмурците от Юнайтед. Кои сме били,хахаха?!![]()
Колко е куул да се гавриш с Ливърпул през 2012. А да се върнем през 1969-94г когато е било обратното - бъзикали се с фенчитата на дяволчетата като за световно. Но яко е да си фен на манчестърските грандове, те СА СИЛНИТЕ МЪЖЕ ПО ДИЕМА. Другите на боклука...
А Тотнъм няма смисъл да ги коментирам - ако ще и за 200 млн да си продадат играчите, пак ще са кръгла нула. Отбори като Астън Вила, Евертън винаги ще бъдат по-уважавани от Хотспърс. СЪДБА!
OldTrafford написа:messi7 написа:Oстави ги онея гмурците от Юнайтед. Кои сме били,хахаха?!![]()
Колко е куул да се гавриш с Ливърпул през 2012. А да се върнем през 1969-94г когато е било обратното - бъзикали се с фенчитата на дяволчетата като за световно. Но яко е да си фен на манчестърските грандове, те СА СИЛНИТЕ МЪЖЕ ПО ДИЕМА. Другите на боклука...
А Тотнъм няма смисъл да ги коментирам - ако ще и за 200 млн да си продадат играчите, пак ще са кръгла нула. Отбори като Астън Вила, Евертън винаги ще бъдат по-уважавани от Хотспърс. СЪДБА!
Готино ли е да не си спомняш последната титла на любимия ти отбор?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта