danko_sot"[quote="danko_sot написа:velez написа:Господин авторе след като говориш за морал я ми кажи нормално ли е футболистите ти да са масово допингирани и на финала да получат 3 месеца наказание ? Защо тогава не тръгна да се бориш като Дон Кихот, а ? И няма нужда да ми отговаряш то е ясно - когато ви подпират си траете, а когато ви резнат ревете като магарета...и още нещо би ли ми посочил един отбор който да е имал финансови взаимоотношения с вас и да не е изревал, че сте го измамили или сте му забавили парите...в нормална държава щяхте да сте по В групите....
Казвам ти го директно. Нормалното наказание беше 6 месеца, има подобни случаи в европа със същия медикамент, мисля че беше Коло Туре и наказанието е 6 месеца. Ама вие пак извъртате нещата. Така спор трудно се води, аз искам дискусията да се води на друга плоскост, но вие явно сте прекалено плиткоумни за да го разберете.
Запомнете едно: Първо трябва да погледнем към цялото, преди да помислим за частното!
Добре, според теб какво трябваше да направи Михайлов в случая, кажи си мнението, за да разберем каква точно е насоката на темата, по която трябва да коментираме?[/quote]
Да излезе и да каже но на висок глас: Така повече не може да продължава! Ще се съберем и ще направим промени в наредбите на БФС! Ще потърсят всички възможни вратички и правови основания, ако могат и сега да накажат колкото се може повече Миньор! Ма той е заспал гъз, знае само да играе кючеци на Преслава![/quote]
Той каза, че в случая няма какво да направи, защото дори и да е неморално в случая няма нищо незаконно и против наредбите на БФС.