Калиакра - Левски | 23.04.2012 | 20:00
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Калиакра - Левски | 23.04.2012 | 20:00
То така се очартава. Освен ако лошия Боби Михайлов пак не ги спаси.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
realist написа:Бекъма на 19 Апр 2012 09:59
И аз съм оптимист след показаното с Черноморец.С Ясен ще има още луди мачове.Обаче нещо започна да ми намирисва,сигурно розовите започнаха да пълнят гащите.
Направо не е за вярване! Нямате победа от 5 мача, Черноморец ви надиграва насред Герена, ама пак се дървите. Напълнили сме били гащите. Ние ако от вас се плашим...особено Стойчо, дето ви лекува, където ви хване. И нещо в допълнение - не знам защо си мислите, че това дерби ни решава титлата. Ако си бием Черно Море и Литекс на Армията, сме шампиони.
пичага, Тройчо има 7 мача срещу Левски, в които е записал 2 победи, 3 равни и 2 загуби...и още нещо- Тройчо няма ПРОЛЕТНА победа срещу нас

Друзя, в случай, че сте се напушили като шугави магарета у чужд кукуруз, когато ви се разведрят малко главиците:AVE_CEZAR написа:Бекъма написа:И аз съм оптимист след показаното с Черноморец.С Ясен ще има още луди мачове.Обаче нещо започна да ми намирисва,сигурно розовите започнаха да пълнят гащите.
ами усещат че ЛЕВСКИ взе да се "поразмърдва" точно преди дербито, и че Домусчиев май сериозно си е наумил да гони титлата, и се поизнервят...ако и тоя път се одрискат, вече незнам- сигурно Тройчо и ГА ще направят някой самоубийствен атентат
1) погледнете класирането, точковата и головата разлика
2) на 28-ми изперете знамената и им ударете една ютия
3) преговорете хореографията
4) стегнете редиците (да не виждам по трибуните гледки като с Локо Сф и Черноморец)
5) ...и на 29-ти посрещнете подобаващо (с аплодисменти) 32-кратния шампион на България
6) след мача задължително се напушете отново, за да може болката от горчивия спомен да отмине по-бързо
-
RED_FOX написа:Друзя, в случай, че сте се напушили като шугави магарета у чужд кукуруз, когато ви се разведрят малко главиците:
4) стегнете редиците (да не виждам по трибуните гледки като с Локо Сф и Черноморец)
5) ...и на 29-ти посрещнете подобаващо (с аплодисменти) 32-кратния шампион на България
6) след мача задължително се напушете отново, за да може болката от горчивия спомен да отмине по-бързо
Беж спешно при психиатър.

RED_FOX написа:Друзя, в случай, че сте се напушили като шугави магарета у чужд кукуруз, когато ви се разведрят малко главиците:AVE_CEZAR написа:Бекъма написа:И аз съм оптимист след показаното с Черноморец.С Ясен ще има още луди мачове.Обаче нещо започна да ми намирисва,сигурно розовите започнаха да пълнят гащите.
ами усещат че ЛЕВСКИ взе да се "поразмърдва" точно преди дербито, и че Домусчиев май сериозно си е наумил да гони титлата, и се поизнервят...ако и тоя път се одрискат, вече незнам- сигурно Тройчо и ГА ще направят някой самоубийствен атентат
Друже, на 24-ти май, можеш да посрещнеш 4-тата поредна калъфка .Титла нема да видите повече НИКОГИШ, ЗАПОМНИ ГО!

Жалко, че не съм модератор...
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
колеги, с чаша малцово уиски, и "Кохиба" в ръка ви казвам: ЛЕВСКАРИТЕ сме висша раса! Всички сме високи над два метра, снежнобели арийци, исполини по рождение, с колосални мускули без да тренираме, с много пари почти без да работим, супер интелигентни без да учим, ебем дори когато не ни се занимава, ЧЕЛСИ печели винаги, ЛЕВСКИ шампиони винаги, Лудогорец бие , храчи, плюе, беси, ИТАЛИЯ световен шампион,
ние винаги печелим от спортни залози 

onegavon написа:Не е лесно да си левскар в днешно време.Трябват доста пари за лекарства.
0-3 е мача

[offtopic]ако визираш горното мнение, по-скоро е от голямата саксия с тревица, която го кара зениците да му се отварят като на котка и да вижда как цезар{кучето му} рови в боклука с едната лапа, докато чука гърбавата котка по принуда с кокал в уста

НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Отиваме и бием с класическото 0:1 ,после хапваме миди и се прибираме да се готвим за дербито!

"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.

http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
-
AVE_CEZAR написа:колеги, с чаша малцово уиски, и "Кохиба" в ръка ви казвам: ЛЕВСКАРИТЕ сме висша раса! Всички сме високи над два метра, снежнобели арийци, исполини по рождение, с колосални мускули без да тренираме, с много пари почти без да работим, супер интелигентни без да учим, ебем дори когато не ни се занимава, ЧЕЛСИ печели винаги, ЛЕВСКИ шампиони винаги, Лудогорец бие , храчи, плюе, беси, ИТАЛИЯ световен шампион,![]()
ние винаги печелим от спортни залози
Хахаха ...

Може и да не е всичко вярно, но мисля, че всеки левскар ще те разбере, какво си искал да кажеш ... Какво имаш на предвид.

Най-вече си прав за нивото ни ... То е доста високо за българската действителност.
Доказвали ( и го доказваме ... И ще го доказваме за в бъдеще ) сме го и по-време на кризи, и по-време на възходи.
Ние не мразим, ние си обичаме отбора.
Няма и как да е иначе, щото нас другите не ни интересуват ... Те просто са създадени за забавление на Левски.

П.п.
Пропуснал си Лацио ...