Левски - Черноморец - 2:2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Re: Левски - Черноморец - 2:2

Мнениеот olfix » 19 апр 2012 15:25

Деко е един от мноооогото футболисти минали в Левски без да оставят ама абсолютно никаква следа,но изгряли на други места,така че този пример е доста не на място.

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 19 апр 2012 15:36

olfix написа:Деко е един от мноооогото футболисти минали в Левски без да оставят ама абсолютно никаква следа,но изгряли на други места,така че този пример е доста не на място.

Не си разбрал примера ми значи . Не съжалявам за Деко , нито за Бензукан или който и да е , просто исках да кажа ,че в сравнение със сегашните футболисти Миро Иванов изглежда като Марадона . Представи си в ква форма сме и кой ни доведе дотук . Дай ми един играч на Левски , който в момента е по добър от шуменския Деко . Рамос или Калво , който играе 30 минути и се контузва ? ...Кой ?
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

1878
Контакти:

Re: Левски - Черноморец | 18.04.2012 .. 19:00

Мнениеот 1878 » 19 апр 2012 16:24

Bobby1177 написа:Аз за пореден път ще напиша, че от каквато и да е гледна точка, чисто стратегически, няма никакъв смисъл "Левски" да участва тази година в ЕКТ. С нов треньор и нови футболисти, без коефициент, да се събира рано и да нагнетява напрежение за най-много 4 мача преди групите - това граничи с абсурда! Думите ми напълно ще се потвърдят, ако и БаткOFF се раздели с контролния пакет акции през лятото...

Иначе за мача с Черноморец - в главата ми напират въпроси къде беше Гонзо и всичките там скаути, за да изтървем тия алжирци, които минават през Бургас? Хубаво, че Херо ги довежда, ама, не беше ли по-прилично с тия качества да са в клуб като "Левски"? Шаешу не могат да го спрат по няколко от наш'те, опадат като круши покрай него... каква Европа - всеки отбор с по 2-ма такива ни е отстранил?!

Не плюйте по Ицо Йовов - колкото и грешки да допуска, той си остава... жалко звучи, но.... той си остава единственият ни сегашен футболист, който може да подаде някакъв пас. Не забравяйте, че даже и Гарра-та, чиито качества наистина бяха над "А" група, вкарваше едва 1 от 3-4 положения, а не всяко! Ако Ицо Йовов е грешника, к'во да кажем за останалите?!

САМО ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!

Абсолютно подкрепям мнението ти .

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 19 апр 2012 17:06

Нека да си кажем честно. Въпреки че съм болен фен на Левски за мен Черноморец към този момент заслужават повече от нас да играят в ЕКТ.
Иначе вчерашния мач на мен ми хареса- стана здрав мач , дай Боже да гледаме повече такива . надявам се през лятото да бъдат привлечени класни футболисти и не маловажно и по-високи и здрави физически и с един добър треньор може да постигнем нещо. Защото с тези ниски футболисти в Европа нищо не става. А и с тази защита дето я имаме за никаква Европа дума не може да става. След като футболисти като Боли и Шаешу( и двамата много ми харесаха) ни направиха криви, какво остава за титулярите на отборите от първа дивизия на Франция ,след като освободени футболисти от 2-ра дивизия ни правят криви.

Потребителски аватар
Bobby1177
Контакти:

Мнениеот Bobby1177 » 19 апр 2012 17:39

zlobul написа:
gorg написа:
Bobby1177 написа:В момента, в който отборът поаказа един от най-добрите си мачове напоследък, макар и завършил с равенство, ми се вижда малко карйно да плачем отново за СС. Моето лично мнение е, че решението за Илиан Илиев е чудесно управленско решение, нормално и адекватно за всички.

НС не знам как ще респектира когото и да е било между "2 залагания на мачове и поредната партия покер" или между 2 ловувания, било то в страната или на сафари. А пък за Мъри въобще не ми е мъчно след онези -16 точки, Тампере и излагациите в Ловеч с БАТЕ, в София с Монтенегро, и в Кипър с македонците.

Някой казват - НС няма да се усмири, докато е вън от "Левски". Ако това е вярно, значи за него не клубът е важен, а само и единствено неговото собствено его, респ. - близостта до комисионите от трансфери. Наистина недоумявам кой може да го иска обратно в "Левски"?!

Последно - за ЕКТ - няма никаква стратегическа логика "Левски " да участва тази година в ЕКТ за 4 мача. Така ил ииначе, никой не е тръгнал да пилее пари ей-така. Селекцията ще бъде с местни момчета и юноши. Ако класирането и играта преди зимата са обещаващи, нека тогава да се прави допълнителна селекция вече за опит за влизане в ШЛ (или поне ЛЕ). Според мен това е много по-адекватно и нормално от каквото и да е връщане на... СС...

САМО ЛЕВСКИ!

Абсолютно съм съгласен с теб! Специално за Сираков - вече на всички стана ясно, че е левскар само като е в отбора, когато е извън него е антилевскар! На мен лично няма да ми е приятно да се върне отново в отбора! Колкото до Мъри - бях писал и в други теми - мнението ми е, че без Наско е посредствен треньор!

Само да напомня , че Тройчо по време на предните си престои на панчарево ги набута ,толкова много , че няма накъде повече . Вкара им отбора в криза още с онези глоби за Лима и Соуса , за капак ги и осъди .Сслед тва пак се върна и ги напълни с разни знайни и незнайни африканчета дето спаха по бежански общежития , след тва пак нещо стана и пак ги осъди , за капак дойде и трети път след който очаквам пак да стигнат до съда .
Я си представете сега за какво иде реч и не е ли напълно нормално тренера и спортния директор да взземат някаква комисионна при положение , че та са изцяло виновниците за израстването на даден футболист . Пример : селектират един Жоазиньо , плащат за него 200 000 евро , а после тара го родава за 1,1м .
Айде сега някой да ми каже НЕ Е ЛИ НАЙ-НОРМАЛНОТО , ДА СЕ ДАДЕ НЯКАКВА КОМИСИОННА НА ХОРАТА , КОИТО СА ГО СЪЗДАЛИ КАТО ФУТБОЛИСТ ?

Комисионата за мен въобще не е проблем, ако е заслужена. Но т става заслужена, освен по чисто търговски съображния, и ако влагаш мисъл и чувства в това, което правиш - т.е., в случая, да обичаш истински "Левски". нистина не е за вярване какво влиеяние има НС в клуба, докато е извън нго. Чудя се на какво се дължи - на пари ли, на някакви обещания ли...
Аз като обикновен страничен наблюдател хич не мога да се съглася да се връща пак на Герена! То по същата логика да обожавам и цял живот Тара, щото нали при него точни беше онази синята приказка, заедно със СС?!

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 19 апр 2012 18:41

Комисионата за мен въобще не е проблем, ако е заслужена. Но т става заслужена, освен по чисто търговски съображния, и ако влагаш мисъл и чувства в това, което правиш - т.е., в случая, да обичаш истински "Левски". нистина не е за вярване какво влиеяние има НС в клуба, докато е извън нго. Чудя се на какво се дължи - на пари ли, на някакви обещания ли...
Аз като обикновен страничен наблюдател хич не мога да се съглася да се връща пак на Герена! То по същата логика да обожавам и цял живот Тара, щото нали при него точни беше онази синята приказка, заедно със СС?!4
=================================================================================================================================================

Това няма как да е написано от фен на Левски . Какво влияние имал Наско над феновете и на какво се дължало ?......абе ти добре ли си изобщо ? Кажи ми един по заслужил футболист или ръководител в съвременната история на Левски (София) ....един едничък , защото аз не се сещам за такъв .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 19 апр 2012 20:25

Хубав или лош, Наско Сираков трябва да се връща по - бързо в тима. И то не защото няма други, които могат да го заместят, а защото "другите", които го правят или могат да го направят, се крият като мишки.
Станимир Стоилов обаче не бива да бъде отново треньор на тима. Този човек не знае какво е да си треньор на такъв голям клуб. Навремето успя, защото най - вече имаше голям късмет. Това е истината. Ами ако не бяха съдийските решения в определени мачове в наша полза, при това в ключови моменти, как щяхме да стигаме толкова напред?
Стоилов просто беше късметлия и времето го доказа. Затова неговото повторно присъствие в тима е излишно.
За "Левски" е добре да не се класира в Европа. Хем да имат време да направят един път стабилна лятна подготовка, хем има достатъчно проблеми за решаване. Времето ще е от значение в момента за "сините". И на най - болните запалянковци на тима трябва да им е ясно, че това лято отсъствието от евротурнирите е задължително.
Случвало се е неведнъж на тима. Вярно, за първи път от цели двадесет и две години, но ако ще става нещо положително, трябва да се случи. Фактът, че Тодор Батков смята да остава в тима, трябва да накара определени хора, които се пишат като нови инвеститори, да му "бият шута".
Материалът в "Левски" не е толкова лош, така че трябва да се действа разумно. Голяма част от играчите трябва да си заминат, но има други, които или не са били гледани достатъчно, или непрекъснато са преследвани от кърък.
Бъдещето ще покаже какво ще става.
Единственото жалко от днес е, че ЦСКА победи, но предстои дерби, в което момчетата трябва да ги накажат. Имам вътрешна увереност, че този път победата в дербито ще е наша.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Re: Левски - Черноморец | 18.04.2012 .. 19:00

Мнениеот tevez » 19 апр 2012 20:53

PFC Litex написа:Перфектно, остава ние утре да си свършим работата.

Не си прави сметки без кръчмаря :)

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 19 апр 2012 21:43

gorg написа:
Bobby1177 написа:В момента, в който отборът поаказа един от най-добрите си мачове напоследък, макар и завършил с равенство, ми се вижда малко карйно да плачем отново за СС. Моето лично мнение е, че решението за Илиан Илиев е чудесно управленско решение, нормално и адекватно за всички.

НС не знам как ще респектира когото и да е било между "2 залагания на мачове и поредната партия покер" или между 2 ловувания, било то в страната или на сафари. А пък за Мъри въобще не ми е мъчно след онези -16 точки, Тампере и излагациите в Ловеч с БАТЕ, в София с Монтенегро, и в Кипър с македонците.

Някой казват - НС няма да се усмири, докато е вън от "Левски". Ако това е вярно, значи за него не клубът е важен, а само и единствено неговото собствено его, респ. - близостта до комисионите от трансфери. Наистина недоумявам кой може да го иска обратно в "Левски"?!

Последно - за ЕКТ - няма никаква стратегическа логика "Левски " да участва тази година в ЕКТ за 4 мача. Така ил ииначе, никой не е тръгнал да пилее пари ей-така. Селекцията ще бъде с местни момчета и юноши. Ако класирането и играта преди зимата са обещаващи, нека тогава да се прави допълнителна селекция вече за опит за влизане в ШЛ (или поне ЛЕ). Според мен това е много по-адекватно и нормално от каквото и да е връщане на... СС...

САМО ЛЕВСКИ!

Абсолютно съм съгласен с теб! Специално за Сираков - вече на всички стана ясно, че е левскар само като е в отбора, когато е извън него е антилевскар! На мен лично няма да ми е приятно да се върне отново в отбора! Колкото до Мъри - бях писал и в други теми - мнението ми е, че без Наско е посредствен треньор!

Мнението ми за Наско го знаете, няма да се опитвам да ви убеждавам в него.
Рано или късно Сираков ще се върне в отбора. Тогава при новите успехи на клуба, какво ще говорим .
Нормално е когато стане дума за това кой да поеме Левски първото за което да се сеща редовият левскар е Сираков, еми в последните 28 години всички успехи са свързани с него, независимо като играч или като ръководител.
Малко са футболистите на Левски с неговите успехи, ръководител с неговите успехи няма- тук поне за сега е недостижим.
Само Левски

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 19 апр 2012 22:04

Бай-Ганьо или просто облагородено копие на Митьо -Селския.
Иво Тонев - поредната номенклатура или просто клоун който незнайно по какви причини гастролира на "герена" .
Аман от смешници в тази държава .

Върни се в “Архив”