Нови екипи в ЦСКА!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Фен артикули на ЦСКА
Фланелките Каппа бяха много добри, като дизаин, но 150 лева е доста за България. Видях ги на живо в Стара Загора във фирмения магазин на Каппа. Направи ми впечатление, че нямаше надпис Глобул, което е странно. Питам, това прави ли ги не оригинални? Останалите артикули на фирмата не бяха добри, дори мога да кажа грозни, освет един пуловер, но с цена 165 лева. В медийте пишеше, че новите екипе ще са Макрон, но не знам нищо за подобна марка. Ако свалят цените с 50-60% ще си взема черна или червена фланелка. Направих така предишните пъти и сега си имам черна с Виваком и червена с Глобул.
- Бижутера
- Контакти:
ЦСКА с "Legea" от следващия сезон
[center]
ЦСКА отново ще сменя екипировката си през лятото, съобщава "24 часа". Според отлично информиран източник от клуба вече има подписан договор с италианската компания "Legea", която ще облича отбора за следващите три сезона. Заради това преди няколко дни бе пусната и разпродажба в магазина на клуба на сегашната екипировка "Kappa", която бе използвана само за един сезон.
Договорът бил изключително изгоден за “червените”. Доста тимове от серия “А” играят точно с такава екипировка. Със същата са и националните отбори на Черна гора и КНДР, като черногорците ни биха в квалификациите за европейското.[/center]

ЦСКА отново ще сменя екипировката си през лятото, съобщава "24 часа". Според отлично информиран източник от клуба вече има подписан договор с италианската компания "Legea", която ще облича отбора за следващите три сезона. Заради това преди няколко дни бе пусната и разпродажба в магазина на клуба на сегашната екипировка "Kappa", която бе използвана само за един сезон.
Договорът бил изключително изгоден за “червените”. Доста тимове от серия “А” играят точно с такава екипировка. Със същата са и националните отбори на Черна гора и КНДР, като черногорците ни биха в квалификациите за европейското.[/center]
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
Re: ЦСКА с "Legea" от следващия сезон
Не са голямо име,но щом сделката е изгодна...
Няма значение с какви екипи играят, важното е да побеждават!
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха 
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!!

Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!!

- damageplan
- Контакти:
Какво значи голямо име - Левски като играят две години с най- голямото име -NIKE-какво постигнаха -едно голямо нищо .За отбори от нашата черга най-добре е да се подписват изгодни договори с по-неизвестни фирми .Лично аз съм доволен от ULSPORT .
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
смешна работа е тази ЛЕГЕЯ ама кво да се прави
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
mi idelna e za БГ отбор горе доло качествена и най вече ефтина
ние сме царе на исхвърлането искахме качество а 0,02 % от нас феновете на ЦСКА сме взели нещо на КАППА така че поне с тая марка 50 % ще ходим с тениски на ЦСКА а не сега на трибуните има фанелки още с надпис синтофаром

в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.
magichko написа:Няма да е Легеа
Сега им разгледах каталога ... не съм очарован

http://www.legea.it/site/catalog/2012/index.htm
Преди няколко дни писаха че ще играем с Joma сега пък Legea!? На ЦСКА прилягат само 2 марки Adidas и Puma