Мнениеот toffees » 19 апр 2012 14:57
Първо да уточня нещо, безкрайно много уважавам Стенли , много ми стана тъжно като разбрах ,че е болен и от цялото си сърце му пожелавам да оздравее и още дълго да ни радва НО не е ли прекалено вече , не е ли малко в повече всичкият този шум около него, Стенли има шанса да е ИЗВЕСТЕН и БОГАТ той може да си позволи лечение в най добрите клиники и при най добрите лекари защото има пари, пари който други обикновенни дечица, и хора нямат и никога може би няма да имат , те също се нуждаят от лечение в най добрите клиники и при най добрите лекари , защото дали си от село Сусорлево или си супер звезда няма значение на всеки животът му е безценен , с тая разлика ,че тези който имат пари почти винаги се излекуват, а другите хиляди незнайни даца и хора, не могат защото нямат пари, или чакат с години за да съберат необходимите пари за лечението си, както например Рачо, бог да го прости просто нямаше средствата за да започне веднага лечението си в чужбина, не е ли гадно не е ли тъпо? вече е късно няма го.
Та мисълта ми е защо забога не се правят такива мащабни кампаний по често за обикновенният човечец от "Сусорлево" за обикновенните дечица на бедни родители , който имат нужда от пари за да се излекува дедето им.Вярно има Българската коледа ,и още няколко подобни кампании но са недостатъчни, нама пари за всички , което е жалко. С една дума животът е несправедлив и много се дразня как някой си прави реклама на гърба на Стенли.
Онзи ден щерка ми която е на 12г искаше да пусне SMS за България търси талант , което не е лошо но и казах ОК няма проблем но не е ли по добре този SMS - тези пари да пуснеш за някой нуждаещ се,за някое детенце, така и стана.
П.П. Има много начини за събиране на средства , например 10% от парите от продадените билети на ЦСКА да отиват във фонд
Кураж Стенли ние сме с теб.