Поредната мерзост на Борислав Михайлов
от Georgi Gradev на 19 април 2012 г. в 14:39 ·
http://gong.bg/view_article.php?article_id=265651
"Решението на Арбитражния съд в Лозана е, че Анисе няма право да играе за ЦСКА през този сезон", обяви Михайлов.
Както всеки сам може да види по-долу, решението на КАС е, че няма юрисдикция да разгледа молбата за картотекиране на Анисе (защото БФС, в нарушение на Устава на ФИФА - чл. 10, чл. 13 и чл. 64, отказа да признае компетенцията на КАС за пореден път). Повече от очевидно е, че на Борислав Михайлов не му е ясно за какво става дума.
Защо БФС ги е толкова страх от решение на КАС по случая "Анисе", след като в БФС са убедени, че са прави? Защо нарушават Устава на ФИФА, за да откажат на КАС да гледа казуса, а се позовават на правилата на ФИФА, за да откажат картотека? Докога ще я караме така, Боби?
Още утре ще изпратя копие от преписката пред КАС до ФИФА с искане БФС да бъде временно изваден от ФИФА, поне докато не си оправи устава и не признае КАС, както повелява Устава на ФИФА! След казуса "Сион" ФИФА е изключително чувствителна на тема клубовете да не се обръщат към граждански съд по чисто спортни въпроси, а БФС точно това се опитва да накара ЦСКА да направи.
Накрая, искам да попитам лицето Борислав Михайлов защо на 27.02.2012 г. е заплашил Димитър Борисов със санкции и отнемане на лиценза на ЦСКА, ако ЦСКА се опита да картотекира Анисе в БФС на 28.02.2012 г. (както смятахме да направим)? И защо Михайлов е препоръчал на Борисов безумната схема с минаване през чуждестранна федерация? За кого работи лицето Михайлов и колко му плащат за това?
Шокиращ обрат! Градев загуби делото за Анисе
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Шокиращ обрат! Градев загуби делото за Анисе
velez написа:joro65 написа:Гърнето едва ли е бил там,но Перукан явно е бил и е лесно доказуемо.....за това и се изрепчи на журналиста,който го попита и не даде точен отговор!
И какво от това като е бил там? Дай да не ходи никъде щото пишман адвоката Градев не дава![]()
Хайде по сериозно малко, въпреки че говорим за несериозен мушмурок и тра-ла-ла като Градев.....
Разбира се нормално е да отиде на почивка там,но това да се случи 2 месеца преди контрола на националния,която беше разследвана за уредена и резултата и беше анулиран,а пък най случайно в затвора се оказа човек от същата държава.Не знам защо го защитавате толкова тоя перукан.Наистина помага на отбора ви,но не се иска само помощ от БФС....трябва и поне нещо приличащо на отбор да направите
joro65 написа:Georgi Gradev
преди 20 часа
Приятели, за съжаление БФС отказа да приеме юрисдикцията на КАС (което е задължение на БФС по Устава на ФИФА) и КАС днес отказа да разгледа молбата ни за картотекиране на Анисе. Съгласно Уставите на БФС и на ФИФА бяхме длъжни да изчерпаме първо спортните варианти.
Следващата ни стъпка ще бъде да се обърнем към гражданския съд, както и към ФИФА с жалба срещу БФС за това, че не признава юрисдикцията на КАС и ни подтиква да отнесем чисто спортен спор към граждански съд...
Всичко това само засилва желанието ни да изхвърлим престъпниците от БФС! Ще ги гоним до дупка!
Айде стискаме палци!!! Там вече ще му признаят образованието и най-накрая ще има друго развитие, което цялата червена футБОЛНА общественост чака с нетърпение.

[offtopic]
[/offtopic]- batmanlevski
- Контакти:
този палячо Градев не може да спечели дело дори за защита на собственото си име !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
Похвални усилия да се "направи тема" за нещо, коети си беше с предизвестен край! И иронията дори вече не действа, поради изтичане срока й на годност! Едва ли и най-заклетите фенове на ЦСКА са очаквали друга развръзка! Така,че ехидните подсмихвания са малко пресилени! 
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
А бе кой се интересува от тоя смешко.
ARTIBUM написа:Kolegi koi e Gradev?
Не ти трябва да знаеш... Само знам, че това лято няма да ходи на Слънчев бряг.

[offtopic]
[/offtopic]Re: Шокиращ обрат! Градев загуби делото за Анисе
хах и що някой пък да е очаквал , точно това да е първото спечелено дело в живота му
joro65 написа:velez написа:joro65 написа:Гърнето едва ли е бил там,но Перукан явно е бил и е лесно доказуемо.....за това и се изрепчи на журналиста,който го попита и не даде точен отговор!
И какво от това като е бил там? Дай да не ходи никъде щото пишман адвоката Градев не дава![]()
Хайде по сериозно малко, въпреки че говорим за несериозен мушмурок и тра-ла-ла като Градев.....
Разбира се нормално е да отиде на почивка там,но това да се случи 2 месеца преди контрола на националния,която беше разследвана за уредена и резултата и беше анулиран,а пък най случайно в затвора се оказа човек от същата държава.Не знам защо го защитавате толкова тоя перукан.Наистина помага на отбора ви,но не се иска само помощ от БФС....трябва и поне нещо приличащо на отбор да направите
Аз мисля, че Перуката трябва да го разследват и за връзка с убийствата във Франция, ако се докаже, че 2, 3 месеца е бил на Хаваите и по това време е имало съграждани на убиеца на същото място! Пък и въобще в радиус от 3 хил. км.
Абе пич, що не вземете да си направите една собствена футболна група - примерно Червеноармейска Група Бургас София? Ще си вкарате там сателитите. Президент на футболния ви съюз ще е Праховеца и ще можете да си вземате от когото си искате играчи без да плащате, преди да се оплакват от вас, другите ще са задължени да превеждат такса от 50 хил. лв по вашата сметка, можете да си платите на Градев да ви напише устава, лицензионната комисия ще се председателства от Гърнето, въобще мисля, че ще си живеете в идилия...
Никой няма да къса живо месо, Пирин, Ботев, Черноморец, Сливен и сума ти още знайни и незнайни отбори с велико или не минало няма да могат да ви омерзяват...
Мисля, че всички ще бъдем доволни от едно такова развитие.

[offtopic]
[/offtopic]Re: Шокиращ обрат! Градев загуби делото за Анисе
Разбира се нормално е да отиде на почивка там,но това да се случи 2 месеца преди контрола на националния,която беше разследвана за уредена и резултата и беше анулиран,а пък най случайно в затвора се оказа човек от същата държава.Не знам защо го защитавате толкова тоя перукан.Наистина помага на отбора ви,но не се иска само помощ от БФС....трябва и поне нещо приличащо на отбор да направите[/quote]
Аз мисля, че Перуката трябва да го разследват и за връзка с убийствата във Франция, ако се докаже, че 2, 3 месеца е бил на Хаваите и по това време е имало съграждани на убиеца на същото място! Пък и въобще в радиус от 3 хил. км.
Абе пич, що не вземете да си направите една собствена футболна група - примерно Червеноармейска Група Бургас София? Ще си вкарате там сателитите. Президент на футболния ви съюз ще е Праховеца и ще можете да си вземате от когото си искате играчи без да плащате, преди да се оплакват от вас, другите ще са задължени да превеждат такса от 50 хил. лв по вашата сметка, можете да си платите на Градев да ви напише устава, лицензионната комисия ще се председателства от Гърнето, въобще мисля, че ще си живеете в идилия...
Никой няма да къса живо месо, Пирин, Ботев, Черноморец, Сливен и сума ти още знайни и незнайни отбори с велико или не минало няма да могат да ви омерзяват...
Мисля, че всички ще бъдем доволни от едно такова развитие.[/quote]
Това,че го защитавате няма да ви направи шампиони,ама тоя ебава мамата на футбола ни
Мисля, че всички ще бъдем доволни от едно такова развитие.[/quote]
Това,че го защитавате няма да ви направи шампиони,ама тоя ебава мамата на футбола ни