gorg написа:Лично аз смятам, че снощният мач го изиграхме доста по - добре от предишните! Дали това се дължи на някаква трайна промяна в поведението на футболистите на терена или на подценяване от страна на Черноморец е друг въпрос! Лично аз се надявам да е първото.zlobul написа:Вие какъв мач сте гледали ? ...защото аз гледах Локомотив София-Черноморец . Лично моето желание е тара , тонев и пловдивския наглец да не стъпват на герена .Последния така или иначе си замина , незнайно докога , сега останаха още двама .
ПП парашутиста от надежда си е най обикновена маскара . Може би това ще е следващия ми "подпис"
А ти като искаш този или онзи да се махне от Левски, що не кажеш кой ти би желал да дойде ?! Все някой трябва да го ръководи този отбор нали?
ОК , и на това ще ти отговоря . Ясно е , че със свличането на Левски в класирането се свлича и цената на клуба , но това е нож с две остриета .Тара се е запънал и не ще да продава на ниска цена , което ще рече , че ако не се смени собственикът през лятото , Левски го чака невиждана досега катастрофа .
Интересен е и друг факт : при евентуално НЕучастие на Левски в ЕКТ , кой ще иска да дойде при нас и каква селекция ще се прави ?...защото спряганите за звезди Шаешу , Асис и т.н едва ли ще предпочетат да праминат в отбор , който ще играе само по българските ниви и ще пропуснат златния шанс да се покажат в Европа .Това междувпрочем ще е следващото оправдание на локомотивеца за бъдещата лятна селекция .
Сега и за моето желание :
След като херо отказа на Левски мисля , че най резонното беше да върнат СС на "герена" , ако не друго това са май единствените хора които могат да изкарат отбора от кризата .На Сираков му трябват точно 15 минути за да респектира и най-голямото перде в съблекалнята , а не като едни други дето по цял ден стоят и накрая-нищо .
Пак СПОРЕД МЕН , решението Илиан да поеме Левски чак от лятото е абсурдно . Ако трябваше да поеме поста , трябваше да е веднага след мача на Берое с Монтана , но както и да е , това си е мое мнение .
пп Бъдете сигурни , че парашутиста е свикнал да не играе в ЕКТ и това едва ли е проблем за него . Тоя човек , не е виждал пълен стадион , освен ако агитката не е на гостуващия отбор , така че и това дали има хора на стадиона или -не , пак няма да е проблем за него .И последно : Някой обръща ли внимание какво става на последните мачове ? ...ако не да ви кажа ...агитката намалява с всеки изминал кръг , дори и най-верните ултраси се оттеглят ...май тара е спрял с дотациите